Şimdi Ara

SİZE BİR ŞEY DANIŞCAM(BUYRUN BEKLERİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GEÇEN GÜN BİR KONU AÇMIŞTIM O İŞİ HALLETTİM,ŞİMDİ İSE AZ BİR KISMI KALDI ONU DA DANIŞCAM..
    BELKİ HATIRLAMAYANLAR OLUR DİYE ÖZET YAZIM...YARDIMLARINIZI BEKLERİM
    normal konuştuğum kızlar vardı 2 tane,bunlar samimi arkadaş,ben bunlara çok iyiliğim olmuştur..ama bu kızlardan birinin bir arkadaşı vardı onunla tanıştım 1 kez konuştum ama aram iyi başladı..sonra 2 .ci kez göremedim çünkü ulaşamadım..onunla tekrar konuşmak için bu kızdan yardım istedim o ise,ben o işlere bakmam,o kız sana uygun değil o kız zenginleri ister dedi..(böyle şeye grerk yok yani o kararı o kız vermesi lazım,sanane kime bakarsa bakar..)
    neyse o iş olmadı...
    aradan 3-5 ay falan geçti..bir gün bu kızlar yanlarında 3 kız daha getirmişlerdi,bende o kızlarla konuştum içlerinden biri benimle daha çok konuştu yanımda yürüdü falan...bende ısındım..aramız iyi başladı gibi..
    neyse aradan 1 ay geçti,bu sefer ben bu aramızı yapmayan kıza bir şey demedim,yine aramızı açard diye..vede onun yanındaki diğer kıza durumu anlattım..geçende konu açtım nasıl anlatsam ne yapsam diye..neyse durumu anlattım,o kız ise dedıkı senın begendıgın kız zenginlere bakar,evlenmek için geliri yükseklere bakar falan dedi.işin içinden çıktı yani..
    bende dedım kı o kızla bır konusayım,gecen aykı gıbı hepberaber bıryerlere gıdelım..bende aramı ıyı yapabılırım,bır deneyeyım dedım..
    yıne bu kız dedıkı,o kızın takıldıgı erkek var dedı...
    (baktım herseye bır bahane buluyor ; dedım kı onun takıldıgıda olsa,nasıl kı o gun bızımle geldı,ben sen vede o kısıler vardı,aynı o tarz gezelım en azından benı tanır,belkı ılerde o takıldıgı kısınden ayrılırsa,ben bakabılırım falan dedım,ağzını aradım yanı...
    bu sefer bu kız dedıkı yok öyle olmaz...)
    daha oncede bana cevrenızden bırını bulun da evde kalmayayım,yaşım gecıyor dedım,dedılerkı bızım cevremızde herkesın var bosta kımse yok;olsa ayarlardık dedıler)
    sankı bana ıyılık yapmak ıstemıyorlar gibi...
    bende onları alıp gezdırıyorum,ama artık alakamı kesın kesmek ıstıyorum..sıze danısayım dedım..

• sucuk alerji yapmıştı izleri geçtimi merak ettim
  • sucuk alerji yapmış olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

sucuk alerji yapmıştı izleri geçtimi merak ettim

o gün sabaha kadar uyuyamadım,aöf sınavına gittim sınavda iyi geçmedi,zor sormuşlardı
    neyse o gün sınavdan sonra eve geldim vede kollarımda her yerimde yine kaşınmalar vardı..heryerim yine kabardı...
    bu sabah kalktım hepsi geçmiş...su an hıc bır yerımde kızarıklık kalmadı..
    sanırım 2 gün falan sürüyormuş o alerjik durum...
  • geçmiş olsun bu arada yaş kac kız konusunda yane aracı kızların we snn yasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

geçmiş olsun bu arada yaş kac kız konusunda yane aracı kızların we snn yasın

ben 22,o kızlarda 21
    bu sorunlar her zaman oluyor,sanırım kızların bakıs acısıyla bızım kı farklı bıraz,
    yaştan degılde olusan sorun daha cok kısının kotu nıyetınden oluyor
  • Yine mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kızlarda senin ne mal olduğunu anlamış ki o yüzden kendi arkadaşlarıyla seni tanıştırıp kızların hayatını tehlikeye atmak istemiyorlar
  • Bu arkadaşlarının senden hoşlanma olasılıkları var mı ?
  • gıtarist bugunlerde kendıne dikkat et olurmu dişarida
  • aman sucuk yeme alarji yapar valla
  • o seni tanıştırmayan kız sana kesik bence :=) brezilya dizisi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

O kızlarda senin ne mal olduğunu anlamış ki o yüzden kendi arkadaşlarıyla seni tanıştırıp kızların hayatını tehlikeye atmak istemiyorlar

evet planımı nerden anladın,aynı anda 5 kişi
  • kusura bakma kardeş ama sendede bi abazalık var yani,her tanıştırdıkları kızla evlenmeye çalışıosun gibi izlenim vermişsin burda
  • ustam sana tavsiye yaş 22 olmuş topla cesaretini bırak arkadaşına falan açılmayı direk kıza söyle arkadaşa söyledin mi senin olay ıdısının dıdısı olur
  • Kızlar seni başkasına kaptırmak istemiyor olabilir, belki o yüzden yardım etmiyorlardır
  • vay be evde oturup pc başında zaman öldürürken insanlar neler yaşıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.