< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIZE DE ÇOK FAZLA OYUN OYNAMA ISTEGI GELIYOR MU

-
-
2 gün önce Forza’yı sildim. -
Zamanında pc bile toplayamadım laptopla oynanadım basit fps oyunlarını falan oynadım berki yeni bir pc olsa oynama isteği gelir ama şu an hiç oyun oynayasım yok. -
kanka benim suanda önümdeki tek engel pc galiba kaldıriyorum tekrar kuruyom fln. Valo oynayasım geliyo çok pis , şimdi kurucam tekrar galiba .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 25 Mart 2021; 9:40:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sorma ya benimde böyle tamamen oyunu siliyorum tekrar kuruyorum xd kurtulmam lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende sildim geri yükledim ak
Geliyor oyun açılırken sıkılıp geri kapatıyorum
cok iyi keşke bana da böyle olsa
At gibi tank gibi laptopum var 60 gün sonra bana ulaşacak istesem de oynayamıyorum ben de totem yaptım o gelene kadar pek bakmayacağım diye işe de yarıyor gibi günde bazen 1-2 el cs atıyorum kafa dağıtmak için
_____________________________ Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2 -
en az 3 kere yasiyorum bunu gunde
_____________________________ -
Cok dizi izleme istegi geliyor. Onun yerine kisa 10 dakikalik bir video izliyorum gecistiriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Whatever People Say I Am, That's What I'm Not -
Benim haydarla oynıyasım geliyor sonrada bi paragrafı 3 kere okuyom.
Ben uyuyorum aw djsiajsnsnsnsnsn
bi kaç günde bir civilization giriyorum
Rüyamda cs de aim kasıyodum dün :(
eskiden çok oynardım günde 6-10 saati gördüğüm zamanlar oluyordu. 10. sınıfta bıraktım bu da hayattaki çoğu şey gibi zevk vermiyor artık
Her cuma 5 saat lol atmazsam kendime gelemiyorum
Başka platform nasıl olur bilmem de ben steamde olabildiğince uzun süre çevrimdışı olabilme challenge'ımla (örn. hesabımda son çevrimiçi 275 gün önce yazısını görmek falan) steame hiç giriş yapmamıştım, tabi böylece durdurabilmiştim kendimi.
_____________________________ God was never on your side
Get right or wrong alone decide -
bu yıl tüm gta retro serileri bitirme hedefi koydum
gta3 gta vice city bitti. gta sanda ise az kaldı.
bilerek daha önce bitirdiğim oyunları oynuyorum. eğer yeni bir oyuna başlarsam gün içinde aklım hep onda kalır
Sınav geçince nedense o istek hiç kalmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Geliyor oyun açılırken sıkılıp geri kapatıyorum
|
Benzer içerikler
- bilgisayar bilimleri okunur mu
- marmara istatistik
- dil bilgisi kaynak önerisi
- ihlas vakfı yurtları yorumları
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X