ARKADAŞLAR 98 LVL BOW CHARIM VAR İDARE EDİOZ BİR ŞEKİLDE SİZCEDE BU SROYA YAS SINIRI GETİRİLSE COK DAHA GUSEL OLMASMI MESELA 16+ ARKADAS GECEN COUGUN BİRİSİ GELMİŞ PWP YAPIOZ BİRİYLE PWP NIN ORTASINDA BANA DALIOR 104 LVL VEYA 103 LVL WİZARD YAŞ KAÇ DEDİM 10 DEMESİN Mİ DEDİM NE GUNLERE KALDIK ÖRNEĞİN ÜYELİK ALIRKEN T.C KIMLIK NO KULLANILA BİLİR HER ULKE VATANDASINA NASIL BİR KIMLIK NO VERİORSA ONLAR KULLANILARAK HESAP ALINA BİLİR DEĞİL Mİ AMA ÇOLUK - ÇOGUGUN İÇİNDE OYUN OYUN OYNUOZ :D
Olmaz.Joymax Tclerimizle Kredi Kartı Alır.Sömürür Bizi
senin bahsettigin sistem suan ksroda (korean silkroad online)da gecerli olan sistem..
orda serverlarin lakaplari bile var 18 serveri,guc serveri,uyku serveri felan
bizim turklerin bu tur sosyal gelismislik etkilesimlerinden uzak olmasindan kaynaklansa gerek..turkleri tarih boyu hep somumelerinin kaynagidir..
guzel bi sistem..ama isroda belkide en son olucak sey..
Anne babada haklı.Her ay 300 lira kreşe vermek yerine çocuğuna 30 lira verip oturtuyo sabah akşam pcye.
Bu oyunda bir çok online oyuna göre daha çok küçük oyuncular var . Saygı yok oyunda.1 örnek ; ben 3 yıllık eski bir ko oyuncusuyum . oyunda ex ptlerde dc olan kişi oyuna tekrar girdiğinde onun yerine pt ye giren oyuncu ptden çıkıp dc olana yerini verir ve sırasını bekler. Ama sroda ise şöyle oluyor 1 dk bile geçmeden oyuna geri dönersin hemen yerine biri almışlardır ve Pt Full yallah derler...
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
Bu oyunda bir çok online oyuna göre daha çok küçük oyuncular var . Saygı yok oyunda.1 örnek ; ben 3 yıllık eski bir ko oyuncusuyum . oyunda ex ptlerde dc olan kişi oyuna tekrar girdiğinde onun yerine pt ye giren oyuncu ptden çıkıp dc olana yerini verir ve sırasını bekler. Ama sroda ise şöyle oluyor 1 dk bile geçmeden oyuna geri dönersin hemen yerine biri almışlardır ve Pt Full yallah derler...
Günlerdir 100+ eu partylerde kasılıyorum,server apollo...DC olan adam en az 10-15 dk bekleniyor baktılar gelmiyor başkasını yerini alıyor...Her serverda böyle değil
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
Aslında bu birazda oyun yapısındaki karakterlerin birbirine pek bi ihtiyacının olmayışından. Karakterler arası bir iletişim olmuyor yani. Koda sen adamı partiye almasan gider lure yapar yada ilerde görüşürüz der vede görüşür Silkroadda ne yapabilirsinki ? Genede insanlıkla alakalı birşey, bekleme süresi 15 dkdır gelir gelir gelmezse sırası gider bunu clan partilerdede uygulardık biz kimse sırası gitsede ses cıkaramazdı.
Kodada küçük oyuncular vardı her oyunda var, T.C numarası ile olacak iş değil. Takdir edersinizki T.C numarası ile kredi kartı alınabilirken neden sanal bir oyun için insanlar vatandaşlık numaralarını versinler ? Ve karakter alım satımında alan kişi de tc no değiştirelemeyecegi için görebilir gereksiz yani ve hiçbir katkı sağlamaz. Ayrıca Joymax nasıl tc numaralrının doğruluğunu yaşını kontrol edebilirki ? Bunun için devletin sunucularına bağlanması lazım devlette okadar sap değil herhalde 70 milyon vatandaşının bilgilerini Joymaxa açıcak ?
Pvp ortasında dalmak noobluğun alametidir, günaha girmeyip hoş görmek lazım
Günlerdir 100+ eu partylerde kasılıyorum,server apollo...DC olan adam en az 10-15 dk bekleniyor baktılar gelmiyor başkasını yerini alıyor...Her serverda böyle değil
aslında bir çok serverda böyle. ancak bir ortam guild vs oluşmuş ise dediğin olay oluyor bekleniyor dc olanlar. ama 80-100 lvl arasında bu pek geçerli değil çünkü arkadaşın dediği gibi 11 12 yaşındaki çocukkların +90 +100 char ları mevcut ve bu kişilerdende bu davranışları görmek çok ama çok zor
Kaz gelecek yerden niye tavuk esirgesin adamlar.Kazandığı paraya bakar joymax.
ya sizde haklısınızda coluk cocukla uğraşmakzor oluyor :) çoluk-çocuğa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme