arkadaşlar dün ben pc de oyun oynuyodum sonra oyundan çikip internete girmeye çaliştim baktim modemin işiklari yanip sonuyo sonra internetim geldi hizim düşmüş.. sonra tekrar internetim gitti yine geldi.. bu olay bu sabah saatlerine kadar oldu.. Yani sürekli gitti geldi gitti geldi.. şuan internet hizim olmasi gerekenden daha da düşük ve yavaş... Bi tek bana mi oluyo bu olay..
Bu anlattigim durumu dün ve bugun falan yaşayan var mi ? konulari araştirdim ama kimse bununla ilgili bi konu açmamiş.. Sizlerde de oldu mu yada oluyo mu ?
Dur söyleme tahmin edicem.Netin TTnet ?
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
Dur söyleme tahmin edicem.Netin TTnet ?
Ewet malesef ttnet'de sende de oyle mi kardeş.. sorun var mi netinde... paket hizinin düşmesi gibi internetin yavaşlamasi gibi.
UP
benim uydunet daha önce hiç olmuyordu bu 2 3 haftadır oluyor modem ısıgı sureklı yanıp sonuyo (olması gerektıgı gıbı) ama ınternet oyle yavaşkı msn açılmıyor google a bıle 1 dk da gırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Jellybone
benim uydunet daha önce hiç olmuyordu bu 2 3 haftadır oluyor modem ısıgı sureklı yanıp sonuyo (olması gerektıgı gıbı) ama ınternet oyle yavaşkı msn açılmıyor google a bıle 1 dk da gırıyor
İlginçtir az önce ttneti aradim dedim böyle böyle bana kadin hattiniz burdan normal görünüyo fln fistan masallari işte dedim ama bende öyle degil. ben ariza kaydinizi alim dedi ( sanki çok şey degişicekmiş gibi ) DAHA telefon ahizesini kapaticam modem kendine geldi
Demek ki dedim sorun benden kaynaklanmiyomuş ! ! ! !
TTnet duyunca kıllarım dikten diken oluyor nefret ediyorum onlardan , eskiden 1 mbt 4 GB kotalı vardı bana verdikleri hız 50 kb bile etmiyordu her gün aramaktan bıktım her defasında arıza kaydı arıza kaydı yeter dedim ve kapattırıp Biri Adsl 1 Mbt 4 GB kotalı geçtim ve sorunsuz 100 kb üstünde hız veriyorlar baktım bunların alt yapı sağlam 8 Mbt'e kadar çıkarttırdım ve şu anda 5-6 Mbt altına düşmüyor daha sonrada kotayı 6'ya çıkarttım
8 Mbt 6 GB Kotalı 39 Tl veriyorum
Hangi arkadaşım ile konuşsam TTnet ile ilgili illa bir şikayeti olmuş ben 1 yıldır Biri kullnıyorum hiç bir şikayetim yok allaha şükür
Ttnet saolsun bende aynı dertten muzdaripim
bugun ttneti aradigimda düzelmişti ama akşam üzeri yine ara sira gidip gelmeler başladi arkadaşlar..
Bende sorun yok
Bende de sorun yok.İstersen ara bir sor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme