Şimdi Ara

Sizin gözünüz aç. Herkes görecek siz nasıl bir milletsiniz. Yaşattığınız şeyleri yaşatacaksınız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkler zalimse neden Türkiyede duruyorsun İngiliz tohumu defol git çölüne dön. Allah'ın türkleri sözüymüş siz gidin önce ülkenizi kurtarın, kendi tarihi bilmeyen İngiliz dölü İslam için yüzyıllarca savaşmış bir millete sallıyor. Zamanı gelince bunun gibiler umarım kaçmaya çalışmaz türklerin gözü dönünce ne yaptıklarını ön sıralardan tatmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka dünya ( yani kabul eden başka ülke ) varsa giderim diyor . Kabul eden de yok Türkiye'de Türklerle tartışıp duruyor

• Dediğin gibi Erdoagan kendine uygun ( itaat eden )bir halk yaratmak istedi epeyde başarılı oldu

• Türkişiyaşam T kullanıcısına yanıt

%10luk MHP'li seçmeni tutmak için öyle söyleniyor sadece. Söz doğru olsa çözüm sürecinde AKP'nin oyu çok düşük olması gerekirdi

• Ben Filistin'e ayrı üzülmüyorum

Ukrayna'ya ne kadar üzülüyor isem o kadar

Bizim millet ezik cahil üzerine kompleksli sürekli başkasına yardım ederek kendini önemli biri hissetmek istiyor devamlı

Geçen meydanda Filistin çadırı kurmuşlar aralarında Ensar vakfı da var gittim dedim siz hiç kendi askerlerimiz gazilerimiz için çadır kurdunuz mu? Benim zamanımda tugay 12 şehit verdi lan dedim dediniz mi şu şehit ve gaziler için bir protesto kınama yapalım aileleri için yardım kampanya yapalım öyle dinliyorlar

Bana ne abi Suriye'den Filistin'den yarın Türkiye savaşa girse kim bana kapısını açacak? Düne kadar Kürtler yüzünden Azerbaycan vize bile vermiyordu bana savaştan sonra açıldılar

Ruh hastası dolu memleket ya , 2023 yada 2024 yılında dünyada en çok mülteci alan Türkiye hemde dünyadaki diğer ülkelerin toplamından 4-5 kat fazla

• bu Suriyeli kadın gibilerin beynini solcular yıkıyo. bunlara: "her yerde yaşamak sizin hakkınız" diyolar, kadın gaza gelip bize bağırıyo: "siz kötü insanlarsınız, ben çalışarak paramı kazanıyom" diyo.

kadın farkında değil, biz olmasak Filistin'dekiler gibi tepesine bomba yağarak katledilmiş olacak, tepesine bomba yağarken ingilizce öğretmenliği yapamayacak. kadın farkında değil ki kendisine öğretmenlik yapmakta öncelik tanındı, o öğretmen olabilsin diye atama bekleyen Türk öğretmenler açıkta kaldılar.

cahil kadın bunların farkında dğeil ve solcuların gazıyla bize bağırıyo, kin kusuyo.

besle kargayı oysun gözünü lafının canlı örneği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben Filistin'e ayrı üzülmüyorum. Ukrayna'ya ne kadar üzülüyor isem o kadar

hocam zaten bizim ülkemizdeki malum kesim Ukrayna'da ölen kimseye üzülmüyor. kanıt sunuyorum: Sedat Laçiner midir nedir öyle bi herif var, sözüm ona profesörmüş (kaba etimin profesörü) bu herif Ukrayna için sürekli: "ihanet etti, bedelini ödüyo" diyo. hatta şimdi NATO'ya giren diğer ülkeler için de şunu demiyo: "Rusya böyle savaş çıkartırsa adamlar ne yapsınlar mecbur tedbir almak zorundalar" demiyor, bunun yerine şunu diyo: "ihanetin böylesi! Rusya'ya bu ihaneti neden yaptılar bunlar! bedeilini ödeyeceklerini algılayamıyolar mı!" bu herif ölen ya da ölecek batılıların hiçbiri için üzülmüyor, tersine seviniyor, ve onlara nefret kusuyo resmen. ama sorsan bize faşist der, kendisini dost canlısı olarak sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Ocak 2024; 4:11:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'ye gelen Suriyelilerin çok büyük bir kısmı 2014 yılında birden bire ortaya çıkarak Suriye'de ki iç savaşı bambaşka boyutlara taşıyan İŞİD'in bölgede estirdiği etnik ve dini soykırımdan dolayı geldi.Zaten dikkat edilirse Türkiye'de ki sığınmacı sorunu 2015 yılından sonra artmaya başladı.Üstüne 2016'da AB ile sığınmacı geri kabul anlaşması imzalanarak Türkiye tam anlamıyla AB'nin sığınmacı deposu oldu.Mesela bu durum 2021 yılında TRT'nin paylaştığı şu haberde açıkça görülüyor;

