Şimdi Ara

Sizin için Megane RS test ettim buyrun (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
13.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 2003 yılında 3.35 teki çift turbolu 306hp motor daha çıkmamıştı ki burada bir gariplik var ya o araç 3.35 değil yada 2003 model değil.
  • Arkadaşla konuştum ben kendiside emin değil sadece arkasında yazanı görmüş

Buluşmalarada katılıcak kendisi zaten. Aracının fotolarıda bende mevcut.
  • rs test ettim type r beni geçti diyorsunuzda tabi geçer

altınızdaki araç pertten çıkma arka tampon kazada alkolden ödenmedi demişsiniz ama o aracın ön tamponuda değişti orjinal değil hatta kasko ödemeyince ordan burdan keserken far yıkama bile takılmadı aracın ne kadar yıpranmıs oldugu gayet açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berqo_01

mart 2007 auto car sayısında 14 ateşli hatcback adlı bi spor otomobil karşılaştırılması vardı.
    20t gti
    fiesta st
    golf r32
    panda 100 hp
    cooper s
    cıvıc typr r
    mazda 3 mps
    focus st
    astra opc
    golf gti
    leon cupra
    audi s3
    cilo rs
    megane rs
    ilk testlerden sonra..
    golf gti
    leon cupra
    audi s3
    cilo rs
    megane rs
    2. raunda kalıyorlar+focus st ve cıvıc type r'ı joker olarak 2. raunda alıyorlar..
    ve sonuç

1)megane rs
    2)audi s3
    3)cilo rs
    genele sıralama megan için yazılan yorum(megane test için kullandığımız her yolda tüm rakiplerini adeta yıldırdı)
    tur zamanı: megan 1.04.3 cıvıc 1.07.4
    0-160: megan 16.5 cıvıc 17.62
    pistte max hız:megan 170.2 cıvıc 163.5 km..
    merak ettim typr nasıl geçmiş sizi sanırım bayağı bi doludur cıvıc yoksa parçalamanız lazım..(sanırım eski kasa ile yeni kasa aynı hızlanma değerleriine sahip)
    saygılar..

Bir düzeltme yapalım isterseniz. Oradaki araç "Megane Rs" değil "Megane R26" dır

• hort hort hort...
  • valla hort
  • şimdi benimde mesaj sayım az ama aracımı rct de 310+Hp projesindeki rs den görebilirsiniz.

şimdi şunu söyliyim bu resmi yayınlanan aracın arka tampon çakma. muhtemelen fiber. ön tampon çakmanın çakması. panjurları bile rs panjuru değil ve öndende kazalı bu araç. kızmayın ama pert denilcek kadar kötü toplanmış.

Benim megane RS im ile muhtemelen bu RS e roll de 3 tır yaparım heralde cünkü aracım egzos filtre yazılım custom turbo v.s yapılı ve kadran deviriyor. ama normal RSler bile 250de kesiciye girerken bu perte benzeyen RS in bana yaklasabileceğini bile sanmıyorum ki 0-100 üm 6saniyenin de altında bende.

şimdi o denediğin tayyar gelsinde bana kafa tutsun :D şu ülkede stock RS kullanılmaz. neden mi ?

filtreli egzoslu bi tayyar gelir. muhtemelen ince conta yada kapak taslamada yapmıstır ama yapmadım der. dün yanın en yalancı kulubü olarak tanıdım ben honda kulüplerini(kızmayın bana benimde hondam vardı. honda forumlarında hiçte şunlar var diyenlerde o kadar liste cıkmadı hep sonradan belli oldu conta v.s yaptıkları. hepsi değil ama terbiyesizi çok var). yani dolayısıyla stock tayyar ep3 bulamayacağınız için. stock RS takılmayın. garantilide olsa yükleyin gitsin sonrada tayyarcılara stok diyin geçin.

kaputunun altına hiç ellenmemiş ep3 bulun getirin 45 milyar vericem. yok öyle bi araç. çok aradım ben. eski hondacılardanım ama. RS tayyara takar. bikere sınıfları bile farklı. biri atmosferik biri turbo kıyaslamaya deymez bile. he hondayı turbolayın RS i geçer o zaman eyw.

Benim aracımın içi piano black tasarım.
    jantlarım R26R replikası.
    kaput altında dump valve den tutunda forge silikon hortumlarına kadar ne ararsan var.

bakarsan 300HP olur.

bakmazsan fiber tamponlu cacık pert RS olur :D yazık o arabaya ins orjinal parcalarla toplayıp bi plaka değişikliği yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equador -- 6 Kasım 2010; 8:52:25 >

• eski konu olduğunu az önce farkettim,konuyu baştan aşağıya okudum yine de.
    bilgiler için tşk :)
  • bu test yanlis...zaten buna test denemez .....kotu bir rs modeli kullanilmis trafikte olay bundan ibaret....NOT ALFACIYIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide 6 yıl önce o model vardı
    tarihe dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 16 Aralık 2014; 18:00:09 >
  • burdaki yanlis sundan kaynaklaniyor..... arkadasimiz emanet bir megan rs alip....test ettim diyor.....bu arabayi bilmeyende soyledigi fikirlerden durum cikartiyor....yahu ne durumda oldugu bilinmeyen bir arabayla kalkis testimi yapilir... ? bir defa araclarin test verileri zaten vardir neyi tartisiyorsunuzki.....kalkisda herkesin farkli olur fabrika verisi 0-100 6.5 saniyedir sen 8 saniyede yada 7.5 saniyede cikarsin pilotaj farki denen bisey var...cunku orda yaris pilotlari kaldiriyor araci ....sen gaza koklersin arac patinaj yapar kalkarken gecikme yasarsin arac 4x4 olmadigi icin .....4x4 lerde boyle bi durum yoktur gaza koklesende arac yine zamaninda 0-100 degerini bulur....NOT ALFACIYIM

• Hacı konu 6 senelik naaptiniz

• bu konu hort değil cort olmuss
  • 6 değil en son 2010da yazılnış 4yıllık demektir
  • Renk gerçekten kötüymüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up

• Trim sesi durumu nasıl? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Bu arabanın arkası nasıl bir tasarımdır yarabbi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horta bak testi yapan arkadaşta şuan cla amg var

• Yeni testleri de bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.