Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_104645609/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Kristal naturel sızma dolgun güçlü lezzet 5 lt burada bir markette 69 tl arkadaşlar. Uygun mudur?

nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

Denizli hocam. Yarın, yada cumtesi gidecem mutlaka , o zaman bakarım tekrar.

Bende yarin ankaradan bakacagim eger bulursam buraya yazarim

Ankarada bulamadim carrefour markette 90dan asagi sizma yok

Denizli carrefourda nar gourmet 5 lt erken hasat naturel sızma 69tlydi. Bugün son tenekeyi aldım hocam. Üretim tarihi eylül yazıyor yani bu sezondan değil sanırım. Fiyatı o yüzden uygun olabilir ama ben markayı denemek için aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Denizli hocam. Yarın, yada cumtesi gidecem mutlaka , o zaman bakarım tekrar.

Bende yarin ankaradan bakacagim eger bulursam buraya yazarim

Ankarada bulamadim carrefour markette 90dan asagi sizma yok

Denizli carrefourda nar gourmet 5 lt erken hasat naturel sızma 69tlydi. Bugün son tenekeyi aldım hocam. Üretim tarihi eylül yazıyor yani bu sezondan değil sanırım. Fiyatı o yüzden uygun olabilir ama ben markayı denemek için aldım.

Ondan olabilir belki hocam deneyimlerinizi bekliyoruz bakalim dunyada bu kadar isim duyurmalarinin hakkini verecekler mi kendi sitesinde 93 lira, bende bugun migrostan 78 liraya yudum naturel sizma aldim onu 100 liraya tamamlayip(nisan world puan kampanyasi) 10 lira worldpuanla birlestirdim normal bir fiyattan aldim sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KenanDemirali kullanıcısına yanıt
    zeytinyağından pek anlamıyorum ,sanalpazardaki satıcıdan aldığınız yağdan memnun kalırsanız bende almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Fabrikasyon yağların hepsi karışık bundan emin olabilirsiniz ama illa fabrikasyon alacaksanız marmara birlik alın bilinmedik markalardan almayın yumuşak olması iyi olduğu anlamına gelmez pamuk yağı hiçbir şekilde anlaşılmaz neyse hepinize afiyet olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

zeytinyağından pek anlamıyorum ,sanalpazardaki satıcıdan aldığınız yağdan memnun kalırsanız bende almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

ben memnun kaldım kullanıyorum kardeş
  • Bura reklam yapma yeri değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: byincele

Güncel diyelim!!!

Ne de olsa satıcıyız :))

bilgi için... (Bizim ürün pek sıcak olmadığı için sıcak fırsatlar da başlık açmıyorum :))

http://forum.donanimhaber.com/m_104645609/f_//tm.htm#104753320

daha 3 mesaj üstte vermişsiniz aynı linki
  • http://harbiyiyorum.com/bunlari-bilelim-yaglarinyanma-noktasi/

Okuyup istifade etmek isteyecekler için güzel bir yazı...
  • Mesaj silindi...
  • sokmarkette
    Lio Rivieera 2 lt zeytin yağı 18.75

damak tadına uyan ucuz ürün arayan alabilir...

http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2015/04/15_21_Nisan_insert.pdf
  • Şokun yağı riviera, konuda bahsi geçen yağlar sızma
  • kristal 5 lt natürel sızma 77 tl özkuruşlar market sözde indirimde
  • yigitmete kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum.
    Belki forumda okumuşsundur bende zeytinyağı satıyorum, ancak bazı arkadaşlar, ister riviera, ister sızma, ister çamurdan olsun, yeter ki ucuz zeytinyağı olsun dedikleri için bende paylaştım :)

bu arada ilgili ürünün içeriği ve lezzeti hakkında hiçbir fikrim yok, karalama olarak anlaşılmasın; belki de çok iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

kristal 5 lt natürel sızma 77 tl özkuruşlar market sözde indirimde

nette bulduğum en ucuz fiyat

www.n11.com
    Kristal Yumuşak Doğal Natürel Sızma Zeytinyağı Teneke Kutu 5 Lt - n11.com
    http://www.n11.com/kristal-yumusak-dogal-zeytinyagi-5-l-teneke-P43844339

98 TL

• bugün bir lokantada yemeğin yanında salata verdiler. salataya öyle lezzetli bir zeytinyağı koymuşlar ki yemeği bırakıp salatanın suyuna ekmek banmaya başladım. yudum, kırlangıç gibi markaların sızma zeytinyağından aldığım tad, bunun yanına bile yanaşamaz. adamlar ne zeytinyağları üretiyorlar arkadaş. bir daha gidersem soracağım markasını. ülkenin yarısında zeytinyağı yetiştirilebiliyor fakat dünya üretiminde en dipteyiz. 1 litre yağ 20 tl olur mu arkadaş.
  • en son kristal sızma almıştım,çok hoşuma gitti.
    1 lt = 22 tl yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

kristal 5 lt natürel sızma 77 tl özkuruşlar market sözde indirimde

Fiyat fena degil ama yumuşak lezzetse (kuzey ege). dolgun lezzetse ( güney ege) ucuz degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 17 Nisan 2015; 10:17:28 >
  • İndirim bitmeden alabilirim kristal 5lt 77 tl / 1lt fiyatı 15 tl gelir

Birde som zeytin yağı var yalnız hiç bir yerde bulamadım bulsam alıp deneyeceğim bulamadığıma göre fiyatı uçuk demektir
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.