Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: gatila
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taygıraparkat

arkadaşlar güvensa mı,özgün mü hangi zeytinyağını tavsiye edersiniz,7 aylık bebeğimede vereceğim.Başka tavsiye etmek istediğiniz varsa onlarıda yazarsanız sevinirim

Güvenasa'nın Gimdes'ten sertifikası var. Kullanmadım ama sırf bunun için bile tavsiye edebilirim.

Dini hassasiyetinizi bilemem ama 7 aylık çocuğunuz için mümkün olduğunca Gimdes sertifikalı ürünler tüketmeye çaba gösterin derim (annesi süt veriyor sonucta). Daha 2-3 gün önce 21 Ton çilek rusya kapısından geri döndü. Hiç bir şeye güven olmaz.

Www.helalgidasertifikasi.info adresinden helal sertifikalı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Allah bağışlasın bebeğinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Kaseye konan yagda donarmi? Yoksa tenekedeki yada şişede ki yag mi olmali dolaba konan yag?

farketmez herhangi bir kapta koysanız da donması lazım. sıcaklıüı düşünce donar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Arkadaşlar, daha önce evde hiç zeytin yağı kullanmadık. Yemeklerde,kızartmalarda ve hamur işi için hangi zeytin yağını almalıyız. Riveria,soğuk sıkım ve sızma diye adlandırılmış Hangisi almam gerekiyor. Ve daha önce hiç kullanmamış biri için tavsiyeleriniz neler.
    Şimdiden tşk.ler.

soğuk sıkım sızma ilk hasat en iyisi oluyor.
  • quote:

Arkadaşlar, daha önce evde hiç zeytin yağı kullanmadık. Yemeklerde,kızartmalarda ve hamur işi için hangi zeytin yağını almalıyız. Riveria,soğuk sıkım ve sızma diye adlandırılmış Hangisi almam gerekiyor. Ve daha önce hiç kullanmamış biri için tavsiyeleriniz neler.
    Şimdiden tşk.ler.

Valla sorarsanız, sızma ve soğuk sıkımı tüm yemeklerde ve kızartmalarda bile kullanıldığını söyleyebilirler. Ancak geçen gün tv.de yemek programında usta aşçılardan biri söyledi ve bildiğimi doğrulamış oldu.Yemeklerde riviera, salatalarda sızma yada soğuk sıkım kullanılmasının en mantıklısı olduğunu söyledi.Kızartma konusunda eşim en iyisinin ayçiçek yağı olduğunu söylüyor ancak rivierada kullanılıyor sanırım. Yanlışsa uznan arkadaşlar düzeltsin.

• güvenasa dan 2 litre aldım bir 5 litre daha almayı düşünüyorum biraz pahalı ama soğuk sizma ilk hasata gore yine ucuz sayilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Şimdiden tşk.ler.

Valla sorarsanız, sızma ve soğuk sıkımı tüm yemeklerde ve kızartmalarda bile kullanıldığını söyleyebilirler. Ancak geçen gün tv.de yemek programında usta aşçılardan biri söyledi ve bildiğimi doğrulamış oldu.Yemeklerde riviera, salatalarda sızma yada soğuk sıkım kullanılmasının en mantıklısı olduğunu söyledi.Kızartma konusunda eşim en iyisinin ayçiçek yağı olduğunu söylüyor ancak rivierada kullanılıyor sanırım. Yanlışsa uznan arkadaşlar düzeltsin.

Tşk.ler verdiğiniz cevap için. Ozaman soğuk sıkım ve sızmadan tadımlık alsak yeterli. Yemeklerde ve diğer ihtiyaçlarımız için riveria alalım ozaman.

