Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem ipek

slm abi zeytinyağını gönderdim. kargo dahil olmak üzere her koşulda garantili ve sebepsiz iade hakkın saklıdır kargo iade de bana aittir. bu güne kadar alan kişiler memnun kaldı tekrar tekrar aldılar umarım sizde memnun kalırsınız. zaten az kalduı abi son 60-70- lt civarı kaldı

Erdem İpek kardeşim benim finikeden gelen yağım bitti. Yenisi için bekleme sürem 2 ay ama zeytinyağına alışınca diger yağlar malumunuzki yağ degil baska bisey gibi..
    Sizden aliyim 5 lt.. bana bilgi verin ama dost işi bilgi olsun.. zeytin nerenin.. asit kac.. ne zaman üretildi tenekeye koyuldu.. erken sıkım mı yağ çıkarma tekniğiniz nedir.. bilgi bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Ben de soguk sizma ariyorum salatlar icin 2 litre bile yeter
    Varmidir bildiginiz guzel bi yer

Migros ta 60 tl üzeri alışveriş e 1lt sızma yudum 7tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Bu yağı deneyen var mı? Nasıldır?

GittiGidiyor
    KOMİLİ RİVERİA ZEYTİNYAĞI 5 KG Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/komili-riveria-zeytinyagi-5-kg-198905374

Hocam Riviera o sızma değil, ayçiçekten çok farklı değil yani.

• Erdem üstattan geçtik bakalım siparişi taze çekip gönderecek bekliyoruz hanım beğenir inşallah

• kızartma için ucuz sızma yada riviera ne önerirsiniz?

• Zeytinyağı bilirkişisi.
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

• Zeytinyagı mucizesifacebook
    Zeytinyagı mucizesi
    https://www.facebook.com/kovukderezeytinyagi/posts/553826074770158

quote:

Ben anlarım diyen,buzdolabına koyarım donarsa gerçektir diyen,rengi yeşilse gerçektir diyenlerle malesef ki aksini söylememiz icab ediyor.Zeytinyağı sogukta "donabilir" !! Fakat donma asla gerçeklik ve kalite kriteri değildir!! Sebebiyse; zeytinyağının donmasının karakteristik özelliğine göre değişkenlik gösteriyor olmasıdır.Her bölgede kendine özgü bir zeytin cinsi ve o bölgenın özelliklerini taşıyan karakteristik özellikleri vardır,bu da Hatay'daki "halhalı" cins zeytinin yağının donma derecesi ile Balıkesir/Burhaniye'deki "ayvalık" cinsi zeytinin yağının donma derecesi farklılık gösterebilir.
    Yağın rengi de aynı şekilde kalite kriteri değildir; karakteristik özelliğine, işleme şekline, zamanına ve zeytin cinsine göre farklılık gösterebilir.

• Epeydir bakmıyorum gg uygun fırsat iyi yağ. Link varmı sipariş verelim
    Şu konu 4 senedir takipteyşm kimler geldi kimler geçti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun firsat bekliyorum arkadaslar, goren duyan varsa alintilayip cevap verirse cok sevinirim.

• erdemipek beyden satın aldığı yağ ve hediyeleri geldi.babam da kendi köyümüzden z yağını almış.aldığı z yağ fabrikada sıkılmış ve teslim almış.ikisini de kaseye koydum. renk olarak erdembeyin yağı daha açık sarı diğer yağ ondan 2 ton koyu. hemen bidonu açtım kokladım ve buram buram zeytin kokuyordu.kıvam olarak ta köyden gelen biraz koyu. gelelim tadına.ikisinede ekmek banıp yedim.inanın erdem beyden aldığım daha güzel ve hafif.diğer yağ azcık ağır kalıyor.banıp banıp yenilesi bir yağ olduğu belli.yudum yudum içilesi bir yağ.annem de tattı. ona hangi yağın kime ait olduğunu söylemedim. annem erdembey in yağını beğendi.

biraz önce bir sipariş daha verdim. yanındaki kekik ve zeytin hediyesi de hoş olmuş.

şimdi forumdan bir arkadaştan daha aldım z yağı. o da bir iki gün içinde gelir.

tabiki z yağında tad/lezzet görecelidir..herkesin damak tadı farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 24 Aralık 2015; 6:59:23 >
  • herkese günaydın, erdemipek isimli kullanıcının gittigdyor linkini rica edebilirmiyim, indirim çeki şansı var ike denemek isterim, sizlerin de tavsiyeleri ile kendisinden ürün almak isterim.
  • Geçen bakmıştım yine baktım fırsat falan yok bu konuda. Gaziantep Nizip zeytinyağı 18 lt tenekesini 230 tl ye aldım. Fiyat hakkında bilgi olsun bari.

• Osman Haşimcan(umarım ismi doğru hatırlamışımdır).'dan bir haber var mı beyler? Ne olacak bu yıl bu zeytinyağının hali...
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Benim var. Artık netten satış yapmıyor bir takım bürokratik engellere, yasalara takıldığından dolayı. Kendisine zorluk çıkarmışlar.

Yağı güzeldi. Ayrıca kuru fasulye, salça...vs ürünleri de çok iyiydi. Ama, maalesef alamıyoruz artık. Yeni Türkiye buna müsade etmemiş.

Sevgiler.
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    Ne tarz engeller merak ettim.Artık köylü kadınlar bile ürün satabiliyor.Hiçbir vergi ödemeksizin ürün satıyorlar.
    geçen sene bu arkadaştan 5 tl yağ aldım,beğendim.10 lt daha istedim,ama bu gönderdiği çok kötü idi,iade etmedim ama arkadaşın niyetinden de şüphe ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Geçen bakmıştım yine baktım fırsat falan yok bu konuda. Gaziantep Nizip zeytinyağı 18 lt tenekesini 230 tl ye aldım. Fiyat hakkında bilgi olsun bari.

Bu konuda öneride bulunanların çoğu tüccar zaten. İyice amacından saptı konu. Ya kendi yağının ya da tanıdığının yağının reklamını yapıyor.

• Erdem beyden aldığım yağ dun geldi sorunsuz bir alışveriş oldu beğendim açıkçası
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Nereden almıştınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • netten kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gg deki satıcının linkini pm atabilir misiniz ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Nereden almıştınız?

Direkt köylüden alınıyor Antep te. Markalı falan değil. Geçen sene 150 tl di. Bu sene çok arttı.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.