Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

N11'de var mı sıcak fırsat diyebileceğimiz kaliteli bir yağ, çekler yanmasın.

hocam ben zeytinyağı ile değerlendirdim,
    tariş sızma 150 tl, çekle %17 civarı indirim oluyor, 124 tl ye geliyor.
    bi de kredi kartlarının bahar kampanyalarından 10-15 arası bonus alıyorum
    kısacası yaklaşık 110 tl ye mal oluyor:)
  • Oviloyu denedim. Köklü zeytinyağı ile kıyasladım. İkiside erken hasat soğuk sıkım. Ovilo bir tık daha yoğun ve boğaz yakıyor ama çok aman aman bir fark yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hangizeytinyagi.com
    Hangizeytinyagi.com - Karar vermek zor değil, en iyi zeytinyağı, zeytinyağı
    http://www.hangizeytinyagi.com

Bu sitede zeytinyağlarını puanlayıp yorumlamışlar

• Zetayın indirimli eski sezon ürünlerinden almanızı tavsiye ederim!
    15 ayda %30 fenol kaybı olsa ve en kötü 200mg toplam fenol içerse 140mg kalır geriye:D
    Diğerlerinde fenol adına bir artı olacağına inanmadığımdan güvendiğiniz firma ehveni şerdir her zaman.

Zetay gibi şeffaf firmalar için eski sezon yeni sezon ayrımı zorlama olur özellikle de indirimdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

Orijinalden alıntı: murat3576

Zeytinyağı almak isteyen arkadaşlara aşağıda ki ürünü önerebilirim.

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-yiyecek-icecek-sarkuteri-sikma-zeytinyagi-5litre-100tl-mugla-milas-yoresinden-dogal-urun-295308547/detay/

Fotoğraflar hürriyetten mi?
    http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/mersin-haberleri/zeytinyagi-fabrika-cikis-fiyati-artti_82532/

bu başlığı takip edip hala plastik şişede ışık görmüş yağ alan yoktur herhalde.

• bu fiyatlara ve 15-20 lira fazlasına markalı, sertifikalı, ödüllü, analizli faturalı üretim yeri vs herşeyi belli markalar varken, piyasa da tağşiş yoğunken böyle belirsiz ve plastik şişe satılan yağa kimse yönelmez kusura bakmayın
  • En iyisi hangisi sizmami rivierami acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

bu fiyatlara ve 15-20 lira fazlasına markalı, sertifikalı, ödüllü, analizli faturalı üretim yeri vs herşeyi belli markalar varken, piyasa da tağşiş yoğunken böyle belirsiz ve plastik şişe satılan yağa kimse yönelmez kusura bakmayın

O senin düşüncen kardeş,alıpda denedin mi ki bu kötülediğin pet şişede ki zeytinyağını kulaktan dolma bilgilerle ön yargılı yaparak konuşuyorsun.Sertifikalı,ödüllü,analizli v.s,v.s dediğin firmaları çok dürüst olduğunu sanma.Şunuda unutma her zaman pahalı,ödüllü,sertifiklı ürünler kaliteli veya lezzetlidir anlamına gelmez.Senin paran çoksa kardeşim tabiki gider 15-20 tl fazla verip alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3576 -- 28 Nisan 2016; 16:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

Orijinalden alıntı: murat3576

Zeytinyağı almak isteyen arkadaşlara aşağıda ki ürünü önerebilirim.

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-yiyecek-icecek-sarkuteri-sikma-zeytinyagi-5litre-100tl-mugla-milas-yoresinden-dogal-urun-295308547/detay/

Fotoğraflar hürriyetten mi?
    http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/mersin-haberleri/zeytinyagi-fabrika-cikis-fiyati-artti_82532/

Zahmet edip yormayaydın kendini isteseydin ben sana söylerdim.

• Ben üreticiye çeşitli bahanelerle hakaret edilmesine karşıyım, evet o fiyatlara duysal ve kimyasal analizi yapılmış yağlar alınıyor ama o numuneler nasıl ve nereden alınıyor, o çiftçinin tüm tankları o numuneyle aynı standartta mı hangimiz biliyor.
    Amaç herkesi sistemin içine çekmek olmalı, plastikten cama döner-sıcaksa soğuk sıkıma geçer-gün gelir yarışmaya numune gider-tağşiş yapıyorsa tövbe eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 28 Nisan 2016; 17:21:52 >
  • torku42 T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok doğru diyorsun.