Sizin gözünüz aç. Herkes görecek siz nasıl bir milletsiniz. Yaşattığınız şeyleri yaşatacaksınız.
    Sizin gözünüz aç. Herkes görecek siz nasıl bir milletsiniz. Yaşattığınız şeyleri yaşatacaksınız.www.trthaber.com
    AB, sığınmacı mutabakatındaki taahhütlerine uymadı
    https://www.trthaber.com/haber/dunya/ab-siginmaci-mutabakatindaki-taahhutlerine-uymadi-565233.html

Söz konusu haberde dikkat çeken husus şu ifadeler;

Alıntı

metni:
    Ege'den göçmen geçişlerinde büyük ölçüde düşüş yaşanırken, Birleşmiş Milletler (BM) verilerine göre, Avrupa'ya göçmen akınının zirve yaptığı 2015'te Ege adaları üzerinden 856 bin 723 kişi geçiş yaparken, bu sayı 2020'de 9 bin 714'e kadar geriledi.

2015 yılında Türkiye üzerinden Yunan adalarına 856 bin kişi geçerken bu sayı 2020'de 9 binlere kadar gerilemiş.Bu normal mi?

Zaten Türkiye'ye gelen Suriyelilerin,Afganların,Pakistanlıların,İranlıların,Bangladeşlilerin vs hepsinin hedefi Avrupa ülkeleri..Hatta İtalya'dan Türkiye'ye gönderilecekleri yönünde tartışılan Afrikalılarında amacı Avrupa ülkelerinde kalmak.Yani Türkiye'ye resmen AB'nin sınır jandarması konumuna getirilmiş vaziyette.Bir ülke daha ne kadar aşağlanabilir bilmiyorum...Üstelik geçmişte bu AB sınır jandarmalığı 'AB'nin demografik yapısını ve iç huzurunu biz koruyoruz' şeklinde ifadelerle birileri tarafından gururla anlatılıyordu.

Şimdi bu insanları Türkiye'ye entegre etmeye çalışıyorlar.Sanki bu insanlar ezelden beri Türkiye'de yaşamak istiyorlar da Türkiye'de ki muhalifler onları istemiyormuş algısı yaratılmak isteniyor.Lakin görüldüğü üzere Suriyelilerin genelinin amacı Türkiye'de kalmak değil.Türkiye bugün AB sınırlarını korumayı bıraksa ve AB ile geri dönüş anlaşmasından çekilse birkaç yıl içerisinde Türkiye'de ki sığınmacıların büyük bir kısmı AB'ye geçer.Bu olunca Türkiye'de ki bu sığınmacı sorunuda kendiliğinden çözülür.Ama bu yapılmıyor...Sırf AB'de para gelecek diye ülkemizin demografik yapısı göz göre göre değiştiriliyor.Sığınmacı sorununu ve biriken öfkeyi halı altına süpürerek çözdüğünü sanan bir zihniyetin zaten bunu umursaması beklenemez...

Son olarak bugün bunların Türkiye'de kalmasını sağlayanlara oy verenler gelecekteki torunlarının da başlarını yakıyorlar ama bunun farkında bile değiller ya da umursamıyorlar.Bugün bu sığınmacı sorununun olumsuz yönlerini biz nasıl yaşamaya başladıysak gelecekteki torunlarımız daha fazla ve acı bir şekilde bu sorunla yüzleşmek zorunda kalacaklar.

• Doğru demiş zamanı gelince beterini yaşatmak için ellerinden geleni yapar Türklere tarih boyuca hainlik yapan busoysuzlar. Yavavaş yavaş azalan iç düzenin iyice bozulmasını bekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 26 Ocak 2024; 8:21:8 >
  • Bu kadının ne için sokaklarda bağırdığını ve ne istediğini biliyorum ama burada söyleyemem

• Akplilerin kardeşleri bunlar. Medeniyet görmemiş insana yaranamazsın. Bunları sınırdan sokup alışkın olmadığı hakları verirsen gelir böyle yapar. Sokmayacaktın veya belli miktarını alıp kamplardan çıkarmayacaktın. Hatta işçi olarak çalışsa bile kamptan işe git gel olacaktı.

