Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antalyada tahtakale spot da kristal yumuşak lezzet yarım litrelik teneke zeytin yağı 9,90 uygunmudur?
  • bundan 2 tane aldım. 1 tane de hediye veriyorlar. umarım şöyle sabahları kahvaltıda yenebilecek kaliteli bir yağdır.

https://www.e-beyzade.com/0-3-asit-exclusive-sizma-zeytinyagi-500-ml-renkli-cam-sise-11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana44 -- 28 Kasım 2015; 2:46:09 >
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Hocam en doğal hesaplı zeytinyağını nerden alabiliriz forumu okudum biraz ama , zeytinyağı benim için çok önemli, dandik ne olduğu belirsiz olmasın da..
  • vedat milor'un en başta tavsiye ettiği zeytin yağı ovilo. ürünlerine şuradan ulaşılabiliyor.

1 litrelik yeni hasat 40 lira:

eğer bu beyzade dandik çıkarsa bunu deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonymontana44

vedat milor'un en başta tavsiye ettiği zeytin yağı ovilo. ürünlerine şuradan ulaşılabiliyor.

http://www.tazedirekt.com/marka/ovilo

1 litrelik yeni hasat 40 lira:http://www.tazedirekt.com/urun/ovilo-erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-1-lt

Beyzade için yorumlarınızı bekliyoruz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

vedat milor'un en başta tavsiye ettiği zeytin yağı ovilo. ürünlerine şuradan ulaşılabiliyor.

1 litrelik yeni hasat 40 lira:http://www.tazedirekt.com/urun/ovilo-erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-1-lt

emin ol beyzade den hic bir farkı yoktur. zaten belli kalitede yağlar tat olarak birbirine cok yakınlar beyzade özem izorya oliva vs.

• tonymontana44 kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında ovilo erken hasat kullandım. Güzel yağ ama fiyatları şişirdikçe şişirdiler.
    40 TL edecek bir özelliği yok, daha önce 25 tl civarıydı. Normal sızmaya da çok zam yapmışlar, 5 lt soğuk sıkım sızma 96 tl idi, bu fiyatlara biraz zor satarlar.

Ovilo ocak şubat ayında 5 lt soğuk sıkım naturel sızma 75 tl, 5 lt erken hasat 89 tl idi, kafasına estikçe zam yaptılar ve bugünkü fiyatlara geldi. İsterse dünyanın en kaliteli ürününü satsın, bu tür firmalardan alışveriş yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 28 Kasım 2015; 14:27:20 >
  • Arkadaşa katılıyorum ben de ozem i gecen sene 90 liraya aldım. Bu sene cikmadi ama muhtemelen 130dan asagi olmaz tat olark Beyzade ile ayni Beyzade de bu sene cikan yine 130 dan asagi olmaz. Varsin gecen sezon olsun zaten alip saklamiyorum herşeye kullaniyorum. İki sene raf omru var diyor. Arkadaşlar kaliteli ve ucuz yağ arıyor. Ne ucuza aldansşnlar ne de pahali vardir bir hikmeti desinler. Buraya zaten tattığım yağları yazıyorum. Mesela gecen sene yine 90 liradan aldigim guvenasa bu sene 130-140 ki 90 lirada olsa ben alman cunku daha iyisini tattım aynı parayi verdikten sonra daha iyisini almak isterim.

• 18 tl ye hatay sızması 15 tlye balıkesir sızması alıyorum ...tadı dagüzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Arkadaşa katılıyorum ben de ozem i gecen sene 90 liraya aldım. Bu sene cikmadi ama muhtemelen 130dan asagi olmaz tat olark Beyzade ile ayni Beyzade de bu sene cikan yine 130 dan asagi olmaz. Varsin gecen sezon olsun zaten alip saklamiyorum herşeye kullaniyorum. İki sene raf omru var diyor. Arkadaşlar kaliteli ve ucuz yağ arıyor. Ne ucuza aldansşnlar ne de pahali vardir bir hikmeti desinler. Buraya zaten tattığım yağları yazıyorum. Mesela gecen sene yine 90 liradan aldigim guvenasa bu sene 130-140 ki 90 lirada olsa ben alman cunku daha iyisini tattım aynı parayi verdikten sonra daha iyisini almak isterim.