• redloves kullanıcısına yanıt
    rivierayı yağdan anlayanlar zeytinyağı kategorisine sokmuyorlar pek :)
    evde normal kullanım için biz sızma zeytinyağı kullanıyoruz
    komili, kırlangıç, yudum, marmarabirlik gibi markalar yada internetten direk üreticiden ege ve hatay yöresinin yağlarını denedıim. memnum kalmadığımız pek olmadı nedense....
    sızma zeytinyağında asitlik oranı önemli onunla ilgili kısa bi araştırma yaparsanız zaten hangi değerlerde olması gerektiğini öğrenebilirsiniz. 0,8 normal bana göre
    ama banmak istiyorsanız erken hasat, filtreli, soğuk sıkım vb.... bir sürü seçenek ortaya çıkıyor ben o işten anlamıyorum maalesef :)
  • Arkadaşlar kırlangıç marka soğuk sıkım çökeltme filtresiz zeytinyağı şu an metro marketlerde 1 lt teneke kutuda 17 liraya satılıyor. Üzerinde küçük bir "metro 50.yıl" ibaresi var. Ben 2 litre aldım çok hoşuma gitti ama aklıma takılan bu zeytinyağının 1.5 lt cam şişede olanı 65 lira etikete sahip. Bu nasıl olur bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

quote:

Orijinalden alıntı: taygıraparkat

arkadaşlar güvensa mı,özgün mü hangi zeytinyağını tavsiye edersiniz,7 aylık bebeğimede vereceğim.Başka tavsiye etmek istediğiniz varsa onlarıda yazarsanız sevinirim

Güvenasa'nın Gimdes'ten sertifikası var. Kullanmadım ama sırf bunun için bile tavsiye edebilirim.

Dini hassasiyetinizi bilemem ama 7 aylık çocuğunuz için mümkün olduğunca Gimdes sertifikalı ürünler tüketmeye çaba gösterin derim (annesi süt veriyor sonucta). Daha 2-3 gün önce 21 Ton çilek rusya kapısından geri döndü. Hiç bir şeye güven olmaz.

Www.helalgidasertifikasi.info adresinden helal sertifikalı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Allah bağışlasın bebeğinizi.

Amin cümlemizinkini bağışlasın,cevap için teşekkür ederim

• Rica ederim.

Aşağıdaki gibi de bir konu başlattım. Takip ederseniz umarım yardımcı olacak şeyler çıkar buradan da.

Bu konuya gelen arkadaşların bir kısmı sağlık için bir kısmı damak tadı için geliyordur. Her ikisine de uyacak bir konu olduğuna inanıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105497310

• İki yağıda kullandım ikiside birbirinden güzel diyebilirim:)) Ancak ben Güvenasa yı daha çok beğendim. Lezzeti, kokusu şahane. Birde soğuk soıkım ve erken hasat olduğunu söylüyoralr. ÖZgünde ise özel olarak soğuk sıkım die belirtileni almıyorsanız bilinki standart üretimi sıcak sıkım.

Güvenasa daha önde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

uzman kardeşler bu yağ nasıldır sizce:http://www.sanalpazar.com/Zeytinyag-5-Kg.5490-Tl.__isp40377191

5 litre 54,90 lira yazmış. hataydan geliyor, 304 işleme %100 olumlu yorum almış satıcı. tabi o yorumlar zeytinyağından değil diğer ürünlerden

hocam alırsanız yorumlarınızı bekliyorum.bende merak ettim doğrusu.5-6 kişi almış ama yorumlarda yağ ile alakalı bişey yok

ben bu satıcıdan almıştım 5x2=10 litre .almaz olaydım yemek yaparken mutfağı ağır ve acaip bir zeytinyağı kokusu sarıyor.

yemek piştikten sonra çok bariz siyah zeytin kokusu yemeğe baskın geliyor.zaten çiğ salatada falan kesinlikle tüketemiyoruz

ilk defa böyle ağır bir kokuyla karşılaştık zeytinyağında.birde sıfır dizem yazmış bence alakası yok.2 ay kadar oldu alalı sanırım

http://www.sanalpazar.com/Sifir-Asit-Sizma-Zeytin-Yagi-3kg-Tenekede-No89178__isp34265016