• Sizin gözünüz aç. Herkes görecek siz nasıl bir milletsiniz. Yaşattığınız şeyleri yaşatacaksınız.

eğer los muertos böyle konuşuyorsa, vardır bir bildiği...

kıyamet yaklaşmış, eksik ibadetlerinizi tamamlayın... benden söylemesi... Sizin gözünüz aç. Herkes görecek siz nasıl bir milletsiniz. Yaşattığınız şeyleri yaşatacaksınız. 

• Şu kadının dediklerini başka bir ülkede vatandaşlık alıp söylesen ters kelepçe gözaltı sınır dışı edilirsin direk fakat burası türkiye olduğu için bu kadına belki maaş bile bağlanmıştır.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Keşke biri çıkıp göster sigortanı diyebilseydi. Bizim milletin şeyi sadece kendi vatandaşına kalkıyor.

• Kadın temelde doğru şeyler sölüyor. Doğal olarak yaşadığı travmayı dışarı yansıtıyor. Ama burada genele dair suçlamasını öne çıkarmak doğru bir şey değil. Burada bir kısım Türklerden bahsediyor. Zaten o kısım Türkler her zaman ırkçıydı. Ülkenin makul çoğunluğu zaten empati yapabiliyor. O yüzden ırkçıların kaos planı her zaman çöküyor. 100 yıldan beri önce Ermenilere, sonra Rumlara ve sonunda Kürtlere yapılan ırkçılık hep Türklere zarar verdi. Son çiviyi de Araplara karşı ırkçılığı yapanlar çakıyor. Yine zararlı Türkler çıkacak. Türkçülük adına yapılan ırkçılık her zaman Türklere zarar vermiştir.

Türkiye dışına çıkınca ve ülkeye üçüncü göz olarak bakınca ve tarihi derinlemesine öğrenince çarpıcı bir gerçekle karşılaşıyoruz. Türk ırkı askerlik dışında her konuda çok yeteneksiz bir millettir. Özellikle yabancı dil öğrenmede bölgedeki en vasat toplumdur. Türk tarihine bakınca Türk milletinin en üstün kişilerinin çoğunluğu Türk ırkından değildir.

Bir Türk olarak bunu sindirmem uzun yıllar aldı. Ama sonunda irfana erince bunun çok da kötü bir şey olmadığını anlıyorsunuz. Sonuçta bunun genetik bir şey olmadığını, kültürel bir şey olduğunu öğreniyorsunuz. Çünkü Türk ırkından biri başka bir milletin üyesi olunca çok başarılı olabiliyor. Dünyada bunun pek çok örneklerini görebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Ocak 2024; 17:16:45 >

• Türkçülüğe ırkçılık diyenler var türkler yeteneksiz yazmış onca köylü çiftçi türk tabağındaki domatese kadar üretiyor türk milleti çalışkandır diyen ATAM'ın sözüne bile ihanet eden arkadaşa söylüyorum türk halkı kadar zeki çalışkan bi millet yoktur türk halkı artık verdiği emeğin karşılığını alamayınca köreldi istemeyerek bunun nedeni ortada iktidarın türk halkına her türlü engel üretip ortadoğu farelerini ülkeye doldurmak oldu türkiye gibi eğitimin vasat olduğu ülkede bile ingilizce bilen insan çoktur herhangi bi turist türkiyeye geldiğinde her türlü konuşup anlaşabiliyor , bu arkadaş ya yurtıdşına başka ülkelere hiç gitmemiş herhalde gürcistana gidin en yakın yer 1 tane ingilizce konuşabilen insan yok ırkçılığın alası onlarda ama hiç bir şekilde kızamadım çünkü en güzeli o önce kendi milleti , kuzenim batumdan iş aldı yönetici olarak gürcü firması bile yanında eleman götürmesine izin vermiyor gürcü işçi çalıştıracaksın sadece diye izin veriyorlar.

• güzel kadınmış. cahil olmasa tam evlenilecek kadınmış. allah sahibine bağışlasın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.