Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bien

quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

50-60 kg zeytini ayrı bir şekilde işlemek çok zor, genelde değirmen usulü olur:)

Sizin yağlar ne şekilde sıkılıyor acaba? Kendi tesisiniz var mı yoksa fabrikada mı sıkılıyor?

Bizim kendi işletmemiz var. Çanakkalede işletmemiz. Kontuni sistem çalışıyoruz, taş baskıyı bırakalı 16 yıl oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevkitepe kullanıcısına yanıt
    Yıllardır çalıştıkları fabrika var.
    Orada ölçtürüyorlar. Birkaç dönüm araziden elde ettikleri kendi zeytinlerini götürüp, o zeytinlerin yağını alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

Zeytinyaginin son tuketim tarihi kac yildir? Gecen sene aldigim yaglardan hala kullaniyoruz. Ne kadar da bozulur?

2 yil. Ancak pet sisede 2 yil saklamayin. Teneke yada camda. Bir de karanlik bir yerde saklayin

• komilinin gdi'den z.yağını aldımhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114052698

Yalnız, biri 22.10.2015 tarihli açık sarı diğeri koyu renkli 12.01.2016 tarihli yani sarı olan uzun süre güneş ışığında mı kaldı ki yada iyi korunmadı mı bu renk farkı nedendir ? bir de buzdolabinda 7-8 saattir duruyor hiç donmadı, ilginç .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 31 Ocak 2016; 15:14:54 >
  • yukaridaki bir arkadas damak tadindan bahsetmis. tamamen katiliyorum.

gecenlerde metrodan italyan marka zeytinyagi aldim, yarim litre, deneme amacli

cok begendim, simdiye kadar tattigim en guzelydi fakat kuzenim 2 gun sonra muttan 1 litre izorya getirdi, odullu soguk sıkım yaglarından

gercekten imkani olsan varsa alsin ve denesin. ben boyle muhtesem bir yag simdiye kadar tatmadim.

bahsettigim yag su:

www.gelmekuzere.com
    Altın Madalyalı Zeytinyağı | GelmekUzere.Com - Doğal Ürünlerin Kaynağı
    http://www.gelmekuzere.com/Erken-Hasat-Zeytinyagi-Soguk-Sikma-1L-Gallone-Cam-Sise,PR-29.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 31 Ocak 2016; 18:24:30 >

• Arkadaslar annemler denizliye yazın gitmişlerdi. Orada bir pazarda köylülerin sattıkları zeytin yağından kilosu 12 den almışlar. Adamı aradım fiyatlar çok arttı ama 12 den gönderirim söz vermiştm dedi. Bundan sonrası için 15 ten vericem dedi. Zeytinyağından pek anlamam konuyu baya okudum ve şüphelerim var. Bu aldığımız yağın içeriğinden veya kalitesinden nasıl anlayabiliriz. Uzman biri varsa yorum yapabilecek adrese numune de gönderebilirim. Veya basit bir yöntem var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mali Analist55 -- 31 Ocak 2016; 21:17:23 >
  • Ankara da yasayanlar icin Bildirici lerde 4 lt kristal sizma dolgun 79.90 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: tosba55

Arkadaslar annemler denizliye yazın gitmişlerdi. Orada bir pazarda köylülerin sattıkları zeytin yağından kilosu 12 den almışlar. Adamı aradım fiyatlar çok arttı ama 12 den gönderirim söz vermiştm dedi. Bundan sonrası için 15 ten vericem dedi. Zeytinyağından pek anlamam konuyu baya okudum ve şüphelerim var. Bu aldığımız yağın içeriğinden veya kalitesinden nasıl anlayabiliriz. Uzman biri varsa yorum yapabilecek adrese numune de gönderebilirim. Veya basit bir yöntem var mı?

üstte bununla ilgili bir yorum yazmıştım bizimkiler de denizli den yağ almışlar o fiyatlara.
    ben yağ formunda herhangi birşeye benzetemedim. o fiyata çok fazla bir şey bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosba55

Arkadaslar annemler denizliye yazın gitmişlerdi. Orada bir pazarda köylülerin sattıkları zeytin yağından kilosu 12 den almışlar. Adamı aradım fiyatlar çok arttı ama 12 den gönderirim söz vermiştm dedi. Bundan sonrası için 15 ten vericem dedi. Zeytinyağından pek anlamam konuyu baya okudum ve şüphelerim var. Bu aldığımız yağın içeriğinden veya kalitesinden nasıl anlayabiliriz. Uzman biri varsa yorum yapabilecek adrese numune de gönderebilirim. Veya basit bir yöntem var mı?

hocam internette tuz ruhu testi var gerçi burada bilimselliği kanıtlanmamış falan demişti birisi. Biz de ucuza aldığımız şüphe ettiğimiz yağda denemiştik ve o test bize bir sonuç vermişti isterseniz siz de bir deneyin.
  • bugün Migros'tan komili sızma aldım. litresi 18 küsüre geldi. yalnız Migros kadar kazık bir market yoktur herhalde. koskoca 5m migrosu dolaştım, doğru düzgün 5-6 ürün var fiyatı makul. gerisi hep pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bugün Migros'tan komili sızma aldım. litresi 18 küsüre geldi. yalnız Migros kadar kazık bir market yoktur herhalde. koskoca 5m migrosu dolaştım, doğru düzgün 5-6 ürün var fiyatı makul. gerisi hep pahalı.

