Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.462
Cevap
553
Favori
1.290.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afedersiniz, bir hata yapmışım:( Düzelttim hemen.

Teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Afedersiniz, bir hata yapmışım:( Düzelttim hemen.

Teşekkürler bilgi için.

Teşekkürler.

Aşağıda Olive Japan-2016 nın sonuçları var. Yani katılanların büyük çoğu madalya alıyor. Premier sınıfına girmek veya altın almak elbetteki büyük iş hatta gümüş almakta öyledir, sonunda kendine güvenen firmalar katılır elbette ama sonuçlar biraz yanlış anlaşılıyor.

Bakın İtalyan yağlarından madalya alamayan sadece %11

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

Ovilio, Beyzade, Özem, Pina tatmış biri olarak. Damak tadı çok gelişmiş ve öyle yağları kolayca ayırt eden birisi değilim. Yıllarca piyasadaki nerdeyse hepsi aynı tattaki zeytinyağlarını yedim.
    Hafif aromatik Pina beni biraz şaşırtmıştı. Sizin yağınızın aromasının yoğunluğu beni çok şaşırttı, içinde insanın zihni açılıyor nasıl tanımlasam bilemedim ama nane yiyince veya koklayınca insanın zihni açılır ya aynı öyle bir etki bırakıyor bende. Damak tadım böyle bir tada hiç alışkın değil ama böyle doğal bir zeytinyağı yemekten çok memnunum
    Zeytinyağının özveriyle işlendiği hemen fark ediliyor.
    Emeğinize, yüreğinize sağlık

Kusura bakmayın hangi markadan bahsediyorsunuz?

• kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Orfion, ozguruzden'in ürettiği zeytinyağı.

İlgilenenlere link:

Yağınızın kalitesinden şüphem yok fakat neden ülkemizde popüler olan bir meta hemen kıymete binip zamlanıyor anlayamıyorum. Son yıllarda gerek gurmelerin gerekse diyetisyenlerin ve doktorların tavsiye ettiği yegane yağ olarak zeytinyağı lanse edilmeye başlandı. Bunun üzerine yağ fiyatları inanılmaz arttı. Öyle ki 5 lt yağı 50 liraya alırken, şimdilerde 100 liraya ucuz der olduk. Üreticiye soruyoruz, rekolte düştü, mahsul azaldı, maliyetler arttı vb gibi serzenişte bulunuyorlar. Sebep sadece bu mu, inanmak istiyorum? Burnuma biraz da üreticilerin bundan hoşnut olduğuna dair kokular geliyor. Ne yani, bu yıl verimli olsa fiyatlar düşecek mi?

Maalesef Türk milleti olarak fırsatçılığı seviyoruz. Bu her sektörde böyle. Yağmur yağar şemsiyeler iki katı fiyata satılır, kar yağar zincirler keza öyle. Zam gelecek diye malı tazgah altına saklayan esnaf türleri daha dün gibi hatırımızda. Havaalanında bombalar patladı, taksiciler 100 liraya 1 km öteye insan taşıdı. Örneği çok..

Sizin samimiyetinize güvenerek soruyorum.. Ne iş? Rekolte düşük, fiyatlar yüksek teraneleri nedir? Şehir efsanesi mi, yoksa içimize işleyen fırsatçılık duygusunun bir tezahürü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 7 Ağustos 2016; 0:05:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Merhaba Özgür Bey,

Yağınızın kalitesinden şüphem yok fakat neden ülkemizde popüler olan bir meta hemen kıymete binip zamlanıyor anlayamıyorum. Son yıllarda gerek gurmelerin gerekse diyetisyenlerin ve doktorların tavsiye ettiği yegane yağ olarak zeytinyağı lanse edilmeye başlandı. Bunun üzerine yağ fiyatları inanılmaz arttı. Öyle ki 5 lt yağı 50 liraya alırken, şimdilerde 100 liraya ucuz der olduk. Üreticiye soruyoruz, rekolte düştü, mahsul azaldı, maliyetler arttı vb gibi serzenişte bulunuyorlar. Sebep sadece bu mu, inanmak istiyorum? Burnuma biraz da üreticilerin bundan hoşnut olduğuna dair kokular geliyor. Ne yani, bu yıl verimli olsa fiyatlar düşecek mi?

Maalesef Türk milleti olarak fırsatçılığı seviyoruz. Bu her sektörde böyle. Yağmur yağar şemsiyeler iki katı fiyata satılır, kar yağar zincirler keza öyle. Zam gelecek diye malı tazgah altına saklayan esnaf türleri daha dün gibi hatırımızda. Havaalanında bombalar patladı, taksiciler 100 liraya 1 km öteye insan taşıdı. Örneği çok..

