Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

aynısı hocam. bu arada sağlam firma galiba şöyle bi haber buldum
    http://www.milliyet.com.tr/zeytin-ve-zeytinyagi-birliginde-aydinli-aydin-yerelhaber-143708/

bi de şu da onların sitesihttp://www.olioarte.com.tr/#

Biz eve riviera, hatta hazır zeytinyağı sokmadık şimdiye kadar. Stoklar azalınca, özellikle şirinliğinden ötürü aldım.

Bence lezzetli. Doğal olan bir acılık genizde yanma olur ya, bunda çok ama yinede güzel yağ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 27 Nisan 2015; 22:44:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu siteden ilk hasat soğuk sızma aldım tadı hoşuma gitti.

Güven ASA Zeytin ve Zeytinyağları | Soğuk Sıkım Zeytinyağı
    Güven Asa Zeytinyağı
    http://www.guvenasazeytinyagi.com/?gclid=CIPmipCfl8UCFUTnwgodFyEA3g

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

bu siteden ilk hasat soğuk sızma aldım tadı hoşuma gitti.

http://www.guvenasazeytinyagi.com/?gclid=CIPmipCfl8UCFUTnwgodFyEA3g

Afiyet olsun. Dedikleri gibi hem erken hasat, hem seçme, hem 26derecede sıkıyorlarsa mükemmel olmalı. Bir sürü sertifikada almış. Boşuna değildir.

Ortalama lt fiyatı 20tl bence gerçek yağdır. Olması gereken fiyat da bu.

Üreticinin 12 ye (hatta 15e verenler var) sattığı yağı firmaların bir sürü gider ekleyerek mağazda 10-12 tl ye satması pek mümkün gelmiyor insana.

Yağ hileye çok müsait, üreticiden tadarak almıyorsak, tariş gibi işinin uzmanı yağları tercih etmek daha isabetli olur.

• evdeki komili sızma ile karsilastirdim tad olarak. normalde daha once hic soguk sızma almamistim.
    normal sızma zeytinyagi ile bariz fark var erken hasat olmasindan hafif acimsi. bir de agzinda biraktigi tad daha hoş.
    normal zeytinyagı gibi baymıyor. bir 5 litre daha siparis vermeyi dusunuyorum. fiyatı da uygun geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgoldboy

Selamlar ,

Aşağıdaki ürünü denemeyi düşünüyorum , deneyen yada bir fikri olan paylaşabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.

http://www.nevigurme.com/Tas-Baski-Sizma-Zeytinyagi-3lt,PR-193.html

hocam nevigurmeye söyleyelim bizeözel indirim yapsın
  • http://www.sanalpazar.com/Zeytinyagi-100-Dogal-100-Hatay-Altinozu__isp42432068

şu üründen alan kullanan tüketen var mı nasıldır acaba
  • Arkadaslar 10 litre zeytinyagi aldik tanidik vasitasi ile. Guvenilir olacagini soylediler ama yag bes derece de donmadi hala sivi halde.

Ayni sartlar altinda komili naturel sizma donup balcik gibi oluyordu.

Sizce terslik var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Arkadaslar 10 litre zeytinyagi aldik tanidik vasitasi ile. Guvenilir olacagini soylediler ama yag bes derece de donmadi hala sivi halde.

Sizce terslik var mi?

Biraz terslik var gibi,ama 2-3 dereceye gelmesini bekle biraz daha..
    "Zeytinyağı artı 4-5 derecede bulanıklaşır, 0 derece ile 6 derece arasında ise donar. Oda ısısında normal haline döner. Yağın donması kalitesini etkilemez. Aldığınız yağın bir örneğini buzdolabına koyun, donmasını bekleyin. Yağ katkısız ise tamamının katılaşması beklenir. Donmayan kısım varsa katkılı olduğunu anlarsınız."
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

quote:

Arkadaslar 10 litre zeytinyagi aldik tanidik vasitasi ile. Guvenilir olacagini soylediler ama yag bes derece de donmadi hala sivi halde.

Sizce terslik var mi?

"Zeytinyağı artı 4-5 derecede bulanıklaşır, 0 derece ile 6 derece arasında ise donar. Oda ısısında normal haline döner. Yağın donması kalitesini etkilemez. Aldığınız yağın bir örneğini buzdolabına koyun, donmasını bekleyin. Yağ katkısız ise tamamının katılaşması beklenir. Donmayan kısım varsa katkılı olduğunu anlarsınız."