Hocam 1 sene önce yağ ve zeytin aldım osman Haşim can dan çok iyiydi a kalite idi aldıklarım

Ama son zamanda yapılan yorumlar kötü bir Arkkadaşta yağın küf koktuğunu yazmış ( yere düşen çürüyen küflü Zeytinlerden elde edilen yağ küf kokar)

Eğer 3 kuruş için hile hurda karıştırdıysa
    SanaldAn kimseden yağ alınmaz

3 üreticiden yağ aldım bu hariç hepsi çok kötüydü
    Bu iyiydi ama sanırım Buda paranın köpeği olmuş
    Yazık forumdada konusu vardı elemanın

Internetten kimseden yağ almayı tavsiye etmiyorum

evet o arkadaştan bende aldım,küf koktuğunu söyledim,siparişler çok olduğundan yağı dinlendiremeden sattığını 2 ay bekletirsem kokunun gideceğini söyledi,2 değil nerdeyse 3 ay oldu ama küf kokusu hala var ve tüketemiyorum yağı,hatta bunuda söyleyeyim,2 şişe birer litre almıştım,1 şişenin içinde kocaman kara sinek vardı,savunmasıda pet şişeler kapaksız geldiğinden içine girmiş olabilirdi ve aceleden kontrolünü yapmamış ürünü geri gönderdim sabun yapaçakmış arkadaş:

• Arkadaşlar, A101 marketde gördüm baktat marka 1 litre cam şişede sızma zeytin yağ 18 tl deneyen varmı nasıldır?

• quote:

Arkadaşlar, A101 marketde gördüm baktat marka 1 litre cam şişede sızma zeytin yağ 18 tl deneyen varmı nasıldır?

ben baktım soğuk sızma yazıyordu iyidir herhalde.
  • brak13 kullanıcısına yanıt
    Kırma yeşil zeytin ve zeytinyağı aldığım Akhisar'lı bir satıcı var. İki ürünü de çok iyi çıktı.
    Zeytinyağının kokusu enfes. Tadı da bana göre harika ama eğer damağınız
    sadece rafine zeytinyağına alışkınsa beğenmeyebilirsiniz.
    Örneğin eşim bu yağ ağır geldiği için Yudum, Kırlangıç vs. tercih ediyor.
    Ben ise şiddetle tavsiye ediyorum...

http://www.sanalpazar.com/Sifir-Asit-Sizma-Zeytin-Yagi-5-Kg-Tenekede-No891__isp40041539

Aldığım kırma zeytinin bağlantısı da şu:

http://www.sanalpazar.com/Kirma-Sofralik-Yesil-Zeytin-No78__isp42337825

• 103 tl - 25 tl paypal indirimi - %4.5 avantajix ile 75 tl civarına alınabilir. kristal için iyi bir fiyat gibi
  • Güvenasa'yı foruma ilk ben tanıtmıştım yine bu başlıkta ... gerçekten kaliteli yağ son çıkan erken hasat soğuk sıkım olanı almadım daha ama en kısa zamanda alacağım 5 LT olanından ...

Yine size mükemmel bir zeytin önereyim Salihli doğal zeytin , mükemmel ötesi bir zeytin şuana kadar yediğim hiçbir zeytin ile alakası yok !!! Doğal fermente ve ağzınıza bir tane attığınızda farkını hemen belli ediyor mutlaka deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 6 Mayıs 2015; 22:12:32 >
  • ch@in kullanıcısına yanıt
    merhaba ürün kısa süreliğine indirimde gözüküyor acaba donma testi yaptınızmı
  • crazyhead kullanıcısına yanıt
    Şüphe duymadığım için özellikle test yapmadım ama
    zeytinin üstüne döktüğüm az miktarda zeytinyağı dolapta bir hayli katılaşmıştı.
  • ch@in kullanıcısına yanıt
    bu arada tekrardan baktım indirim değilmiş açık artırmaya çıkartmış
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.