Özem erken hasat çıktı 275tl 5ltsi :D

• tonymontana44 kullanıcısına yanıt
    Taze direk te alışverişin % 20 sini puan ile yapabiliyorsunuz 35 tl den 7 daha düşerse 28 eder tek bahçenin zeyt inin den soğuk sıkım naturel sızma yağ almış olursunuz

goo.gl
    Dynamic Link Not Found
    https://goo.gl/Linear
    bu linkten üye olursanız size ve bana 50 tl puan verir sonrasında evdeki diğer kişileri davet 3 dip 50 size 50 açtığınız hesaba puan tanımlanır alışverişin sadece yüzde 20 sini indiriyor bursa istanbul kocaeli ankara ya satışı var

Ben bu ürünlerden gurme212 nin yüzde 50 kampanyası ile 20 litre aldım 16 18 tl arasına geldi bana litreleri geçen senenin hasadı ben memnunum yağlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yağ fiyatları hakikaten uçuk, bazılarının kilosu 60-70 tl falan. ben şöyle bir iki kilo alıp kahvaltıda yemek için kullanacağım ama bu beyzade (henüz gelmedi) o kalitede bir yağ mı emin değilim. ama diğer arkadaşlar da benim almayı düşündüğüm (olvido idi galiba ismi) yağın beyzade'den farklı olmadığını söylüyorlar. aslında beyzade'nin ödüllü olduğunu söyleyip 29 tl'ye sattığı 0.2 asidik özellikli yağı da var, keşke ondan olsaydım diyorum. ben açıkçası türk üreticisinin büyük bölümünden ümitli değilim, fahiş fiyat, yanıltıcı bilgi, kalitesiz/hileli ürün filan sıkça karşımıza çıkıyor her sektörde. ürün gelince yorum yazacağım.
  • Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

soldaki özem soğuk sızma ortadaki erken hasat soğuk sızma sağdaki erken hasat soğuk sızma

ortadaki yağı ilaç niyetine aldım salataya yemege falan koymuyorum. özem i ve beyzadeyi salata yemek herseye koyuyorum.

simdi ucunu de sizin icin test ettim ardı ardına

bu üçü de ağzına aldığın zaman azında bir yakıcılık yapıyor. mesela başka soğuk sızmalar denedim onlarda bu yakıcılık yoktu. bu rahatsız edici bir yakıcılık degil yuttuktan sonra hemen kayboluyor. mesela normal sızma yağlar pişmiş gibi bir tat verirken soğuk sızmalar daha çiğ bir tat veriyor. ama soğuk sızma yazıpta böyle bayık pişmiş yağ gibi tat veren yağda tattım.

üçünün kokusu da güzel.

özem de zeytin tadı biraz daha fazla soğuk sızma olanda.

özet kalite olarak üç yağda bence kafa kafaya gelir ama tadlarında ufak farklılıklar var.

şu ana kadar 6 çeşit soğuk sızma yağ aldım tattım.

kaliteli bir yağ zaten kendini belli ediyor ve yemeğin salatanın lezzetini ciddi arttırıyor. mesela ben bu yağları hic konudan bahsetmeden birine tattırsam farklı yağ olduğunu anlıyor.

dipnot. şişe de gecen seneden biraz izorya kalmıştı onu da tattım yazının sonuna ekliyeyim dedim. o da kalite olarak güzel bir yağ gecen sene 90 almistim bu sene 130 olmus erken hasadı. zaten bu ayarda yağlar hep bu para. daha üstü herhalde biraz marka değeri.
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

soldaki özem soğuk sızma ortadaki erken hasat soğuk sızma sağdaki erken hasat soğuk sızma

ortadaki yağı ilaç niyetine aldım salataya yemege falan koymuyorum. özem i ve beyzadeyi salata yemek herseye koyuyorum.

simdi ucunu de sizin icin test ettim ardı ardına

bu üçü de ağzına aldığın zaman azında bir yakıcılık yapıyor. mesela başka soğuk sızmalar denedim onlarda bu yakıcılık yoktu. bu rahatsız edici bir yakıcılık degil yuttuktan sonra hemen kayboluyor. mesela normal sızma yağlar pişmiş gibi bir tat verirken soğuk sızmalar daha çiğ bir tat veriyor. ama soğuk sızma yazıpta böyle bayık pişmiş yağ gibi tat veren yağda tattım.

üçünün kokusu da güzel.

özem de zeytin tadı biraz daha fazla soğuk sızma olanda.

