Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.398
Cevap
549
Favori
1.268.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Maltepe carrefourda Komili 1lt ege sızma 10TL idi.
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

SICAK FIRSAT

• Sanalpazar'dan dün 1 lt zeytinyağı almıştım. Satıcı hemen iptal etmiş. Bu satıcı bu konuda yazılar yazmıştı hatta.Bugün başka bir satıcıdan 2 lt. aldım O da iptal etmiş siparişimi. Anlaşılan fiyatlar yükseleceği için satmıyorlar şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Sanalpazar'dan dün 1 lt zeytinyağı almıştım. Satıcı hemen iptal etmiş. Bu satıcı bu konuda yazılar yazmıştı hatta.Bugün başka bir satıcıdan 2 lt. aldım O da iptal etmiş siparişimi. Anlaşılan fiyatlar yükseleceği için satmıyorlar şu an.

Özellikle satıcı açısından verilmiş bir siparişi iptal etmek etik olmayan bir davranış...
    Madem satmak istemiyorsun,verilmiş siparişleri işleme koyar ondan sonra satışa kapatırsın...Mücbir bir sebep yokken iptal etmek ne demek?
    Bir markete girdiniz,alışveriş arabasını doldurdunuz,kasaya giderken market sahibi yanınıza gelip dolu arabayı elinizden alıp sizi dışarı çıkartmasına benziyor...

Eğer satıcıları buraya yazarsanız bilgimiz olur...En azından kendi payıma ondan alışveriş etmem...

Sonra da çiftçi şöyle,yok üretim böyle,yok köylüye destek olalım...Bir sürü tırıvırı...

• Sanalpazar kullanıcı adları: melihb17 ve ucarfevzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif32 -- 26 Aralık 2014; 14:43:09 >
  • Habertürkhthayat.haberturk.com
    Zeytinyağı fiyatları uçtu!
    http://ekonomi.haberturk.com/alisveris/haber/1023674-zeytinyagi-fiyatlari-uctu

• Ben de "erdem ipek" beyden 2Lt filtresiz 3lt filtreli zeytinyağı aldım. Özellikle filtresiz yağı çok beğendim. Aslında siparişim tam tersiydi ama erdem bey saolsun hemen telafi etti. Paketleme de gayet sağlamdı. Netice olarak tavsiye ederim.
  • Erdem bey güzel esnaf sağolsun. H-akk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün carrefourlarda geçerlimidir acaba,fiyat gayet uygun,dün A101'den 500 ml 7,75 tl den aldım.

internet sitesinde fiyat 15,90 tl.mağazaya özel bir indirim yakaladınız galiba.

komili ege sızma 1 lt

en iyisi ben migrosa gideyim,2 lt fiyatı 26,50 tl 1 tl money veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 26 Aralık 2014; 16:52:42 >
  • dün alışveriş yapmıştım sanalpazardan 10 tl gelmiş bugün. şimdi erdem beyden 5 lt z.yağı alacağım. salatalar için olan filtresiz yağ ne kadar süre dayanır. 4lt ye 1lt mi alsam acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Maltepe carrefourda Komili 1lt ege sızma 10TL idi.

"Natürel" size de enteresan geldi mi? Komili de Naturel diye geçer ama. Bir an ilginç geldi bana.

Komili Zeytinyağı - Gözümüz Gibi Bakıyoruz
    Page not found - Komili Zeytinyağı
    http://www.komilizeytinyagi.com.tr/komili-urunleri/komili-ege-sizmasi/1lt

• Komilinin sanırım bordo paketlisi daha iyiydi.Şu anda 2lt.si 25.5 a migrosta var.

• Sayfadaki sessizliği ben bozayım.

Herkese mutlu yıllar dilerim. Üretici arkadaşlarımıza daha ucuza satabilecekleri bol hasatlı bir sezon ve hayırlı kazançlar temenni ederken biz tüketicilere de kendileri ve ailelerinin sofralarına daha fazla kaliteli zeytinyağı koyabilecekleri huzurlu bir 2015 geçirmelerini dilerim.

Sayfada yılın ilk siparişini de ben vermiş olayım. Erdem İpek kardeşimizden ikinci defa olarak 11 Lt'lik siparişimi verdim. Benle birlikte iş yerimden 8 arkadaşım filtresiz yağ alıp deneyeceğiz inşallah.

Hatta naçizane bir önerimi de hemen yürürlüğe koyarak bana kekik gönderme nezaketinde bulunduğu için de ayrıca teşekkür ederim.

Bundan sonra yakın bir zamanda da zeytinyağı satışlarında küçük bir ikram olarak kendi yöresinden temin edeceği kaliteli pul biber ve kekik göndereceğine söz verdi, çok da memnun kaldı bu fikrimden. Herkes bana katılır mı onu bilemem ama büyük şehirlerde içinde koruyucu, renklendirici vs. kullanılan markalı ve paketli beslenme tarzından elimizden geldiğince uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum. Kendim de elimden geldiğince ziyaret ettiğim yerlerin kırsal pazarlarından alışveriş yapmaya özen gösteriyorum.

