Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (459. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu haftasonuna özel web sitemizde (www.orfion.com.tr) eğlenceli bulduğumuz bir kampanya yaptık.
    Çeşitli indirimlerin olduğu bir hediye çarkımız var, günde 3 kere şansınızı deneyerek farklı oranlarda indirimler yakalama fırsatı sunuyoruz.

Zaten burada bir indirim kuponu paylaşıyoruz fakat bu kampanya ile sınırlı miktarda daha fazla indirim oranı yakalamanız mümkün. Büyük ödül %40 indirim

İyi eğlenceler diliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 5 Temmuz 2019; 8:38:17 >
  • ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Yüzde 25 yakaladım. Ama 40'ı zorlayacağım.
    İndirim kuponları 30 dk geçerli bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 5 Temmuz 2019; 16:10:26 >
  • Yakinlarda kampanya yapmayi planliyor musunuz ? Kampanyalari hangi siteden takip edebiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Arkadaşlar merhaba,
    Bu haftasonuna özel web sitemizde (www.orfion.com.tr) eğlenceli bulduğumuz bir kampanya yaptık.
    Çeşitli indirimlerin olduğu bir hediye çarkımız var, günde 3 kere şansınızı deneyerek farklı oranlarda indirimler yakalama fırsatı sunuyoruz.

Zaten burada bir indirim kuponu paylaşıyoruz fakat bu kampanya ile sınırlı miktarda daha fazla indirim oranı yakalamanız mümkün. Büyük ödül %40 indirim

İyi eğlenceler diliyorum :)
    Formu doldurmuş olmama rağmen "Lütfen formu eksiksiz doldurunuz" uyarısı alıp çarkı çeviremiyorum. Hoş değil...

Düzeltme: Sitedeki canlı yardıma sorunu aktardım. Telefon numarasının başına sıfır koymadan yazmak gerekiyormuş. Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazy -- 7 Temmuz 2019; 15:2:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazy

Formu doldurmuş olmama rağmen "Lütfen formu eksiksiz doldurunuz" uyarısı alıp çarkı çeviremiyorum. Hoş değil...

Düzeltme: Sitedeki canlı yardıma sorunu aktardım. Telefon numarasının başına sıfır koymadan yazmak gerekiyormuş. Sorun çözüldü.

Alıntıları Göster
    Merhaba, hemen sitem etmeyelim rica ediyorum, belli ki teknik bir problem var, sitemizdeki canlı destek bölümünden iletişime geçerseniz yardımcı olunacaktır, çözüm bulmaya çalışılacaktır. :)

• Sorun çözüldü ve mesajımı düzenledim, teşekkür ederim. Telefon numarasının başında sıfır olmadan girilmesi gerektiği notunu da forma eklemelisiniz bence. İnsanlar kişisel bilgilerini paylaşmaları için kandırıldıklarını düşünmesinler durduk yere benim gibi.

• Hazy kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz, bu kampanyayı ilk defa yapıyoruz, problemler veya eksikler olabilir. Fakat iyi niyetle çözmeye ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Spamin önüne geçmek için kişisel bilgilerin girilmesini istiyoruz, hile yapan pek çok kullanıcı tespit ettik :) Saçma durumlar oluşmaması için takdir edersiniz ki bazı önlemler almamız da gerekiyordu.

Arkadaşların yardımcı olabilmesine sevindim. Yine bir problem olursa ve yardımcı olabileceğim bir konu olursa ben de buradayım :)

Selamlar
    Acaba 5 litrelik ürününüzü alsam onu 1 lt lik kutularda yollayabiliyor musunuz?
    Sonuçta bu bir meyve ve de açıldıktan sonra kosa sürede bitirilmesi taraftarıyım. 5 litre bize 3 ay civarı gidiyor ve 3 ay aynı tenekeyi açık tutmak hoşuma gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Acaba 5 litrelik ürününüzü alsam onu 1 lt lik kutularda yollayabiliyor musunuz?
    Sonuçta bu bir meyve ve de açıldıktan sonra kosa sürede bitirilmesi taraftarıyım. 5 litre bize 3 ay civarı gidiyor ve 3 ay aynı tenekeyi açık tutmak hoşuma gitmiyor.
    Yok onu yapamıyoruz, onun yerine bu şekilde tüketmek istiyorsanız 5 tane 1lt ürün sipariş etmeniz gerekiyor :) Arada ciddi ambalaj ve işçilik maliyet farkı oluşuyor, kusura bakmayın, öyle olsa aynı fiyata satardık zaten bu ürünleri.
  • Pazardan sızma yağ almış evdekiler. Eve gelince markasına baktım Nisan ayında açıklanan, üründe aldatmaca yapan firmalardan birisine ait çıktı. Ürün adı listede yok ama marka bir çok üründe bu aldatmacaları yapmış.