Zeytinyağı pazarındaki üreticiler biraz dar düşünüyor, kendilerini ilkellige mahkum ediyorlar. Bunun sebebi de bu zamana kadar başka bir yöntem görmemiş denememisler. Kendi babamdan biliyorum, biz nişanlım ile bu sene iterek ikna ederek baba senden başka bir şey yapacağız dedik, sikistirdik başının etini yedik. Şimdi olivetech fuarında kendi ürettiği şişe sergileniyor ödül alan yağların arasında, ürettiği yağı ile poz veriyor anne baba gururla :)

Ne oldu, yıllardır ihmal ettiği pek çok şeyi tamamlamaya düzeltmeye çalışıyor, şimdi tesise yatırım yapmaya, eksikleri gidermeye calisiyor. En düzgün şekilde üretmeye çalışıyor, kendi markasini sadece elindeki en düzgün yağlara vuruyor. Sistem ve üreticiler böyle böyle veriliyor.

Ve emin olun, yarın öbür gün her bölge kendi iyi üreticilerini ortaya çıkarmış olacak. Üstüne bu üreticiler böyle meraklısı tarafından da el üstünde tutulacak. Komili, tariş, yudum falan zaten bü tür kucuk üreticilerden daha şimdiden çekmeye basladi:)

• murat3576 M kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi gerçekten de markalı adı belli yeri belli 2-3 yıldır altın madalya da almış hem de 17.5 liraya bir yağ varken bu yağın litresine niye 20 lira vermeliler onu anlamış değilim. Zorla insana reklam yaptırtıyorsunuz.
  • Zeytinyağı üretimi konusunda üreticiler yeni yöntemlere / görüşlere açık olmalı gerçekten de. Belki bu işe yıllarını vermiş yaşını başını almış insanlarımızdan bekleyemeyiz gerçekten de zordur bunları yaptırmak çünkü o insanlar bunu belki de risk almak olarak görücektir ki başarısız da olunabilir kendilerince gerekçeleri de vardır. Fakat yeni nesil insanlar araştırmalı , en doğru teknikleri kullanmalı ve özünde de dürüst olmaktan taviz vermemelidirler. Kolay değildir tabiki fakat bu yolda ilerlersek hepimiz kazançlı çıkacağız bu konuda daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Ben üreticiye çeşitli bahanelerle hakaret edilmesine karşıyım, evet o fiyatlara duysal ve kimyasal analizi yapılmış yağlar alınıyor ama o numuneler nasıl ve nereden alınıyor, o çiftçinin tüm tankları o numuneyle aynı standartta mı hangimiz biliyor.
    Amaç herkesi sistemin içine çekmek olmalı, plastikten cama döner-sıcaksa soğuk sıkıma geçer-gün gelir yarışmaya numune gider-tağşiş yapıyorsa tövbe eder

bence kimse kimseye hakaret etmemiş. herkes ederini yazar alıcısı çıkarsa satar.
    ustteki link paylasan arkadaş için demiyorum ama simdi piyasadaki butun yağlar tas baskı erken hasat soğuk sıkım ustune de bir de organik.
    gecen biri vardı yasadigim yerde, kendi yağlarını uretiyorlarmis, ne kadar dedim 25 lira dedi. sıcak mı diye sordum sıcak dedi. zeytini de etraftan topluyorlarmis.
    gayet durustce söyledi
    ama soğuk sıkım mı dediğin zaman ne olduğunu bile bilmeden soğuk sıkıım diyen de cok.
    yağ sunulur plastiğini sicagini sogunu aramayan alir, ki ben de bu basliga takılmadan herhangi bir yagi aliyordum, pazarda güneşte beklemiş yağlardan da aldim.
    bu baslikta yağ satmaya calisan arkadaşta bence biraz daha dikkatli ve özenli olmali. butun mesele bu. sonuç itibari ile burada fiyat paylaşimindan artı olarak çokça yağ hakkında
    bilgi de paylasilmis.

• bir de odul konusu var asagidaki söyleşiyi okuduktan sonra bir tane bile odul almamis olmasa bile mentesesom u alip denemek istedim adamin ise olan saygısından
    dolayi, mesaj attim ama bu sene yağımız yok dedi.

bu başlıkta da ozguruzden de ayni ozeni ayni hassasiyeti goruyorum

• mcroses kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene zeytinyağları yok dediğiniz gibi. Seneye de ancak şubata hazır olacakmış ürünleri.
  • Blueheron B kullanıcısına yanıt
    Hangi yağ o hocam :) bu seneyi bir şekilde hallettik belki seneye ihtiyaç olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Menteşe som zeytinyağı. Ben fiyat konusunda da telefonda sormuştum geçen sene 5 litresini 75 liradan verdiğini bu sene ürün olmadığından bir maliyet hesabı yapamadığından bilgi veremeyeceğini belirtmişti. Kasım gibi toplarız şubat civarı ürünlerimiz hazır olur demişti. Telefonda konuştuğum kadarıyla günahını almıyım ama biraz aksi bir adam gibi gelmişti bana. Bu tip adamlar işine biraz fazla eğilir en azından etrafımdan gördüğüm kadarıyla. Umarım bu kişi de öyledir :)) O yüzden umarım seneye dener tecrübelerimizi buradan da paylaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueheron -- 28 Nisan 2016; 21:21:53 >
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.