Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.416
Cevap
553
Favori
1.275.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros ta komili Ege sızma geçen seneki gibi indirimde. 3 lt si 60 tl. Sanal marketten 150 ye 30 indirim ile aldım. 9 lt si 150 tl ye geldi. Fırsatı kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinyağı Isıtılınca Besin Değeri Kaybolur mu?

http://bafayag.net/wp/2017/02/19/zeytinyagi-isitilinca-besin-degeri-kaybolur-mu-hayir/

Çalışmanın tam metnine bakamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Migros ta komili Ege sızma geçen seneki gibi indirimde. 3 lt si 60 tl. Sanal marketten 150 ye 30 indirim ile aldım. 9 lt si 150 tl ye geldi. Fırsatı kaçırmayın

150ye 30indirim nasıl oluyor acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Migros ta komili Ege sızma geçen seneki gibi indirimde. 3 lt si 60 tl. Sanal marketten 150 ye 30 indirim ile aldım. 9 lt si 150 tl ye geldi. Fırsatı kaçırmayın

150ye 30indirim nasıl oluyor acaba

www.sanalmarket.com.tr
    Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
    https://www.sanalmarket.com.tr/mobile_v1/campaignDetail.do?id=16804

• cLk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlerkaptım bende 3 tane

• quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

Zeytinyağı Isıtılınca Besin Değeri Kaybolur mu?

http://bafayag.net/wp/2017/02/19/zeytinyagi-isitilinca-besin-degeri-kaybolur-mu-hayir/

Çalışmanın tam metnine bakamadım.

O zaman 'soğuk sıkım'ın bir esprisi kalmıyor! Öyle mi Özgür bey!

• cLk kullanıcısına yanıt
    bkm express kart mı gerekiyor ? money club kart yeterli değil sanırım ?
  • caution C kullanıcısına yanıt
    Bkm expres kart değil. Kartların kayıt edildiği bir sistem.

• AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    İngilizce kaynakta iki farklı ırkı karşılaştırmışlar ısıya göre. Hepsinde kayıp var ama oranları farklı yanlış okumadı isem. Saçma sapan bir ingilizce kullanmış elin ispanyolu
  • abdullah sancak A kullanıcısına yanıt
    Olur mu öyle şey Abdullah bey.

Bizim türkler de pazarlama yapacağız diye nasıl sacmaliyorlar belli değil.

Tamamını okuyamadım, mobilim ama şu cümle bence çok onemli: Tocopherols and polyphenols were the most affected by the thermal treatment and showed the highest degradation rate although their behavior was different for each cultivar.

Hem bunu diyor araştırma hem de sonuç olarak minör bileşen değerlerini korumakta falan diyor. Kendi içinde çelişkili ve esasen çok kesin bulguları olmayan bunun yaninda nereden baktiginiza bagli olarak istenen yere çekilen bir makale gibi geldi fakat tam okumam lazım.

Evet zeytinyağı oleik asit yapısını ısıtıldığında kaybetmez ve bu yapı kalp damar hastaliklari konhunda faydalidir. Bu yüzden kızartsanız bile faydalıdır.

Polifenol kaybı tartışılmaz.

Ha keza ısıtılınca duyusal özelliklerinde nasıl bir değişiklik olmuş acaba :)

Delimiyim ben soğuk sıkmak için bir suru sikinti cekeyim :)

• Orfion gayet güzel zevkle yiyorum ben. Taş baskı falan faso fisoymuş.
  • N11 de pirgion var..Ödüllü filan deniliyor.Tadan var mı?

• Zeytinselini deneyenler yorumlarsa sevinirim.

Benim denediğim yağ özemin yanında çok zayıf kaldı.

Market yağlarını andıran basit keskin bir koku ve sıfır yakıcılık.

