Yüzbaşı
29 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
MAUSENIN ORTA TEKERLEGINI YUKARI AŞAĞI FARK ETMIYOR HAREKET ETTRIRINCE HASSAS SECIM TUŞU FARE IMLECININ YERINE GELIYOR BİRŞEYLERE Bİ KAÇ SANTİM ALTTAN TIKLAMAK ZORUNDA KALIYORUM BUNU NASIL YOK EDEBİLİRİZ YARDIMCI OLUN LÜTFEN..
ARKADAŞLAR Bİ KIPIRDAMA VAR SANIRIM OYUNLA İLGİLİ SİTE DEĞİŞMİŞ VE YENİ VİDEO EKLENMİŞ SANIRIM 2013 EYLÜL AYINDA YAYINA GECEK DİYE Bİ HABER OKUDUM KONU SÜREKLİ TAKİBİMDE

http://qiji2.the9.com/ YENİ SİTE BU OLMUŞ...
http://devilmu.org/#!vote#seloster arkadaşlar bu lınkten vote verırmısınız bana her bir vote 5 credi şimdiden teşekkür ederim
Beyler kaç yıl oldu başlayalı sroya ne kazandınız ne kaybettiniz ? Anıları canlandıralım
arkadaşlar bu yaz sonunda ilk aracımı alacağım allah izin verirse ben 12 bin tl ye kadar param var biraz daha zorlarsa
15 bin tl de olabilir benim istediğım araç şehir içi ve dışı yakıt miktarı hemen hemen eşit olsun aile tipi bi araç olsun doblo tarzı veya ona yakın ticari degil de binek otomobil tarzıda olabilir biraz model olarak 2000 yılına yakın olsun bu işın profosyonellerınden yardım istiyorum teşekkürler dizel araç tercihimdir fakat yerine göre benzinli+lpglıde olabilir araç önerisi yaparmısinız ilk olduğu için biraz heycanlıyim yaş 21 yaşıma uygun bir marka model o fiyata
arkadaşlar bugün fark ettim tesadüf forum donanıma katilali tam 3 yıl olmuş nice 3 yillara büyük bi aileyiz arkadaşlar
Beyler bugüne kadar knight online oynamadim hiç sadece mu online silkroad online talisman online soul order online rapplez online hero online gibi bir çok maceram oldu ama geriye dönüp knight onlinenın ekran ve görüntü kalitesine bakınca hayallerim suya düşüyor su oyuna başlayayim diyorum ama sanki resim kağıdı üzerinde yürüyor gibi hissediyorum kendimi ya hiç oyun yapımcılarına msj filan atmıyormusunuz su oyunu artık 3 boyutlu görüntü kalitesi iç açıcı bir oyun haline getirin demiyormusunuz
Mu onlineye orta okul 2 de başlamıştim şuan üniversite 2. Sınıftayim ilk olarak psychic-doom da başlamıştim uzun yıllar oynadım hiç bir para harcamadan elime ticaret yolu ile bir çok full özellikli item geçti güzel günlerdi forum donanım da mu online bölümü oldukça zevkli ve renkli bi bölümdu şuan bakıyorum millet sadece server tanıtımı için kullanıyor yazık bu duruma acıyorum ben bu bölüm sadece server tanıtımı için açılmadı bir çok seyı paylaşıp dostluk kurup yeri geldiğinde dert tasa yeri geldiğinde gülüp eğlenme yeri olarak açıldığına inanıyorum kendi kaanatimce ama şuan bakıyorum millet açtığı serveri tanıtmaktan başka birsey yapmıyor eyvallah mu online oyuncuları hepinize çok teşekkür ediyorum bu oyunu ayakta tutmamız gerekirken biz batırıyoruz aslında tum suçlu biz degilmiyiz bence biziz pvp server açılıyor hop oraya dalıyoruz bi serverda açık görüyoruz hop oraya dalıyoruz işte bu yuzden tum suçlu biziz ... sadece oops denir bu ise
arkadaşlar oyunu bırakalı iki yıl olmuş be daha dün gibi bakıyorum da sòyle bir geriye sadece saçmalıkmiş bir ton para harcadım 1000 silk ın altında olmaz dı çarın mevcut silki ama bıkmıştim bende joymaxın oyuncularını para gibi görmesinden iyi ki de bırakmışsim yanı hayatıma renk geldi sizede tavsiye bırakın bir an önce
arkadaşlar elimde japon yapımı elite marka fotoğraf makinesi var 21 yıllık sadece içinde poz yok sizce satsak ne kadar eder flash filan çalışıyor hep orjinal kılıfında henüz
Hakkında
İlgi Alanları: MMORPG oyunlar,Silkroad,Müzik,Pvp
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 478
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.064 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.