Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki, teşekkür ederim bilgiler için, kenara not ettik bakalım...
  • Blueheron B kullanıcısına yanıt
    Hocam aldım o dedigin markayı, zeytinyagı da adanalı oldugumdan damak tadıma uygun geldi özellikle sofralık olanı tavsiye ederim fakat o markada şu sorun var ki pazarlama kısmında tecrübesizler mi hiç alakalı degiller.
    Telefonla aradım mail attım eft gectigimi söyledim hiç bi yanıt alamadım. Kargoya verildigini ürün şehre geldiginde ögrenebildim. Kargo da ürün patlamış paketlemeleri özenli degildi. Telefonla bildirdim hiç böyle birşey yaşamadık deyip geçiştirdiler. 1 lt sızmış geri göndermedim aldım.
    Ürün fiyata bakılınca cok iyi yalnız satış konusunda çok kötüler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • archdark kullanıcısına yanıt
    doğru duzgun bir satis sitesi bile yok ya maille ulaşıyorsun ya telle bir de Avrupa da bile odul almis adam. ilginç bir durum.
    demek reklamsız satiyor yagini.
    hocam dediğinize katılıyorum şu sipariş takibi ve kargolama süreciyle ilgili. Yani ben de benzer sorunu yaşamıştım belki de tecrübesizliktendir bilemiyorum ama bunu buraya yazmayı unutmuştum keşke söyleseymişim. Ben 2 şer litrelik ve metal tenekede almıştım paketlemede sorun yoktu hani hiç bir ezilme falan bile. Ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum istanbul içinde deposu bulunan başka bir markadan sipariş verdiğimde bile 5 ltlik tenekenin afedersiniz içine etmişti kargocular. Zaten taşımakta istemiyorlar bana ücretsiz tekrar yollamışlardı. Bir firma bile bile böyle ürün yollamaz diye düşünüyorum hani 1 örnekle genelleyemeyebiliriz belki ama sağlam bir paketlemede bile ezilme olduğunu ben gözümle gördüm(metal tenekede - başka bir örnek bu da). Pazarda birbirine karpuz fırlatan pazarcı arkadaşlar gibi boşluğa ürün fırlatırsa birileri böyle şeylerle karşılaşırız daha çok.

Hocam ben diğer verdiğim yağ siparişleriyle kıyasladıgımda özensiz geldi. Ovilo pina ilhan sarı renginsuar olivefarm hepsi patpatla sarılmış kutunun içinde boşluk varsa kagıtlarla doldurulmuş kırılacak eşya uyarısı olan kutu da geldi hiçbirinde sorun yaşamadım ki bunların cam şişede olanları da vardı...bu markanın tecrübesizliginden metal tenekeler kutu içinde kırılacak eşya uyarısı yoktu netice de patladı. Biraz daha özenli olsalar kargo firmasına durumu iyi aktarsalar bu fiyat ve kaliteyle cok daha iyi satış yaparlar. Annemlere de alacaktım ama tereddütlüyüm bu yaşadıklarımdan sonra.

Hocam eğer öyle koruyucu falan yoktuysa tabii sıkıntı olur bu da firmanın özensizliği demek olur. Ben alalı olduydu şimdi öyle bir şey olmayınca hatırlayamadım belki bende de yoktu da allaha emanet geldi bilemiyorum şimdi. Bu markayı alıcaklar için uyarı olarak dursun burada. Hocam ben telefonla ulaşmıştım 3 tip üründen yağ yaptıklarından bahsetmişti siz hangisinden aldınız halhalı mı ?
    Kargo ile cam şişe ürün göndermek çok zor. Bir kutu düşünün, şişe birkaç kat balonlu naylon sarılı, boşluklar kağıtla dolu, kırılır etiketi yapışıyoruz. Ona rağmen kırılıyor.

Kargo dağıtım bölgesine göre o kargoların canına okuduklarını biliyorum. Şişlide bir musterimize bir kere ürün kırık gitti, ikinci kez daha iyi sarıp gönderdik o da kırık gitti:( Müşterim çok tatlı orta yaşlarda hanımefendiydi,aradı durumu anlattı, elden bir şey de gelmiyor, en sonunda özür mahiyetinde kendim kapısına götürdüm yağı... külliyen zarar oldu ama bir çok tonton bir ablamızla tanıştık bu vesileyle :)

Velhasıl kelam, düzgün sarılmadiysa yağcıya, yoksa kargocuya kizin:) Kargonuz kırılırsa da arayın yenisini isteyin yagcinizdan lisanı münasip, gonderir, elinize sağlam ulaştırmakla yükümlü. :)

4 çesit söylediler sourani ya da savrani dediklerinden aldım birde günlük kullanım için sofralık yapmışlar ondan aldım ben 5er litrelik. Söyledigin icin saolasın yaglardan memnunum

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Elimdeki yaglar bitsin senin yagı da deneyeceğim sana da not verecegim hocam
    Elbet zor iş kolay degil özenli olup da kırılasa patlasa tek laf etmezdim. Sonucta kargoculari biliyoruz sen özensiz olursan onların zaten hiç umrunda olmaz. İnanın o yazdıgım firmalarda cam şişeler o kadar özenli getirilmiş ki sanki sizin dediginiz gibi adam elinde getirmiş gibiydi. Ups idi bütün hepsi de bunun da etkisi vardır belki bu getiren sürat kargoydu.
    Geri gönderme konusunda da içim el vermiyor be hocam ordan göndermiş 1 ltsi akmış diye tut onu geri gönder kargo fiyatını da firma ödesin sonra geri göndersin yeniden maliyet ne bileyim ben yapamıyorum.

