< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
-selam benim şirketim ve gereksiz asabiyetim var
+selam ben de çok lüks giyiniyorum ama fakir ve güzelim -hadi aşık olalım. |
- Ultra aşırı zengin ve aşırı yakışıklı +1.85 kas torbası,babasının şirketini yöneten ve inanılmaz derecede iyi kalpli olan genç ne hikmetse şehrin en kötü varoş mahallesinde takılır.
- Bu mahallede anormal derecede güzel ama sakar bir kızla tanışır.Genelde kızın topuğu taşa takılır bunun üstüne düşer. - Bu çocuk koskoca holding yönetmesine rağmen hiç işi olmaz ve bütün gün bu kızı etkilemek için saçma salak şeyler yapar. - Bu gence balıkçı bir tanıdığı nasihat verir. |
virgülün önemi adlı çalışmamıza hoşgeldiniz.
|
![]() |
senden iyi beyni olmayan genc kiz dizi senaristi olur, degerlendir bu yetenegini
![]() |
Kızın annesinin şapşal bir suratla gözlerini belerterek bağırması olmazsa olmazlarımızdandır.
Kızın da aynı şekilde müthiş oyunculuk yeteneklerini sergileyerek, annesiyle ya da kardeşiyle tartıştıktan sonra arkasından saçma sapan cümleleri iki defa tekrar etmesi lazım. Esas oğlana herkes aşıktır ama bir tanesi fena aşıktır, onu kaptırmak istemez, biraz fettan olur, herkese bağırır, kadının ruhuna öküz girmiş halidir. Yan şapşal karakterlerimiz de bolca mevcuttur, onlar olmazsa biz altımıza işeyene kadar gülemeyiz. Bunlar da bağırarak konuşurlar, bağırınca o kadar komik olurlar ki anlatamam. Dizinin yarısını bu karakterlerin konuşmaları iştigal eder. Popüler şarkılar uzun bakışmalar eşliğinde servis edilmelidir. Bakışmalar olurken, kızın ağzı hafifçe aralık olmalı, baygın baygın bakmalıdır. Bu esnada iç sesler devreye sokulmalı, ben ben böyle olsun istemedim gibi uzatmaya oynayan cümleler sarf edilmelidir. Üç, beş kişi toplansak bu tür dizileri biz de yazar, yönetiriz. |
Kız laaps diye erkeğin gidiği odaya girer, ama o da ne erkek herhangi bir sebepten ya da bir sebep yokken tişörtünü çıkartır. Bir süre civan delikanlının kaslı vücudunu ve onu seyreden kızı izleriz. Ardından erkek kızın onu seyrettiğini farkeder ve umursamaz bir tavırla kıza seslenir panikleyen kız etraftaki bilumum şeye ayağını takarak düşeyazar , kaslı civan delikanlı kızı belinden kavrayarak düşmesini önler. Tam bu anda dudak dudağa , nefes nefese gelmişlerdir. Bakışlar kilitlenir tam birşey olacakmış gibi olurken bulundukları mekana dizideki zevzek bir tip girer öhö öhö, hop aile var tarzında klişe bir espri yapar. Erkek ve kız melül melül bakışırken bir anda vaziyetlerini düzeltip ciddiyete bürünürler. Erkek olan muhtemelen kızın patronudur ve kıza hemen ultra önemli şirketlerinde bir iş yapmasını emreder ve sahne sona erer ta ki bu sahnenin sponsor tarafından sağlanan farklı kıyafetlerle olan versiyonu çekilene kadar.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|