• 5 LT daha kristal yumuşak (72TL) alıp koydum kenara.zam gelecek diyorlar.

gelmiş bile 80 olmuş 2 gün içinde.
  • Çanakkale / Küçükkuyu'dan yeni sıkım zeytinyağı hediyesi getirdi bir arkadaşım. Sanalpazar'dan eşe dosta ve kendime bolca alışveriş yapmıştım comboları kullanarak. Yağların kalitesi de kötü değildi ama bu hediye zeytinyağını tadınca stokladığım zeytinyağları için ilk kez üzüldüm. Elime fırsat geçmişken, donma testini de uyguladım ve Çanakkale zeytinyağı hatasız geçti bu testi. Diğerleri maalesef kusursuz olarak geçemedi. Donma testi ne derece ölçüdür bilemem ama sanalpazar'dan aldığım bazı zeytinyağları ayçiçek yağı ile aynı dondu. Fotolarını aşağıya ekliyorum.

Daha evvelden yine bu kadar güzel zeytinyağını Küçükkuyu'ya yakın, Altınoluk/Avcılar Köyü'nden almıştım. Bu yıl oralara gidemediğim için internetten almak zorunda kaldım ama gelecek yıl işi gücü umursamayıp gidip oralardan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Eğer tanıdığınız vs. varsa belirttiğim yerlerin yağlarından mutlaka sipariş verin çünkü tadına baktığınızda yağdan hiç anlamayan birisi bile yoğunluğu, tadı ve kokusundan anlıyor iyi yağ olduğunu.

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 2 Ocak 2015; 12:04:55 >

• Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    Hocam bu donma testini aciklayabilirmisiniz.

Kac derecede ne kadar sure bekletiyorsunuz ve sonuclarin nesine gore karar veriyorsunuz?

• Arkadaşlar geçmiş yıllar ÖZ-EM den zeytinyağı alıyordum fiyatları görünce şok ötesi oldum erken hasat soğuk sıkım sızma 5 lt 200 tl adamlar kafayı yemişler bu fiyata satılır mı? geçen sene 110 tl e almıştım pazarlıkla bu da ispatı..
    kaç kişi aldım aldırdım hediye ettim...
    tüm karatay grubu Okan Beyin önderliğinde(sayfa sahibi) ÖZ-EM'e atlayınca fiyatları iki katına çıkartıyor üreticiler

110 tl lik yağ nasıl 8-9 ayda 200 tl e çıkar yazıklar olsun şark kafasıyla işletmecilik yapan üreticilerimize yazıklar olsun NAAAAHHHHH alırım / aldırırım bir daha bu markayı....

hayır sanki kıtlık oldu kutup kışı geçti fiyatlar fırladı diyeceğim diğer markalara zeytin fiyatlarına bakıyorum böyle bir şey yok

zaten şu facebooktaki gruba iyice sinir oldum ne güzel temiz varsa hoooop atladılar ne aldıysa fiyatlarını 2 katına çıkarttılar gerçi suç onlarda değil bu kafayla çalışan gerizekalı üreticilerde..

var mı arkadaşlar tavsiye edebilecek erken hasat soğuk sıkım taş baskı temiz güzel kaliteli sızma z.yağı tavsiyeniz?

• hendrix789 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle düşüncenizde sonuna kadar haklısınız böyle bir anlayış ve satış mantığı olamaz. Zeytin yağı yemem daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Kesinlikle düşüncenizde sonuna kadar haklısınız böyle bir anlayış ve satış mantığı olamaz. Zeytin yağı yemem daha iyi

Ama bu iş burada bitmez hocam her yerde reklam yapıcam geçmiş yıllar nasıl arkasında olduysan bu seferde karşısında oluruz bu sene 20 kişi alıcak tanıdığım var bu siteden araştıracağım gidip ondan alıcağız

hem facedeki karatayın o ünlü sağlıklıyaşıyoruz sayfasındada reklam edeceğim bir şey nasıl 8 ayda 2 katına çıkar ne be şark kurnazlığıdır bu ne kalpazanlıktır herkes görecek

yazıklar olsun ÖZ - EM 'e

fotoğrafta ispatı olsun tenekeye aldanmayın geçen sene alınan mal şudur:

soğuk sıkım erken hasat 5 lt'lik tenekesidir.

1000 kere yazıklar olsun 100000 kere yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrix789 -- 2 Ocak 2015; 14:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hocam bu donma testini aciklayabilirmisiniz.

Kac derecede ne kadar sure bekletiyorsunuz ve sonuclarin nesine gore karar veriyorsunuz?

-18 derecelik derin dondurucuda yaklaşık 24 saat bekledi. Dondurucudan çıkardım ve parmaklarımda üzerine bastırdım. En sağdaki bana hediye gelen Çanakkale Zeytinyağı. Parmaklarımla üzerine bastırdığımda yağın tamamen donduğunu ve içeriye hiç çökmediğini gördüm. Tam da olması gerektiği gibi tamamen ve kütle halinde donmuştu.

Ortadaki iki yağı sanalpazar'dan aldım. En soldaki ise ayçiçek yağı, gördüğünüz gibi ayçiçek yağı neredeyse hiç donmamış, yani ayçiçek için normal ama anormal olan, zeytinyağı diye aldığımız bazı yağların da neredeyse ayçiçek gibi donmaması ve parmağımın içine çökmesi.

Donma testi ne kadar doğrudur onu bilemiyorum ama deneyerek ve tadarak yağ almak sanıyorum en mantıklısı.

• Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam on numara açıklama olmuş. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler, denemekte fayda var

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.