Dolabin ici 5 derece. Hafif bulanik halde kaldi. Ayni sartlar altinda komili donunca garibime gitti.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim donması gerekir.Tüm şişe donmaz ama kristalize yoğunluk olur
    Düzeltme: Bu konuya zeytinyağı ihtiyacım var diye girdim,çok marka bilmem tavsiye edeceğiniz asit oranı düşük ilk soğuk sıkma(erken hasat olmasada olur)bir marka varmı.
    Güven Asa diye bir marka var?deneyen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtay -- 2 Mayıs 2015; 18:00:09 >
  • Kuşadasında çiftliği var oraya gittiğimde almıştım beğendim fiyatı da uygun
    www.karakasciftligi.com.tr
    Değer null olamaz.Parametre adı: source
    http://www.karakasciftligi.com.tr/zeytin-yagi-2.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Benim bildiğim donması gerekir.Tüm şişe donmaz ama kristalize yoğunluk olur
    Düzeltme: Bu konuya zeytinyağı ihtiyacım var diye girdim,çok marka bilmem tavsiye edeceğiniz asit oranı düşük ilk soğuk sıkma(erken hasat olmasada olur)bir marka varmı.
    Güven Asa diye bir marka var?deneyen varmı?

Gimdes'ten helal gıda sertifikası almış. Güvenilir olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 3 Mayıs 2015; 19:56:26 >
  • Teşekkürler, şimdilik 1lt kristal soğuk sıkma aldım.
    Metro gross dan 23TL fiyatı var,biraz yüksek fiyat ama yağ fena değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

quote:

Sizce terslik var mi?

Dolabin ici 5 derece. Hafif bulanik halde kaldi. Ayni sartlar altinda komili donunca garibime gitti.

Buzdolabına konan yağ donmazsa yemeye gerek yok hocam. Baya beyazlaşır donar margarin gibi olur. 3-5 derecesi önemli değil.

• kurtay kullanıcısına yanıt
    Güven Asa denedim desem yalan olur ama forumda beğenilen ve lafı çok geçen bir zeytinyağı.Fiyat pahalı diyecem ama hepsinin fiyatı pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Güven Asa denedim desem yalan olur ama forumda beğenilen ve lafı çok geçen bir zeytinyağı.Fiyat pahalı diyecem ama hepsinin fiyatı pahalı.

Fiyat konusunda haklısınız,çoğu tavsiye edilen marka pahalı.
    Ama kaysının kilosunun 30,eriğin kilosunun 20 TL olan toprağı zengin düşmanı fırsatçısı bol ülkemde zeytinyağı ucuz bile.
    Konuyla alakası pek yok ama 2 gündür bir sucuk firmasının yeni reklamını seyrediyorum,lanet okuyorum şu aç gözlü kapital düzenli dünyaya...
    Nasıl olurda sucuk sosis reklamında çocukları kullanılar,onlar üzerinden kan emmeye çalışırlar.Parası olan var olmayan var özelliklede çocukların canı çeker aile alamaz eee ne olacak yazık diilmi ya.
    Hatta şu reklam için bir konu açmayı düşündüm.

• arkadaşlar güvensa mı,özgün mü hangi zeytinyağını tavsiye edersiniz,7 aylık bebeğimede vereceğim.Başka tavsiye etmek istediğiniz varsa onlarıda yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 5 Mayıs 2015; 17:45:57 >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Kaseye konan yagda donarmi? Yoksa tenekedeki yada şişede ki yag mi olmali dolaba konan yag?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Fiyat konusunda haklısınız,çoğu tavsiye edilen marka pahalı.
    Ama kaysının kilosunun 30,eriğin kilosunun 20 TL olan toprağı zengin düşmanı fırsatçısı bol ülkemde zeytinyağı ucuz bile.
    Konuyla alakası pek yok ama 2 gündür bir sucuk firmasının yeni reklamını seyrediyorum,lanet okuyorum şu aç gözlü kapital düzenli dünyaya...
    Nasıl olurda sucuk sosis reklamında çocukları kullanılar,onlar üzerinden kan emmeye çalışırlar.Parası olan var olmayan var özelliklede çocukların canı çeker aile alamaz eee ne olacak yazık diilmi ya.
    Hatta şu reklam için bir konu açmayı düşündüm.

O reklama RTÜK nasıl izin veriyor anlayamıyorum? Bir yandan obeziteyle mücadele eden devletimiz okul kantinlerinde dahi kilo yapıcı şeyleri yasaklarken, yine devletin bir kuruluşu olan RTÜK'ün izniyle reklamlarda çocuk istismarına müsaade ediyor.

• Arkadaşlar, daha önce evde hiç zeytin yağı kullanmadık. Yemeklerde,kızartmalarda ve hamur işi için hangi zeytin yağını almalıyız. Riveria,soğuk sıkım ve sızma diye adlandırılmış Hangisi almam gerekiyor. Ve daha önce hiç kullanmamış biri için tavsiyeleriniz neler.
    Şimdiden tşk.ler.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.