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Hocam normal sızma litresi ne kadar sizde?

Çanakkale UPS yağ göndermiyor mesela. Çok fazla kısıtlama ve imkansızlık var. Deneyin denemeyin puanlayin o mesele değil:)

Siz yine de dile getirin, tekrar alışveriş yaparsanız da hatırlatın. Zeytinyağci dediğiniz insanlar kocaman kurumsal firmalar değil, telafi ederler :)

• exponent kullanıcısına yanıt
    Hocam ambalaj boyutuna ve ürüne göre değişiyor.Www.orfion.com.tr adresinde Fdhmay16 indirim kuponu %10 indirim sağlıyorum foruma.

İyi geceler olsun.

Hocam yağları beğenmenize sevindim. Sanki üreticiymiş gibi oldu ama aksine tüketiciyim sadece burada bazı arkadaşlar garip garip yağlara ( zamanında ben de dahil hatta arada da pişman olduğum oluyor halen ) para dökmesinler diye özellikle tekrar tekrar belirttim o markayı. Bu arada özgür bey de haklı iyi paketlense de karpuz fırlatır gibi araca yükleme yapan adam da çok. Ben mesela özellikle bazı firmayla yollamayın dediğim oluyordu ve firmaların kalitesi bölge bölge değişiyor.
  • Keskinoğlu yağ deneyen oldu mu? Akhisar bölgesinin yağı riveira yağ. Ucuza bir yerden buldum ama alıp almama konusunda tereddütteyim. Kilosu 10 TLye geliyor. Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler
  • Keskinoğlunun yağında hile bulundu yayınlanan listede vardı

• İsteyen arkadaşlarıma cam kavanoz içerisinde zeytinyağını gönderebilirim.Ben 10 numara 5 yıldız ürün olduğunu iddaa etmiyorum.İnsan sağlığını
    tehdit edecek kalitesiz bir ürünüde asla paylaşmam.Ürünü kendim,ailem ve çevremde ki insanlar kullanmaktadır.Egenin en güzel yeri olan Muğla Milas yöresine ait eski ve kaliteli zeytin aağaçlarından toplanarak üretilmiştir.Pet şişede olması hem ürünün maliyetini düşürür hemde kargo sürecinde kırılma v.sgibi durumları minimuze eder.Bu yönden arkadaşların eleştirilerine saygı duyarım.Ama ürünü kötülemek açısından denemeden tatmadan eleştiri yapmak dürüstce bir davranış değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3576 -- 28 Nisan 2016; 23:52:57 >
  • baggio2 B kullanıcısına yanıt
    Keskinolu kendi markası olan Ravika değil sanırım migros için ürettiği yağda pirina yağı tespit edilmiş. Araştırdım yağ bir çok ödül almış. Köylülerden 20 liraya yağ alıyoruz. Artık pahalı gelmeye başladı. Duyduğum kadarıyla yağın fiyatı 14 lira civarına düşmüş ama köylü yine 18-20 lira fiyat çekiyor. Ben alıp bir deneyeceğim eğer kötü çıkarsa şansımıza artık.
  • 1- Aldığımız markalı ve ambalajlı zeytinyağını evde güneş görmeyen, karanlık, serin (18C) ve kuru bir ortamda bulundurmalı.
    2- Zeytinyağını pet ambalaja koymamalıyız, hızla bozulur ve kanserojen etki oluşturabilir. Zeytinyağının içerisinde bulunan yağ asitleri pet şişenin bileşiminde bulunan kimyasalları çözücü etkiye sahiptir.
    3- Yemeklerde yüksek ısıya maruz bırakılmamalıdır, sağlık etkileri kaybolur ve özelliklerini yitirir, çiğ tüketilmesi daha faydalı olacaktır.
    4- Özellikle teneke ambalajlarda yağın daha rahat akmasını sağlamak için ikinci bir delik açmamalıyız, açılan delikten oksijen (hava) gireceği için yağımız bozulacaktır. Ekonomik olsun diye alınan 5000 ml zeytinyağını evimizde kullanabileceğimiz 1 litrelik koyu renkli cam şişelere bölerek saklamalıyız.
    5- Son olarak, dört önemli faktör olan Işık, hava, ısı ve nemden zeytinyağını korumalıyız

• suatin kullanıcısına yanıt
    Duzenlendi
    Ravika nin da daha önce açıklanan listelerde ismi var zannetmistim ama o verda yağ imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 29 Nisan 2016; 6:59:38 >
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Burayı bulana kadar bu maddelerden ve soguk sıkım taş baskıdan bi haberdim hep tariş komili gibi markalı ürünlerden alırdım ve ışık görüp görmedigi cam şişe gerekip gerekmedigini bilmeden tüketirdim. Soğuk sıkım taş baskının tadını alınca önceki markalı zeytinyağları da yağ mıymış diyorum. Tekrardan hatırlattığın için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.