özet kalite olarak üç yağda bence kafa kafaya gelir ama tadlarında ufak farklılıklar var.

şu ana kadar 6 çeşit soğuk sızma yağ aldım tattım.

kaliteli bir yağ zaten kendini belli ediyor ve yemeğin salatanın lezzetini ciddi arttırıyor. mesela ben bu yağları hic konudan bahsetmeden birine tattırsam farklı yağ olduğunu anlıyor.

dipnot. şişe de gecen seneden biraz izorya kalmıştı onu da tattım yazının sonuna ekliyeyim dedim. o da kalite olarak güzel bir yağ gecen sene 90 almistim bu sene 130 olmus erken hasadı. zaten bu ayarda yağlar hep bu para. daha üstü herhalde biraz marka değeri.

Hocam sen olayı aşmışsın valla ben de tatmak isterim ama çok pahalı yağlar gerçekten zeytin cenneti ülkemizde bu fiyatlara yağ almak insanın zoruna gidiyor :(

• geçen seneye göre yağlar pahalı arkadaşlar tarişin açıkladığı 17 -18 civarındaki fiyat zaten olayı bitirdi. üretici en kötü ihtimal oraya verir.bunun altında fiyat verenlerin yağında sıkıntı vardır yada geçen senedendir diye düşünüyorum.bugün akhisarlı bir arkadaşımla konuştum toptan 3 ton yağı bir alıcıya litresi 18 tl den satmışlar.kayınpederim üretici 20 tl den aşağı vermem dedi.kalitesine göre yukarı çıkar zaten fiyatlar.bazı arkadaşlar diyorki fırsatçılar şişiriyo fiyatları falan ama emin olun üreticide bu fiyatlardan memnun değil geçen yıla göre mahsül verim düşük bu fiyatlara satmakta zor.önceki yıl 13-15 tl civarında verdiğim yağı arkadaşlarıma bu yıl 20-25 tl civarında dediğim zaman inanın 30 litre alan şahıs bile bu sene 10 litre alayım sadece salatada kullanırım dedi.
  • bien kullanıcısına yanıt
    Ovilo yu az çok tanırım.
    Zarar etmemek için böyle yaptılar. Piyasa allak bullak.
    Ben de dedim yağ iyi kaliteli ama bu fiyat zor.

Bende yine ovilo alabilirim.
    Cidden firma kötü niyetle yapmadı bunu. İşi büyütmeye çalışıyordu ama bu fiyatlar yüzünden işler de karıştı.
    Zaten iyi yağların fiyatı hep pahalı.

• quote:

Ovilo iyidir hocam. Bu işe önem veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

geçen seneye göre yağlar pahalı arkadaşlar tarişin açıkladığı 17 -18 civarındaki fiyat zaten olayı bitirdi. üretici en kötü ihtimal oraya verir.bunun altında fiyat verenlerin yağında sıkıntı vardır yada geçen senedendir diye düşünüyorum.bugün akhisarlı bir arkadaşımla konuştum toptan 3 ton yağı bir alıcıya litresi 18 tl den satmışlar.kayınpederim üretici 20 tl den aşağı vermem dedi.kalitesine göre yukarı çıkar zaten fiyatlar.bazı arkadaşlar diyorki fırsatçılar şişiriyo fiyatları falan ama emin olun üreticide bu fiyatlardan memnun değil geçen yıla göre mahsül verim düşük bu fiyatlara satmakta zor.önceki yıl 13-15 tl civarında verdiğim yağı arkadaşlarıma bu yıl 20-25 tl civarında dediğim zaman inanın 30 litre alan şahıs bile bu sene 10 litre alayım sadece salatada kullanırım dedi.

Hocam geçen sene yağ ucuz muydu? 12-13tl de pahalıydı önceki seneye göre. Her sene bir bahane oluyor ve bu sene baya pahalı geçen seneye göre deniyor ve yüksek fiyatlara alıştırılıyoruz. Bugün markette soğuk sızma litresi 30tl olmuş gidişat kötü valla 3 sene içinde 5tlden 30tlye geldik iyi düşünelim bunları

• 18 litre sızma zeytin yağı İstanbul Kadıköy'de 210 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assur

18 litre sızma zeytin yağı İstanbul Kadıköy'de 210 tl

Nerde yeri? Markası nedir?

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.