Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: eyozgurluk
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
15.414
Cevap
553
Favori
1.273.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan 1-2sene once zeytin yapı aldım hep kazıklandık
    Bu sıra yenileri gelmiş inanin korkuyorum almıyorum Migros kampanyalarında stokladık Tunus natural sızma yağları idare ediyoruz
    Forumdaki satıcılar ya aracı amedim Mehmet'in yağının pazarlamasını yapıyor
    Ne yolladığı. Belli değil kesinlikle dikkat edin
    Hafif Dediğiniz yağlar karışım olabilir bu iş in Cılkını çıkardılar para için bu milletin yapmayacağı yok
    En don osman Haşim can dan yağ almıştım foruma yönlrndiren tanıştırsnda benim aslında bi ara iyi satış yaptı burda
    Ama gelgörki son sattığı yağlar açık açık kalitesiz olduğunu yazdılar burda
    Dediğim gibi özellikle yağ konusunda forumda kimseye güvenmeyin ÇOĞU 3kağıt Peşinde yazık bu millete

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse reklam yapmazsa kim yağı nerden alacak.
    Gidip yağı biz mi üreteceğiz.
    Sizin amacınız yağ almak değil bağcıyı görmek.

Bir sürü insan bu konuya bakıp ona göre yağ alıyor. Yağın piyasasını sanki bu konu sahipleri oluşturuyor gibi afra tafra hep.

Beğenmiyorsanız almayın. Gittigidiyor dan filan indirimi olan hesabına gelirse alıyor yoksa almıyor.

Zeytin az filan değil. Saçma sapan bir ülke olduğunu uzun için kandırılıyoruz sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özor

Ne tarz engeller merak ettim.Artık köylü kadınlar bile ürün satabiliyor.Hiçbir vergi ödemeksizin ürün satıyorlar.
    geçen sene bu arkadaştan 5 tl yağ aldım,beğendim.10 lt daha istedim,ama bu gönderdiği çok kötü idi,iade etmedim ama arkadaşın niyetinden de şüphe ettim.

Netten satista vergi dairesi fatura kesilnesini ister. Onu kast etmis sannirim arkadas

• Satıcı değil tüketici olarak yazıyorum. Buradaki yorumlardan hareketle hiç aklımda yokken erdem ipek'den 5 lt yağ aldım. Doğma büyüme egeliyim. Tadım uzmanı değilim ama buralarda zeytinyağından başka bir şey tüketmediğimiz için çocukluktan beri gelen bir damak tadı, aşinalık var. Bazen gaza gelip çeyrek çay bardağı yağı direkt içeriz. Böyle içilebilecek yağ ararım. Neyse, memnun kaldım. Kıvamı yoğunluğu koyu. Kokusu, ağızda bıraktığı tad dolgun. Öyle çayır çimen armut limon kokuları almadım. Gerek duymadım, acı yeşil zeytin kokusu bana yetiyor. Daha bile acı olsa hayır demezdim. Bence yağı makbul yapan rahatsız etmeyen zeytin acılığıdır. Donma testi vb yapmadım, alanlar donuyor demişlerdi zaten. Vodafona kodu kullandım, gayet uyguna geldi. Her fani gibi hırsına yenilip kaliteyi bozmazsa inşallah ileride de almayı düşünebilirim. Bu fiyata makul bir yağ olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ediyorum kendisine.

• Nette biri derki dolapta donmaz..
    Biri der donar..
    Biri der geniz yakar..
    Biri der koyu renk..
    Biri der açık renk..
    Biri der Muğla Hatay ege
    Biri antalya
    Biri taş baskı
    Biri makina ( makinada asit daha düşük ve tam sızma olurmuş)
    Yok mudur bunun kesin 1. Ağızdan dürüst cevabı

• Arkadaşlar geçen gün bir video gördüm. Zeytinyağına biraz tuzruhu ekleyip karıştırıyor. 1 dakika karıştırdıktan sonra sahte zeytinyağının kırmızıya dönüştüğünü, gerçek olanın sarı kaldığını söylüyor. Aşağıdaki linkte:

Ben de evde farklı yerden farklı zamanlarda aldığım zeytinyağlarını test ettim. Sonuç aşağıda. Bu işten anlayanlara birşey sormak istiyorum. Bu test ne kadar doğru? Gerçek zeytinyağı kırmızıya dönüşüyor da bu videodaki eleman milleti yanlış yönlendiriyor olabilir mi?

Benim test ettiklerim aşağıda. Dipnot: En solda içinde plastik kaşık bulunan zeytinyağı değil, ayçiçek yağı. Sırf meraktan denedim.

https://store.donanimhaber.com/14/b9/ba/14b9ba5f9a1f73e6dbdb36eb947a71dc.jpg

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Nette biri derki dolapta donmaz..
    Biri der donar..
    Biri der geniz yakar..
    Biri der koyu renk..
    Biri der açık renk..
    Biri der Muğla Hatay ege
    Biri antalya
    Biri taş baskı
    Biri makina ( makinada asit daha düşük ve tam sızma olurmuş)
    Yok mudur bunun kesin 1. Ağızdan dürüst cevabı

Yazdığınız kriterlerin hiçbiri için kesin bir şey söylemek zor olduğu için farklı bilgiler dolanıyor ortalıkta. Geniz yakma ve zeytinin yetiştiği yer kalite için nispeten bir işaret olarak kabul edilebilir.