Açıklamalar teknik terim olduğu için ne olduğu anlaşılmıyor.

UV'de özgül soğurma, Yağ
    asitleri kompozisyonu, sterol
    kompozisyonu, trans yağ asitleri,
    ECN-42 farkı (tohum yağlarının
    tespiti)

Bilgisi olan var mı nedir bunlar, yağı atmam lazım :)
  • KasarHood! K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Şu anda kendi sitemizde 5 litre kargo dahil 99.90 TL. Güncel kampanyalarımızı instgram hesabimizdan takip edebilirsiniz. Ilginiz için teşekkür ederim 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonM

Pazardan sızma yağ almış evdekiler. Eve gelince markasına baktım Nisan ayında açıklanan, üründe aldatmaca yapan firmalardan birisine ait çıktı. Ürün adı listede yok ama marka bir çok üründe bu aldatmacaları yapmış.

Açıklamalar teknik terim olduğu için ne olduğu anlaşılmıyor.

UV'de özgül soğurma, Yağ
    asitleri kompozisyonu, sterol
    kompozisyonu, trans yağ asitleri,
    ECN-42 farkı (tohum yağlarının
    tespiti)

Bilgisi olan var mı nedir bunlar, yağı atmam lazım :)
    Zeytinyağı kalite standartlarındaki temel analizler bunlar.
    Bunlar dışında pek çok analiz daha yapılıyor. Buna göre yağın kalitesi, yağda zeytinyağından farklı bir yağ var mı, var ise hangi tür yağlar var bunlar tespit edilebiliyor.

Söylediğiniz her terimin farklı bir işlevi var anlayacağınız.

• Dostlar Hilmi Yıldırım zeytinyağını deneyeniniz var mıydı? 2018-2019 hasat olanlara yeni mahsül yazılmış
    Teşekkürler cevap için.
  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    Hasat ekim-kasım ayında yapılıyor diye biliyorum o yüzden 2018 ekim -kasımda yapılan hasat yeni hasat dır. Hilmi Yıldırım zeytin yağını bu yıl denedim , bana göre 1.sınıf bir yağ. Kuzey Ege de üretilen yağlardan daha sert ve yakıcılığı biraz daha fazla .Aroması çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim. Son bir yıldır , bir kaç farklı yağı deniyorum , 2019 hasadıyla beraber bir kaç denemeden sonra kişisel görüşlerimi buradan paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Hasat ekim-kasım ayında yapılıyor diye biliyorum o yüzden 2018 ekim -kasımda yapılan hasat yeni hasat dır. Hilmi Yıldırım zeytin yağını bu yıl denedim , bana göre 1.sınıf bir yağ. Kuzey Ege de üretilen yağlardan daha sert ve yakıcılığı biraz daha fazla .Aroması çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim. Son bir yıldır , bir kaç farklı yağı deniyorum , 2019 hasadıyla beraber bir kaç denemeden sonra kişisel görüşlerimi buradan paylaşacağım.
    Aynen hocam doğrudur yalnız bir ilanında sezon için sadece''2019 yeni sezon üretimdir''diye yazılması sebebiyle sordum. Ben de siparişim girdim nasipse yarın gelecek hayırlısı.
  • Hilmi Yıldırım erken hasat sızmasını denemeyi düşünüyorum. Fakat, şurada 2-3 aya kadar 2019 yeni mahsulleri çıkacakken, 2018 ürününü neden hala 200 tl den satmaya uğraşıyor? Yap bir kampanya bitir elindekini nakite çevir, biz de denemiş oluruz yağını. Elbette isteyen istediği fiyata satar birşey deme hakkım yok, ama 5 lt 200 tl benim için çok.

• arkadaslar novavera olgun hasat mi yoksa ayvalik soguk sikim mi iyidir ?

asil en iyi yaglari tukenmis

birde biz ayni yagi yemek + salatada kullaniyoruz

sizce olgun hasat mi almaliyim ?
    Asagida ki 5 yagdan hangisini onerirsiniz..cevabiniz onemli gercekten..

https://hilmiyildirim.com/product/yeni-mahsul-erken-hasat-zeytinyagi-5-lt/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Temmuz 2019; 20:12:58 >

• Bi' akrabamız yurt dışından erken hasat zeytinyağı getirmiş. Biri orgnanik(500ml), diğeri normal üretim(750ml). Tanesi 3,5 euro! Acılık, aroma, lezzet ve yakıcılık yönünden gayet başarılı her ikisi de. Türk zeytinyağları da 3.5 - 5 euro civarında satılıyormuş. Ancak birim fiyat şöyle dursun; kur üzerinden hesaplandığında bile bariz uçuk farklar çıkıyor. Bu arada 5 litrelik sızmalar da 35 - 40 euro civarında satılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 9 Ağustos 2019; 21:2:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama sipariş verdiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.