Bildirim
SİZE GÖRE HANGİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kesinlikle asx -
Neden? -
1-Yeti. Hem işçilik ve kalitesi hem de tasarımı güzel.
2-3008. Tipini hiç ama hiç sevmiyorum ama iç dizaynı çok hoş.Kalitesi de yeterli
3-Qashqai Tasarımı çok iyi ama iç mekanı çok sıradan.Kalitesi ise üst düzey hissettirmiyor.
4-Asx. İçi hem sıradan tasarımlı hem de malzeme kalitesini beğenmedim.Tasarımı ise Qashqaiden benc geride.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 25 Ekim 2013; 15:22:34 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedense yeti yi doblo tarzı ticarilere benzetiyorum ben -
Teşekkürler açıklamalı bilgilerin için -
5- hiçbiri -
bu sınıfta 1.6 ya kadar dersen 2 kral var biri kıa sportage diğeri hundaı ix35 asx qq hikaye 2 side bir yıla kadar makyaj değil kasa değiştirecek bence siz bidaha düşünün derim.. -
benzin+lpg olunca onlar eleniyor -
neden? -
quote:
Orijinalden alıntı: townend
benzin+lpg olunca onlar eleniyor
neden elensin ki ben tsk da çalışıyorum burda 3 arkadaşımda var 3 de lpg ile kullanıyor.. daha inandırıcı gelmemişse sahibinde ne gir benzin lpg diye sor sana o durumda satışta olan araçları gösterir yada bu siteye spo lpg uygulaması yaz.. neyse bu zevk meselesi belkide size başka araç cazip geliyordur bişey diyemem.. -
Yalnız belirtmişsniz ben de şimdi dikkat ettim.Yeti de Tsi var.Lpg işi olmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben o iki aracıda beğeniyorum fakat lpg de sorun var diye biliyorum GDİ motorlarda ama emin değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: townend
Neden?
Suv veya crossover türü araçlarda bence sağlamlık,dayanıklılık ön planda olması gerekiyor. Seçeneklerin arasındada ön plana mitsubihi çıkıyor. -
yok hocam bu ülkede ney çok satarsa hemen bir karalama politikası başlar kullanan arkadaşları bulun sorun neyse hakkınızda hayırlısı -
chevrolet trax incelenebilir, benim dikkatimi çekiyor bu aralar -
subaru xv bakın derim ben -
bu araçların arasındaki en güvenli en sağlam otomobil asx.
Dünyanın en ağır kaza testinden geçerek güvenliğini kanıtladı. -
qashqai
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X