Şahsi kanaatim sızma yağı koklayınca bir kez daha koklamak istiyorsanız, dilin kenarlarını, genzi yakan bir acılık varsa ve bu rahatsız etmiyorsa, su gibi değil hafif kıvamlıysa o yağ muhtelemen iyidir. En azından kötü bir yağ değildir. Fiyatı da aşırı ucuz değilse afiyet olsun :)

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Böyle deneyleri yaparken bu etkinin nasıl olduğunu da açıklamak lazım. Tuz ruhu yağdaki hangi maddeyle tepkimeye giriyor da renk değişiyor? Kaliteli yağların da içerikleri ufak farklılıklar gösterebilir. Asiditesi farklıdır mesela ve tuz ruhuna farklı tepki veriyor olabilir. Deneyde doğru noktalar olduğunu varsaysak bile genellenemez. Bu yüzden ben kandırmaca olduğu kanaatindeyim.

Laboratuvar dışında bunları tespit etmek imkansız gibi. Bunu kabullenelim bence.
  • murat3576 M kullanıcısına yanıt
    IP TV panel nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

IP TV panel nedir?

Simpletv,vlc,ace player ve enigma cihazlarda izlenebillen tv linkleridir.
  • Dreambox 500hd cihazım var ip tv için dosyan varsa denemek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 24 Aralık 2015; 23:04:37 >
  • Migros natural sızma 13.95...

Öner kazan ile birşeyler yapılır ama sizce alınır mı? Akdeniz ülkeleri mi yoksa yerli mi bileniniz var mı acaba? Ben alma taraftarıyım aslında.

www.sanalmarket.com.tr
    migros naturel sizma zeytinyagi 1 l - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/35947845-30392-migros-naturel-sizma-zeytinyagi-1-l

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Migros natural sızma 13.95...

Öner kazan ile birşeyler yapılır ama sizce alınır mı? Akdeniz ülkeleri mi yoksa yerli mi bileniniz var mı acaba? Ben alma taraftarıyım aslında.

www.sanalmarket.com.tr
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/35947845-30392-migros-naturel-sizma-zeytinyagi-1-l

Buyuk ihtimal Tunus yağı köyü değil en az burda satılan yağlar kadar iyidir
    Yonca markası var Migros'ta baktım oda Tunus yağı güzel yağ kullanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Migros natural sızma 13.95...

www.sanalmarket.com.tr

Buyuk ihtimal Tunus yağı köyü değil en az burda satılan yağlar kadar iyidir
    Yonca markası var Migros'ta baktım oda Tunus yağı güzel yağ kullanıyoruz

gdi zeytinyağı olayı bitmese alırdım 60 tl'lik aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Dreambox 500hd cihazım var ip tv için dosyan varsa denemek isterim

Kardeş sağlam yayınlar var bilen bilir, test yayınım yok çünkü yayıncı değilim ama sonsuz destek veriyorum,takdir senindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Arkadaşlar geçen gün bir video gördüm. Zeytinyağına biraz tuzruhu ekleyip karıştırıyor. 1 dakika karıştırdıktan sonra sahte zeytinyağının kırmızıya dönüştüğünü, gerçek olanın sarı kaldığını söylüyor. Aşağıdaki linkte:

Ben de evde farklı yerden farklı zamanlarda aldığım zeytinyağlarını test ettim. Sonuç aşağıda. Bu işten anlayanlara birşey sormak istiyorum. Bu test ne kadar doğru? Gerçek zeytinyağı kırmızıya dönüşüyor da bu videodaki eleman milleti yanlış yönlendiriyor olabilir mi?

Benim test ettiklerim aşağıda. Dipnot: En solda içinde plastik kaşık bulunan zeytinyağı değil, ayçiçek yağı. Sırf meraktan denedim.

https://store.donanimhaber.com/14/b9/ba/14b9ba5f9a1f73e6dbdb36eb947a71dc.jpg

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Kardes emek vermissin. Benim de merak ettigim birseydi, eline saglik. Bunların bastaki haric hepsi z.yagi. peki kirmiziya donenler hangi marka, daha dogrusu bilindik markalar mi? sizce supheli urunler mi? Aslinda su sari renk kalan z.yaglarindan yeni bir numunenin icine 2-3 kasik aycicek yagi karistirip sonra icine tuz ruhu katip tekrar denenebilir. Karisim yag bu sefer kirmiziya donerse test dogru sonuc veriyor diyebiliriz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 24 Aralık 2015; 23:39:16 >

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hocam bunların hiçbiri zincir marketlerde satılanlar değil. Hepsini "yağı kendimiz yapıyoruz" diyen Manisalı tanıdık veya tanımadık köylü kardeşlerimizden aldım. İşin ilginci kırmızıya dönenler fiyat olarak diğerlerine nazaran ucuz olanlar. En sağdaki kırmızının yanında duran ve rengi neredeyse bozulmayan ise hafta sonu aldığım yağ. Manisalılar bilir; Saruhanlı yolu üzerindeki meşhur bir et lokantasından aldığım yağ. Kasadaki bayana sorduğumda 3 ton birden aldıklarını söyledi. Gerçekten de evdekiler içinde en kokusuz ve lezzetli olanı da o. Not: O et lokantasıyla bir bağım yoktur, arada yemeğe gideriz.
  • Bende manisa merkezdeym hangi kofteci hocam en iyisi o sanirim

• Videonun altındaki yorumlarda birisi şöyle yazmış: Artık zeytin yağının içine pamuk yağı karıştiriyorlar pamuk yağının kilosu bir TL. gerçeğiyle sahnesini ancak labaratuvar ortamında ayırt edebiliyor artık kaliteli zeytin yağını anlamak için tatmak koklamak dokunmak yetmeyecek. Allah sonumuzu hayr eylesin

Elinde pamuk yağı olan varsa deneyebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.