Sizin samimiyetinize güvenerek soruyorum.. Ne iş? Rekolte düşük, fiyatlar yüksek teraneleri nedir? Şehir efsanesi mi, yoksa içimize işleyen fırsatçılık duygusunun bir tezahürü mü?

İbrahim bey merhaba,
    Çok yazıldı edildi, rekolte düşünce fiyatlar yukarı gitti maalesef. Marmarabirlik sezon basinda zeytin fiyatlarını 3tl den açıklayınca bütün sektör buna göre pozisyon aldı, zeytini toplayan tayfa bile yevmiye yuseltti, hal böyle olunca maliyetler arttı.

Bana sorarsaniz, zeytin fiyatının 3tl olarak açıklanması çok büyük hata oldu. Büyükbaşlar bir şeyler çeviriyor ama tam anlayamiyoruz:) Fiyatları ve maliyetleri olması gerekenden yukarı çektiler ve ne oldu, ihracat yapamaz oldular. Şu an iç piyasa da dış piyasa da tıkandı.

Ben 6 aydır yazıyorum, bu sene fiyatlar bir mertebe düşecek, çok şükür zeytin bol gözüküyor. Şahsen elimdeki urunu maliyet odaklı satıyorum. Emtia trader'i gibi değişken fiyatlar uygulayan adamlar vardır, bunun sebebi kendi ürettiklerini satıp yerine başka ürün koyabilmeleridir. Biz bunu yapmak yerine kendi ürettiğimizi satmayı tercih ediyoruz tabi o zaman maliyet sabit oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 7 Ağustos 2016; 9:44:40 >

• Orfion için indirim kodu var mıdır arkadaşlar?

2 senedir sadece selattin kullaniyorum ve elimde yag bitince burada onunla ayny kefede tutulan Izorya'yi denemeye karar vermistim, ancak maalesef aradigimi bulamadim. Izorya kötü degil ama Selattin ile ayny seviyede tutmak abartyly olmu?. Selattin açik ara iyi.

Silisya'yi ise yarismalardaki basarylaryndan ve Serdar Ünsal'yn asagidaki linte okuyabileceginiz yorumlarindan dolayi merak etmistim ve deneme amaçli 250 ml sisesinden siparis verdim. Silisya gerçekten iyi, anlatimlar abartili olmamis, baya iyi bir yag. Denemenizi tavsiye ederim.
    hangizeytinyagi.com
    SİLİSYA NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI De�erlendirme Sayfas�
    http://hangizeytinyagi.com/zeytinyagi-detay.asp?id=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden33 -- 9 Ağustos 2016; 15:09:35 >

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    Riviera birçok markette o fiyatlara bulunabiliyor.
  • Carrefour'da 5 Litre Ravika EXTRA VIRGIN zeytin yağını 69.90 a aldım pazar günü. Fiyat baya iyi geldi bana göre.

Litresi 18,45 TL'ye gelir.

Çok iyi fiyat değil mi?

www.sanalmarket.com.tr
    Komili Ege Sızma Zeytinyağı 2 L - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/2302719-30391-komili-ege-sizma-zeytinyagi-2-l

http://www.sanalpazar.com/ozgun-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-teneke-hediyeli.../i-64675057

• kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Kaliteli zeytinyaginin olmazsa olmaz 3 olumlu özelliği vardır. 1-meyvemsi koku,2-ağızda acılık 3 genizden yakarlik.Havalyla temas ettikçe acılık yakarlik ve meyvemsi kokusunu kaybedip kusurlu hale gelir zeytinyagi.Tarif ettiğiniz zeytinyağı saglik özelliklerini hala koruyan kaliteli bir zeytinyaginin özelliklerini tasiyor.Afiyet olsun @kayhanpulurbey

Satış Yapılan Üyeler: usnn, Marmarali, wand, xbr, wishmaster_ist, i_pektas77, silverson,mrbaronx
  • GittiGidiyor
    SIZMA ZEYTİNYAĞI TAŞ BASKI 5 LİTRE Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/sizma-zeytinyagi-tas-baski-5-litre-231744986

arkadaşlar yukarıda ki zeytinyağı nasıl almayı düşünüyorum.anteptengelsin isimli dükkan satıyor çok iddialı şişeyi açın tadına bakın beğenmezseniz geri iade edin diyor.bide taş baskı yöntemi nasıldır acaba

• Epeydir çe?itli sebeplerden ötürü zeytinya?y pek tüketemiyordum. Ne bulursak onu yeme üstüne kuruluydu. Bazy markalaryn ya?lary cidden hafyzada yer etmi? tadyny aryyor insan :P Yeni sezonda geliyor umaryz bu sezon fiyatlar dü?erde bol bol tüketebilir herkes.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.