Bunu yenimi farkettiniz üstad.

Üzüldüm açıkcası ..
  • Bende dun Migrostan genelde sarı etiketli urunler olan ihtiyaclari ve bebek bezi aldim.183 TL tuttu.3 tane 9 TL den sızma zeytinyagı aldim.10 TL bonus verdi.20 TL de money kazandim.(20 icin hedef vardi daha onceden)urunler kaliteli ozellikle dogal yumurtalardan memnunum.evime kadar dabgeliyor zaman ve benzin harcamiyorum.

• İzorya 5LT erken hasat soğuk sıkım 130TL'ye inmiş sanırım 2014 yılının hasatı ?
    www.gelmekuzere.com
    ödüllü soğuk sıkım zeytinyağı | GelmekUzere.Com - Doğal Ürünlerin Kaynağı
    http://www.gelmekuzere.com/Erken-Hasat-Zeytinyagi-Soguk-Sikma-5L,PR-362.html

Yorumlarınız nedir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 2 Şubat 2016; 11:01:53 >

• Denemek isteyen olursa, Çanakkalede üreticiyiz. Bu sene ilk defa kendi markamızla zeytinyağı sunmaya başladık.

www.orfion.com.tr adresinde internet mağazamızı da yeni açtık. Girip inceleyin, bakın. En samimi şekilde kendimizi anlatmaya çalıştık. İlgilenen olursa, bu günden başlayarak şubat ayı boyunca geçerli olacak buraya özel de bir indirim kuponu hazırladık. Mağaza fiyatlarımız üzerinden %5 indirim sunan fdhsub16 kuponunu sepetinizde kullanabilirsiniz.

150TL üzerinde kargo ücretsizdir.

Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 1 Şubat 2016; 9:34:10 >
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    Ben pek anlamıyorum bu zeytinyağı kalitesinden vs. ama merak ettiğim bir konu var hocam. Şimdi böyle bir yağ görmedim süper diyorsunuz 1 L.'si 30 TL, bir kaç mesaj sonra aynı özelliklerdeki satıcının sattığı yağın L.'si 60 TL bu nasıl bir olay ben anlamadım açıkcası. Fiyatın bu kadar artmasına sebep nedir sizin önerdiğiniz yağ mı ucuz yoksa satıcının sattığı yağ mı pahalı :))
  • ülen bu senen zeytinyağında bir filimler dönüyor ama hayırlısı,rakamlar absürt yaw,ne oluda böyle olud,bence hükümet el atsın diyeceğim ama neredeee!
    gümrük vergiyi kaldırıp derhal ithal yağ gelmelidir! aksi halde bu işin sonu karakolda biter ülen zeytin memleketiyiz geldiğimiz rezil hale bakın yaw
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    1 seneyi aşan ürünler niteliklerini kaybeder.Kimyasal ve duyusal yapısı bozulmuştur.Hele hele saklama koşullarına uyulmadıysa uzak durun.Hem ucuzda değil hani!

• Forumda kendi ürününü satan kişilerin başka firmalar hakkında ucuz-pahalı, kaliteli-kalitesiz yorumu yapmaları etik değil.

Hele yorum yapılan yağ izorya gibi isim yapmış bir yağ ise daha dikkatli olmak lazım. En doğrusu telefon açıp hangi yılın hasadı olduğunu sormak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Ben pek anlamıyorum bu zeytinyağı kalitesinden vs. ama merak ettiğim bir konu var hocam. Şimdi böyle bir yağ görmedim süper diyorsunuz 1 L.'si 30 TL, bir kaç mesaj sonra aynı özelliklerdeki satıcının sattığı yağın L.'si 60 TL bu nasıl bir olay ben anlamadım açıkcası. Fiyatın bu kadar artmasına sebep nedir sizin önerdiğiniz yağ mı ucuz yoksa satıcının sattığı yağ mı pahalı :))

son sorunuzu cevaplayim, diger saticini sattigi yag pahalli!

bakin ben ilk basta sunu yazdim "damak tadi onemli"...benim icin kriter budur..simdiye kadar tattigim en iyi yag izorya soguk sıkım, belkide kaliteli bir yag degildir ama diger tattigim yaglar ile kiyasladigimda en ustte olur benim icin.

eminim ondan daha kaliteli, daha iyi yag vardir ama iste tekrar en basa donuyoruz, damak tadina...

• okitai kullanıcısına yanıt
    dostum sanırım dedim kesin bir ifade yok mesaj attım ama dönüş olmadı
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.