Elit profesyonel futbolcu disiplini ile hayatınızı işinize adayıp para ve prestij konusunda en tepelere oynamaya çalışmak mı yoksa yine mesleğinizde iyi olup work-life dengesini tutturup aile kurmak, hobilere vakit ayırmak, arkadaşlık ilişkilerine önem verip işi sadece bunlara ulaşmak için araç olarak kullanmak mı? özellikle yaralıpanda, tkr, nypx (hala ezberlemeyemedim “Hayattan keyif almak mı?” Yoksa “Hayatınızın iz bırakacak kadar büyük olmasını sağlamak mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12949217 -- 3 Mayıs 2025; 0:35:18 > |
Sizin için başarı amaç mı araç mı?

-
-
work life tabiki. tr lisans master arti yurt disi phd sonrasinda silicon valley ile black tea ayni zamanda her gun biking ve hiking ile birlikte sosyallesme etc. birde valleyde iyi bir maas mis hayat ama tabi bazilari farkli tatminler kovaliyor marmara akdeniz istanbul ybs okumaktansa illa boun diyip 4 sene mezun kalan gordum mesela ancak onemli olan decent bir seyi halledip sonrasinda ilerlemek mukemmel diye bir sey yok, ve kervani yolda duzerek mutlulugun geldigini bilmek gerekiyor.
-
Hocam bana bir kere geldiğimiz hayatta npc olmak çok garip geliyor,memur kafası bana göre değil bundan kendi yolumu çıkacağım gerekirse elimde patlicak bi hayat istiyorum,tip okumak isteyen bi arkadaşım beyin kimyasına odaklanmak istiyor mesela şuanda da deli dehşet okuyan eden bi insan,ben de mühendislikte gün sonunda bunu da ortaya ben koydum diyeceğim bir şeyler yapmak istiyorum,çok iyi liselerin öğrencilerinin memur kafasında olduğunu görmek çok garip geliyor bana potansiyeli hiç etmek benim gözümde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soruya dönersek başarı amaç sanırım ama alkol masrafımı da yanda karşılasın tkr hocam benden iyi içicidir
Araya sıkıştırılmış İngilizce sözcüklerin Avrupa görmüş Yozgatlının İlkokul mezunu akrabalarına attığı tripler gibi ıkınarak yazılmış olması bağırtıyor
Ben ikna oldum ybs okicam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forumda benden daha iyi içici yoktur. 3 seviye karaciğer yağlanması oldu bu sebeple. 185-80 olmama ve yıllardır sporla uğraşmama rağmen obezlerden daha kötü durumda bi karaciğerim oldu. doktor devam edersen siroza çevirir dedi. 3 aydır içmedim.
-
idk
Başarı bir amaçtır aynı zamandada başka bir şeyinde aracıdır. sürekli hedefler koyarsın ve gerceklestirmeye çalışırsın ve hayat motivasyonunu bu oluşturur. Hayatını anlamlı kılmaktan ziyade yaşadığın süre boyunca bunu düşünmeni erteleyen şeyler olur hedef ve başarı. Ayrıca iz bırakmak derken garibime gitti ne kadar iz birakabileceksiniz önemli tarihi kişiler kadar olmayacağına eminim ki onlarda unutuluyor ve unutulacak git gide kimlikleri ve yaptıkları soyutlaşacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-09DCAFA29 -- 3 Mayıs 2025; 16:25:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendine decent hedefler bilirle
her gün biking ve hiking yapmayı ihmal etme
gece 5te kalk ve soğuk duş al
günde 7 litre su iç
gerçek bir yebeseci ol
-
5 a.m, cold shower ve 7 liters olacak araştırmabı öneririm
beni anlayanlarin durumu ortada anlamayanlarinda pek bir vahim
bu loserlar tek eglence
-
Dayı foto falan atsana. Ben bi iş sahibi olduğunu düşünmüyorum
elimde black tea yanimda macbook guzel bir manzara ile foto mu atmami istiyorsun simdi de, yahu ben buradaki gencolara hava atmaya calismiyorum ben vizyon katmaya calisiyorum, beni gorup mutsuz olmalarini istemiyorum, sadece odaklanip basarili olsunlar istiyorum tabii arada bazi gencolar cikip benimle yarisa girmeye calisiyorlar ama nihai olarak kendilerini uzmus oluyorlar cunku ben yoluma bakiyorum onlar ise sadece bos hirslara kapiliyorlar..
-
Aga benim önümde de şu an m4 prolu mbp, ipad pro, oyun pcsi deskop ve 400 metrekare triplex villa var kime ne havası atıyon😂
black tea ne la zümbük?
alt tarafı demli kaçak çay içiyon
-
hmm anliyorum bak ne guzel iste mutlusundur simdi, gorunuse gore trdeki en ust standartlarda yasiyorsun bu da epey guzel bir sey he birde internetin hizin kacti acep
isin sakasi tabiki mutlu olmak isteyene her yer iyidir ancak tabiki her ulkenin ayri kosullari var sen gidip cok farkli ulkelerde bile mutlulugu bulabilirsin orasi ayri.. ama kosullarin trye gore epey iyi bu konuda mutlu ol ama calismaya devam edip kosullarini daha da gelistirmeye de calisabilirsin genco.
-
Sen ABD,California 'da mısın ağabey? Beni yanına yazılımcı olarak alır mısın boun ybs okuyacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Araya sıkıştırılmış İngilizce sözcüklerin Avrupa görmüş Yozgatlının İlkokul mezunu akrabalarına attığı tripler gibi ıkınarak yazılmış olması bağırtıyor |
forum şizo dolmuş chemengineer gibi gider hepsi inş
|
Benzer içerikler
- concerta sicile işler mi
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- 1 ayda tyt biter mi
- elit karma video çözüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X