Şimdi Ara

SİZE GÖRE HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkinciel alınacak suv veya crossover tarzı araçlardan hangisini tercih ederdiniz?Konfor ve donanım olarak.Hepsi benzin+lpgve en fazla 1.6 motor olacak
    1-3008
    2-gashgai
    3-asx
    4-yeti

• kesinlikle asx
  • muzaffersan kullanıcısına yanıt
    Neden?
  • 1-Yeti. Hem işçilik ve kalitesi hem de tasarımı güzel.
    2-3008. Tipini hiç ama hiç sevmiyorum ama iç dizaynı çok hoş.Kalitesi de yeterli
    3-Qashqai Tasarımı çok iyi ama iç mekanı çok sıradan.Kalitesi ise üst düzey hissettirmiyor.
    4-Asx. İçi hem sıradan tasarımlı hem de malzeme kalitesini beğenmedim.Tasarımı ise Qashqaiden benc geride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 25 Ekim 2013; 15:22:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense yeti yi doblo tarzı ticarilere benzetiyorum ben
  • emre356 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıklamalı bilgilerin için
  • 5- hiçbiri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu markalardan hangisi daha iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sınıfta 1.6 ya kadar dersen 2 kral var biri kıa sportage diğeri hundaı ix35 asx qq hikaye 2 side bir yıla kadar makyaj değil kasa değiştirecek bence siz bidaha düşünün derim..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    benzin+lpg olunca onlar eleniyor
  • neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: townend

benzin+lpg olunca onlar eleniyor

neden elensin ki ben tsk da çalışıyorum burda 3 arkadaşımda var 3 de lpg ile kullanıyor.. daha inandırıcı gelmemişse sahibinde ne gir benzin lpg diye sor sana o durumda satışta olan araçları gösterir yada bu siteye spo lpg uygulaması yaz.. neyse bu zevk meselesi belkide size başka araç cazip geliyordur bişey diyemem..
  • Yalnız belirtmişsniz ben de şimdi dikkat ettim.Yeti de Tsi var.Lpg işi olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Ben o iki aracıda beğeniyorum fakat lpg de sorun var diye biliyorum GDİ motorlarda ama emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: townend

Neden?

Suv veya crossover türü araçlarda bence sağlamlık,dayanıklılık ön planda olması gerekiyor. Seçeneklerin arasındada ön plana mitsubihi çıkıyor.
  • townend T kullanıcısına yanıt
    yok hocam bu ülkede ney çok satarsa hemen bir karalama politikası başlar kullanan arkadaşları bulun sorun neyse hakkınızda hayırlısı
  • chevrolet trax incelenebilir, benim dikkatimi çekiyor bu aralar
  • subaru xv bakın derim ben
  • bu araçların arasındaki en güvenli en sağlam otomobil asx.
    Dünyanın en ağır kaza testinden geçerek güvenliğini kanıtladı.
  • qashqai
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.