Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (460. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.398
Cevap
549
Favori
1.268.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • novavera ayvalik sizma siparisi verdim.10 gundur kullaniyoruz ve gayet memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Ağustos 2019; 20:46:21 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hilmi Yıldırım önerecektim ben de. Afiyet olsun.
  • Arkadaşlar uzun yıllardır iyi yağlar kullanıyoruz ama arkadaşım öz köyüm diye bir marka dedi açıkçası duymamıştım. Kullanan eden var mıdır ? Bu arada kampanyalar var mıdır bildiğiniz . Nerminhanım ovilo 225 tl ye 5 lt yağ ve 2 kg yeşil zeytin ve 4 kalip sabun hediye ediyor. Adalıefe de 2 teneke alana 300 tl ye 2 tane 200 gr yeşil zeytin hediye ediyor. Başka kampanya yok sanırım. Yeni sezon başlamadan önce indirimler vs olurdu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidig kullanıcısına yanıt
    Foruma %15 indirimimiz devam ediyor.
  • Teşekkürler bayadır bakmıyorum , n11 den alıyorduk unutmuşum kampanyanızı teşekkürler.

• Zeytin toplama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 13 Ağustos 2019; 22:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Zeytin toplama.
    bu aletler o kadar pahaliki suriyelileri bedevaya kullanmaktan vazgecmez bizimkiler

hos Ispanya da da cezayirlileri kullaniyorlar ayni hesap
  • Arkadaslar

Markette satilan zeytinyaglarinin arkasindaki yazilari okuyorum hicbirinde zeytinyagi kalitesini belirleyen molekul analizi yok

doymus yag orani yada asit orani var ama bunlarin kalite ile bir alakasi yok

Zeytinyagini kaliteli kilan ozellikler dunyaca kabul gormus asagidaki ozelliklerdir. Bunlari bilmeden su iyidir bu kotudur lezzetlidir falan demek kusura bakmayin cahilliktir

serbest ya asit orani
    peroksit
    ultraviyole isiginda ozgul soguma tayini
    serbest asitlik
    organoleptik analiz

yukaridakileri bilmeden bir zeytinyagina kaliteli demek imkansizdir

yapilmasi gereken her hasatta bu analizlerin yaptirilip sisenin arkasina bu bilgilerin yazilmasi

bu yapilirsa o zaman tuketici herhangi bir markanin neden 20 lira oburunun 100 lira oldugunu anlar. Ama simdiki durumda anlasilmiyor

Ornegin amerikada litresi 7 dolara da var 30 dolarada var ama amazon.com a gittiginiz zaman yaziyor lab analizi ve anliyorsunuz neden pahali

Turkiyede millet ambalaja markaya gore secim yapiyor saka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: misterno5

Arkadaslar

Markette satilan zeytinyaglarinin arkasindaki yazilari okuyorum hicbirinde zeytinyagi kalitesini belirleyen molekul analizi yok

doymus yag orani yada asit orani var ama bunlarin kalite ile bir alakasi yok

Zeytinyagini kaliteli kilan ozellikler dunyaca kabul gormus asagidaki ozelliklerdir. Bunlari bilmeden su iyidir bu kotudur lezzetlidir falan demek kusura bakmayin cahilliktir

serbest ya asit orani
    peroksit
    serbest asitlik
    organoleptik analiz

yukaridakileri bilmeden bir zeytinyagina kaliteli demek imkansizdir

yapilmasi gereken her hasatta bu analizlerin yaptirilip sisenin arkasina bu bilgilerin yazilmasi

bu yapilirsa o zaman tuketici herhangi bir markanin neden 20 lira oburunun 100 lira oldugunu anlar. Ama simdiki durumda anlasilmiyor

Ornegin amerikada litresi 7 dolara da var 30 dolarada var ama amazon.com a gittiginiz zaman yaziyor lab analizi ve anliyorsunuz neden pahali

Turkiyede millet ambalaja markaya gore secim yapiyor saka gibi
    Bahsettiğiniz bu analizlerin max. değerleri mutlaka ambalajda olmak zorundadır. Yoksa etiket tebliğine aykırıdır, suçtur, bu markalar hangileridir?

• Orfion olgun hasat almak istedim yorımlara bakarken bu bakış açısı canımı sıktı biraz açıkcası Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 17 Ağustos 2019; 18:8:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Bir ay kadar önce biz de sipariş etmiştik. O yorumlardaki tespitlerin hepsi isabetli olmuş açıkçası. Ne acılık ne de yakıcılık var. Çok akışkan, meyvemsilik sıfır, koku yok denecek kadar az. Aroması da seyreltik, çok vasat. Salatalarda ayçiçek yağı gibi işlev görüyor, matket yağları bile daha başarılı. Sıcak yemekler için alacaksanız bir nebze ama salata, meze veya kahvaltı için düşünüyorsanız erken hasat kullanmak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce aldığım erken hasat çok iyiydi. Son dönem aldığım ise özelliklerini yitirmeye başlamış. 1-2 ay sonra yeni hasat olacak, eskiyi çok almamalı.

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    35 yorumdan 30 tanesi 5 yıldız vermiş.
    %100 5 yıldız oranlı yağ varsa tavsiyenizi beklerim.
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, nefaset ve yağın diğer özellikleri durdukça kayboluyor maalesef. Hasat zamanı yaklaşmasına rağmen kampanya yerine halen fiyat artırıyorlar yalnız. Yeni hasatlarda ne kadar (b)indirim yapılacak bakalım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet öyle hocam. Hala dikkat çekecek bir indirim olmadı.

• onat kullanıcısına yanıt
    Yeterlimi var tabiki .. Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Bahsettiğiniz bu analizlerin max. değerleri mutlaka ambalajda olmak zorundadır. Yoksa etiket tebliğine aykırıdır, suçtur, bu markalar hangileridir?

Alıntıları Göster
    Turkiyede hicbir zeytunyagi ambalajinda bu asagidekilerin yazdigini gormedim

serbest ya asit orani
    peroksit
    serbest asitlik
    organoleptik analiz

Asit orani yok doymus yag orani kaliteyi belirlemez. Ambalajda bu gereksiz bilgiler var gerekli bilgiler yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misterno5 -- 18 Ağustos 2019; 13:24:50 >
  • Arkadaşlar oleika marka yağ kullanan bilen var midir ? Analiz raporları vs herşeyi koymuşlar. Çok iddalı geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

Yeterlimi var tabiki ..
    ORFİON Olgun Hasat ile KÖKLÜ Erken Hasat yağları mukayese etmişsiniz. Ne diyeyim

Bir de bunu değerlendirin derim :)
    urun.n11.com
    Yeni Hasat - Orfion Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı – 5lt - n11.com
    https://urun.n11.com/zeytin-yagi/yeni-hasat-orfion-erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-5lt-P261605332

• Nily özel seri aldım ama beni çok etkilemedi koku ve aroma olarak neyse kullanıcaz artık ..

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.