Şimdi Ara

Sizin oradaki pazarcılar da aynı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yavşaklar hep önlere güzellerini koyup arkaya çürüklerini koyuyor. Önlerden koy deyince koymuyorlar. Araya onları da atıyorlar. Babam 1 kg muz almış 4 tl ye gerçekten leş yahu yarısı yarık zaten başlamış kararmaya. Orayı kesiyorum içi de kararmış. Allah belanızı versin. Babamı da anlamıyorum 1 tl fazla ver alma işte pazardan.

• Pazardan alışverişmi yapılır markete gider 5 lire fazla veririm gene gidip pazardan almam.
  • 1 tl fazla ver diceğine adama sor bakim maddi durumu nasılmış keyfinden öyle almıyordur sonuçta 1 tl ona fazla ver diğerine 2 tl fazla ver dersen ay sonuna dayanmaz para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim buradaki pazarcılar seçmece işi yapıyor. Kendi doldurmuyor müşteri seçip alıyor yani. Muz alırken desteyi alıyorum bundan bir kilo kes tart diyorum. Öyle olmazsa almıyoruz. Mecbur kalıyorlar.

Balıkçıya gittim sekizbıyık istedim iki kilo ama ölmüş rengi solmuş olanları almam dedim baştan. Tamam abi dedi ama Suriyeli elemanı gönderdi havuzdan iki kilo doldur poşete gel diye. Ben de gittim havuz başına baktım herif ölü balık koyuyor arada, tabi balığın başını plastik takoz ile ezip koyuyor sözde canlı olunca kesmek zor oluyor iğnesi eline batıyor diye, onu koyma dedim canlı canlı diyor. Sektör bozuk git dedim almıyorum. Arkamdan bağırdı balıkçı bunları ezdik artık kimse almaz diye. Dedim düzgün iş yapsaydın. Suriyeli pislik eleman da bal gibi Türkçe biliyor ama işine gelmeyince anlamıyor ben Suri Arabi...

Sekizbıyık da yayın balığı oluyor bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.