Şimdi Ara

Sizin için Megane RS test ettim buyrun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
13.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Hayır siz ilk mesajda 'verdiler' deyince, acaba bıraktığınız servisin böyle extrem bir hizmeti mi var diye merak ettim.Ne bileyim, özel müşteriler için filan olabilir ama daha önce tanık olmadığım için ilginç geldi.
    Bu arada hp ne atlama kısmını anlamadım,sanırım siz de yanlış anladınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Hocam Megan RS i size kim verdi, niye verdi? Orasını anlayamadım ben

Arkadaşım verdi, diğer aracımı çıkartmadım bi kaç gündür

megan ileyim. Neden sordunuz aracı veren insana göre Hp mi atlıyor?

Sanmam böyle bir hizmet belki vardır ama Ferrarisi olan adama Ferrari verirler yani

Renocu bence vermez bu aracı.

Hp atlama kısmı uzun baya bi ara anlatırım.

• Güzel bir test olmuş, sağolasın. Aslında dıştan çok sade duruyor. Arkası çirkin. Bununla normal Megane'leri otoyolda delirtmek zevkli olur. Adam giderken yol isteyecen, bakacak aynadan, o an belki ilk başta anlamayıp "yahu benim arabamın aynısı nasıl yol ister benden" diyecek sonra geçecen onu kaybolacaksın ve normal Megane sürücüsü şaşıracak.
    Turuncusu ve mavisi güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Güzel bir test olmuş, sağolasın. Aslında dıştan çok sade duruyor. Arkası çirkin. Bununla normal Megane'leri otoyolda delirtmek zevkli olur. Adam giderken yol isteyecen, bakacak aynadan, o an belki ilk başta anlamayıp "yahu benim arabamın aynısı nasıl yol ister benden" diyecek sonra geçecen onu kaybolacaksın ve normal Megane sürücüsü şaşıracak.
    Turuncusu ve mavisi güzel.

Eyvallah bu arada dün senin yeşil cipli elemanı gördük 18 martta içiyordu ama biz gelirken o çıktı
  • güzel paylaşım teşekkürler
  • Polemik

Yataghan

Duratorq

Bende teşekkür ederim.
  • Video İzmirden bu arada dergiye çıkan VTİ fena cihaz ayırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 26 Aralık 2008; 21:04:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Video İzmirden bu arada dergiye çıkan VTİ fena cihaz ayırıyor

İçindeki CTR sevgisi ortaya çıkıo sanırım
  • paylasım için teşekkürler...
  • paylaşım için teşekkürler
  • gerçekten bu aracı alıyolarmı spor diye
  • Bu arada "Urbanracer" açıklama yapmış.Herhalde kimse okumamış.Araçın arkası böyle değil.O yüzden resimlerdeki arka tamponu çok dikkate almayın.Aşağıdaki resimden görebilirsin.Ha çok şey farkedermi?Bazılarına farketmez.Bu arada megane RS sarı ve beyaz renk daha çok gidiyor.Performans konusunda ise birşey diyemiycem.Urbanrace tecrübeli bir arkadaşımız saygı duyarız...

Yalnız servisin size verdiği kullandığınız araç baya hırpalanmış.Söylemeden edemiycem.

Sizin için Megane RS test ettim buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 26 Aralık 2008; 22:12:50 >
  • Teşekkürler Berk test için..Bu arada kaç bindeydi acaba araba ?

Bir de baya hırpalanmışa benziyor ; acaba performanstaki beklentinin altında kalması aracın motorunun yorgun olması ile ilgili olabilir mi yoksa tüm RS'ler de mi bu durum mevcut ?
  • güzel paylaşım sağolun.
  • olsun da 225 hp olsun
    teşekkürler paylaşım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta80 -- 26 Aralık 2008; 22:21:08 >
  • bu araba epey bi hırpalanmış.çektiğiniz resimde de görüldüğü üzre vites yazıları bile silinmeye başlamış.zaten size sürmeniz için verildiğine göre ortalık malı bi araç olmalı.o yüzdende performansının kötü olması normal bence...
  • Şurda açıklığa kavuşturmam gerekn birşey var aracın sahibi arkadaşım aracım yapılıyor diye verildi bu araç

evet genelde böyle kolayca parçaları bu hale gelebiliyor

Hırpalanan araç nasıl type R la yürüyor?

Hırpalanan araç nasıl bu şekilde diri duruyor?

İçi dışı pis olunca hırpalanmış olmaz bir araç veya arka tamponu düşünce birşey olmuyor.

Orta malı değil orta malı olacak kadar ayağa düştüyse bu araç ben bilemem

Ha temizi diyecekseniz hala bunu beğenmediniz, temizinide videodan izleyin çok temiz o araç

Hala birşey diyeceksenizde ben birşey yazmam olur biter birdahada test vs yapmam

Aracın KM sini merak eden arkadaşlar için söyliyim araç 48.100 Km dedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 26 Aralık 2008; 22:39:27 >

• mart 2007 auto car sayısında 14 ateşli hatcback adlı bi spor otomobil karşılaştırılması vardı.
    20t gti
    fiesta st
    golf r32
    panda 100 hp
    cooper s
    cıvıc typr r
    mazda 3 mps
    focus st
    astra opc
    golf gti
    leon cupra
    audi s3
    cilo rs
    megane rs
    ilk testlerden sonra..
    golf gti
    leon cupra
    audi s3
    cilo rs
    megane rs
    2. raunda kalıyorlar+focus st ve cıvıc type r'ı joker olarak 2. raunda alıyorlar..
    ve sonuç

1)megane rs
    2)audi s3
    3)cilo rs
    genele sıralama megan için yazılan yorum(megane test için kullandığımız her yolda tüm rakiplerini adeta yıldırdı)
    tur zamanı: megan 1.04.3 cıvıc 1.07.4
    0-160: megan 16.5 cıvıc 17.62
    pistte max hız:megan 170.2 cıvıc 163.5 km..
    merak ettim typr nasıl geçmiş sizi sanırım bayağı bi doludur cıvıc yoksa parçalamanız lazım..(sanırım eski kasa ile yeni kasa aynı hızlanma değerleriine sahip)
    saygılar..

• bildiğiniz gibi amerikan aracımı maslakta yaptırıyorum bu esnada araç olarak Megane RS verildi bana

böyle bir cümle yazarsanız bende bu aracın müşterilere verilen ortalık malı bir araç olduğunu düşünürüm doğal olarak.neyse zaten ortada testin t si bile yok.4-5 tane pis megane resmi 2-3 satır yazı tamam.bu mu yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berqo_01
    ve sonuç

1)megane rs
    2)audi s3
    3)cilo rs
    genele sıralama megan için yazılan yorum(megane test için kullandığımız her yolda tüm rakiplerini adeta yıldırdı)
    merak ettim typr nasıl geçmiş sizi sanırım bayağı bi doludur cıvıc yoksa parçalamanız lazım..(sanırım eski kasa ile yeni kasa aynı hızlanma değerleriine sahip)
    saygılar..

Bu sayı şu an benim elimde yanlış yazmışsın.O sayıdaki RS değil. R26 ve bu araç RS arasındaki baya fark var.Lütfen bunu dikkate alalım.Bazıları her ne kadar dikkate almasa da...

R26 Teknik verileri:
    230BG 5500d/dak
    310 NM 3000d/dak
    Kilitli diferansiyeli olan bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 26 Aralık 2008; 22:53:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.