Ürünler geçen sezonun, her ikisini de yeni açtım son yağlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 8 Ekim 2017; 22:58:47 >
  • x15 kullanıcısına yanıt
    Yağı tatmadım ama Hürriyette şöyle bir haber yayınlanmış:
    ‘DÜNYANIN en prestijli doğal sızma zeytinyağı kalite yarışması’ olarak kabul edilen Uluslararası Mario Solinas bu yıl ilk kez ulusal bazda da yapıldı.
    Uluslararası Zeytinyağı Konseyi’nin himayesinde Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nce düzenlenen organizasyonda ‘olgun-hafif meyvemsilik’ kategorisinde birincilik ödülü Ödemiş Birgili ‘Pirgion’un oldu.

Yani OLGUN HAFİF MEYVEMSİLİKte birinci olmuş.

NOT:
    "Yoğun Meyvemsilik" kategorisinden Zetay, "Orta Meyvemsilik" kategorisinden Olivurla, "Olgun ve Düşük Meyvemsilik" kategorisinde ise Pirgion adlı zeytinyağları birinci oldu.
    Diğer 12 firmayı bulamadım kusura bakman artık.
  • Bugün tıklayıp alabileceğiniz kuponla N11'de tariş 5 lt güney ege 100 liraya düşecek 11.11'de eğer çakal satıcılar fiyatları artırmazsa. 125'e 25 lira indirim de verecek zeytinyağı alacaklar için uygun gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bugün tıklayıp alabileceğiniz kuponla N11'de tariş 5 lt güney ege 100 liraya düşecek 11.11'de eğer çakal satıcılar fiyatları artırmazsa. 125'e 25 lira indirim de verecek zeytinyağı alacaklar için uygun gibi görünüyor

Tarişi, komiliyi boşverin 11.11'de :)

Bu sene biz de kampanyaya katılıyoruz. Farklı firmalar da katılacaktır mutlaka. Kocabaş firmalar yerine ufak ve güven veren firmalara şans verin :)

Bu da kendi adıma taahhüdüm olsun, tüm fiyatlarımız kampanya günü bu günkü fiyatlarımızın altında olacak. Genel olarak ekstra kampanyalar ve paketler hazırlamayı planlıyoruz.

Not: Cumartesi hasata başlıyoruz dostlar :) Vira bismillah! Bu sene zeytin kalitemiz çok iyi gözüküyor, umarız yağın kalitesine de yansır :)

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Erken hasat olanları 11.11'e özel uygun bir fiyattan satarsanız neden olmasın hocam. 20 litre yağ için beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bugün tıklayıp alabileceğiniz kuponla N11'de tariş 5 lt güney ege 100 liraya düşecek 11.11'de eğer çakal satıcılar fiyatları artırmazsa. 125'e 25 lira indirim de verecek zeytinyağı alacaklar için uygun gibi görünüyor

Tarişi, komiliyi boşverin 11.11'de :)

Bu sene biz de kampanyaya katılıyoruz. Farklı firmalar da katılacaktır mutlaka. Kocabaş firmalar yerine ufak ve güven veren firmalara şans verin :)

Bu da kendi adıma taahhüdüm olsun, tüm fiyatlarımız kampanya günü bu günkü fiyatlarımızın altında olacak. Genel olarak ekstra kampanyalar ve paketler hazırlamayı planlıyoruz.

Not: Cumartesi hasata başlıyoruz dostlar :) Vira bismillah! Bu sene zeytin kalitemiz çok iyi gözüküyor, umarız yağın kalitesine de yansır :)

Kampanya olayı nedir uzak kaldım bir indirim vs mi var olursa haber almak isterim yakın zaman da sipariş vermeyi düşünüyorum

• abidig kullanıcısına yanıt
    N11, 11 kasımda kullanmak üzere deli gibi kupon dağıtıyor şu an. Geçen sene 11 kasımda ortalık yıkılmıştı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

N11, 11 kasımda kullanmak üzere deli gibi kupon dağıtıyor şu an. Geçen sene 11 kasımda ortalık yıkılmıştı:)

Hocam geçen sene size 11.11 kampanyasında yeni hasat 5 litre satışa koyun demiştim koyamayız demiştiniz, mecburen Avilo aldık, umarım bu yıl 11.11 katılır, litre ve paket çeşitleri ile sizleri görmek isteriz.

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.