Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeniden mail attım.Gelen mailde fabrika satış mağazamızdan alındığı için böyle bir fiyat uygulanmaktadır yazılmış.Yani internetten siparişte fiyat 121 tl artı 9 tl de kargo ücreti var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Her ay indirim kuponunu güncellemeye devam ediyoruz.

www.orfion.com.tr de Mayıs ayı içinde geçerli olacak donanım haber forumuna özel indirim kuponunu ilgilenenler kullanabilir.

İndirim Kuponu: fdhmay16
    İskonto Oranı: %10

Afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 26 Nisan 2016; 13:21:57 >
  • Hocam pinanın yakıcılığı ovilo ve beyzadeden farklı yani bunu deneyen herkes anlayabilir ilk defa yağ denese bile. bana mı denk geldi bilmiyorum pinayı tattığınızda boğazda yakıcılığını hissettirirken keskin batmalar yapabiliyor tam nasıl tarif edilebilir bilemiyorum ama oviloda böyle bir şey yoktu ve yakıcılığı da daha azdı. Erken hasat ovilo bu bahsettiğimde. Bilgili arkadaşlar buraya bir şerh düşebilirse iyi olur aydınlanalım hepimiz. Kusur olabilir bu çünkü.

Hocam ayrıca filitresizleri kullandıkça almak daha doğru olur sanki şimdi içimizden bazı arkadaşlar bir sipariş verirken 10-15 litre gibi yüklü alım yapabilir. Filitre edilmemiş yağ bekleyince dibinde çökelme oluyor. -Burası tamamen kendi görüşüm bilgili arkadaşlar görüş belirtirse sevinirim- Çökelme olduktan sonra ister çalkalayın ister çalkalamadan yağı kullanın bir tat değişikliği oluyor. Kullanımınıza göre azar azar almak daha mantıklı bir tercih olur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueheron -- 26 Nisan 2016; 13:55:15 >

• N11'de var mı sıcak fırsat diyebileceğimiz kaliteli bir yağ, çekler yanmasın.
  • Hocam orada bir marka var do...a diye. Onun taş baskı zeytinyağını almıştım. Eğer o taşbaskıysa aterna,özgün veya XI.XI sonsuzluktan aldığım yağlar taş baskı değil. O yüzden dikkatli olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueheron -- 26 Nisan 2016; 14:01:14 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Nar gourmet ve ovilonun ürünleri var n11de

• Arkadaslar bu site ovilo marka 0.3 asit erken hasat soguk sıkım zeytinyaginin 5LT'sini 99 TL'ye satiyor. Bi bakar misiniz bi yanlislik olmasin. Kendi sitesinde 164TL iken nasil oluyor da bu sitede bu fiyat anlamadim.
    m.evmanya.com
    Ovilo Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı - 0,3 Asit 5 Lt 313921 - Evmanya
    https://m.evmanya.com/urun/313921-ovilo-erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-0-3-asit-5-lt

• Doğan grubuna ait sağlam site fiyat güzelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışta değil diyor. Klasik fiyat hatası gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Arkadaşlar Merhaba,

www.orfion.com.tr de Mayıs ayı içinde geçerli olacak donanım haber forumuna özel indirim kuponunu ilgilenenler kullanabilir.

Afiyet olsun.

Bu siteye ulaşılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bonx

Arkadaslar bu site ovilo marka 0.3 asit erken hasat soguk sıkım zeytinyaginin 5LT'sini 99 TL'ye satiyor. Bi bakar misiniz bi yanlislik olmasin. Kendi sitesinde 164TL iken nasil oluyor da bu sitede bu fiyat anlamadim.
    m.evmanya.com
    https://m.evmanya.com/urun/313921-ovilo-erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-0-3-asit-5-lt

Kazık mı yedik şimdi yav 140 a sipariş verdim yolda:)ancak bu yağ 0.3değil 0.5 asit kendi sitesi öyle yazıyor. Tamamen üçkağıt bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baggio2 -- 26 Nisan 2016; 20:36:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baggio2

quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Arkadaşlar Merhaba,

Afiyet olsun.

Bu siteye ulaşılmıyor

Web sunucumuzda kısa bir kesinti yaşanmış olabilir, şu anda bir problem gözükmüyor.

Selamlar

• Ekteki yazıdaki markalardan uzak durmanız için paylaşıyorum...

www.ulusaltarim.com
    503 Service Temporarily Unavailable
    http://www.ulusaltarim.com/4056/Bu-markalar-sahte-zeytinyagi-satiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ovilo aldım sonra pina,kavlak,beyzade şimdilik deneme sıram bu olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bonx

Arkadaslar bu site ovilo marka 0.3 asit erken hasat soguk sıkım zeytinyaginin 5LT'sini 99 TL'ye satiyor. Bi bakar misiniz bi yanlislik olmasin. Kendi sitesinde 164TL iken nasil oluyor da bu sitede bu fiyat anlamadim.
    m.evmanya.com

Satista degil ama belki gecen yilin urunu idi.

• nysa zeytinyağı diye bir marka var hiç kullanan oldu mu arkadaşlar ? Gerçi sitesinde ne asitlik ne sıkım derecesi vs yazılmamış ama. Belki bilen vardır diye merak ediyorum.nysaoliveoil diye siteleri var hatta.
  • Ülker altın hasat natürel sızması nasıl arkadaşlar?

• Metroda Kristal Riviera 2 lt Zeytinyağı 32,49 TL. Nasil bu sizce alsakmiki:)

• quote:

Orijinalden alıntı: platin1111

Ekteki yazıdaki markalardan uzak durmanız için paylaşıyorum...

www.ulusaltarim.com
    503 Service Temporarily Unavailable
    http://www.ulusaltarim.com/4056/Bu-markalar-sahte-zeytinyagi-satiyor

Bu Verde ve Yonca markaları her taşın altından çıkıyor.

Demekki yaptırım yok.

Üretime devam ediliyor.

• metrogrossmarketlerde kırlangıç 5 lt natürel sızma zeytniyağı yüzde 8kdv ile 97 liraya geliyor.değerlendirmek isteyen değerlendirebilir.
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.