Geçen gün sızdırmazlık raporu için ostime gittim.Verdikleri formda; bagajda havalandırma bacası açılması ve tanka giden hortumun eklentili değil, tek olarak tanka bağlantı yapılması gerektiği şeklinde eksiklikleri belirtmişlerdi.Biraz acelem olduğundan 35 ytl gibi kazık bi rakama bu işleri yaptırdım. Neyse, bu arada muayeneye gelen vatandaşlardan biri orada bulunan lpg bakım, montaj işi yapan dükkanlardan birine arabasına yaptıracağı işlemden vazgeçtiğini söylüyorduki tam o sırada ordaki işçiler adama öyle bir saldırdılar ve adamın kaşı açıldı ve 5-6 kişi aynı anda çullanınca karşılık da veremeden ordan ayrıldı.Vatandaş "tamam kardeşim arabama herhangibir iş yapma, istemiyorum" diyerek vazgeçti diye sırf adama zarar vermek için arabadaki hortumlardan birini kestiler. Tavsiyem muayeneye gidince kesinlikle aracınızdaki herhangibir eksiklik veya sorunu orada giderttirmeyin.
Yazik delik desik olmus araba. Ustune herifin kasi acilmis. Cik cik cik. Degermi bir LPG icin
bu rapor almazsak ne olacak. benim muayenem 2007kasımda dolacak ama sızdırmazlık raporum yok.
bunu almak zorundamıyım.
ayrıca ankarada 28 tane alınacak yer varmış. bunların listesi var mı.
arkadasim bu kadar karsisin lpgye neden hep lpg sayfasinda dolasiyosunheralde artik sende sempati duymaya basliyosun
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
Yazik delik desik olmus araba. Ustune herifin kasi acilmis. Cik cik cik. Degermi bir LPG icin
rapor alınmadan muayenesini yaptıramazsınız.Herhangibir çevirmede,kontrolde sanırım para cezası var tam miktarını bilemiyorum.Bugünde kısmet olursa muayeneye götürecem.Sızdırmazlık raporu Ostim de vergi dairesini geçtikten sonra ileri karakol var orayıda geçince rampadan aşağı inerken tam karşıda....zaten sıra sıra araçlardan anlarsınız...hafta içi gitmenizi tavsiye ederim.ama kesinlikle oradaki lpg cilere bi işlem yaptırmayın.Müh.Odasının verdiği formda neler yapılması gerektiğ yazıyor.Bildik veya tanıdık bi yerde yaptırın.Sızdırmazlığı aldıktan sonra 1 hafta içinde de muayeneyi yaptırabilirsiniz....
quote:
Orjinalden alıntı: rckabatas
rapor alınmadan muayenesini yaptıramazsınız.Herhangibir çevirmede,kontrolde sanırım para cezası var tam miktarını bilemiyorum.Bugünde kısmet olursa muayeneye götürecem.Sızdırmazlık raporu Ostim de vergi dairesini geçtikten sonra ileri karakol var orayıda geçince rampadan aşağı inerken tam karşıda....zaten sıra sıra araçlardan anlarsınız...hafta içi gitmenizi tavsiye ederim.ama kesinlikle oradaki lpg cilere bi işlem yaptırmayın.Müh.Odasının verdiği formda neler yapılması gerektiğ yazıyor.Bildik veya tanıdık bi yerde yaptırın.Sızdırmazlığı aldıktan sonra 1 hafta içinde de muayeneyi yaptırabilirsiniz....
muayeenem kasım 2007 de doluyor. benim şu an yaptırmama gerek var mı sızdırmazlık muayenesini
quote:
Orjinalden alıntı: ankarametinerr
quote:
Orjinalden alıntı: rckabatas
muayeenem kasım 2007 de doluyor. benim şu an yaptırmama gerek var mı sızdırmazlık muayenesini
yanlızca para cezası olsa neyse arabayı parka cekiyorlar ve en az 300 ytl masrafı var
muayenede lpg ile ilgili bir eksiklik çıkarsa gerekli düzeltmeyi montajı yapan yere yaptırmakta fayda var, başka bir yere düzelttirme yaptırılması halinde ilerde bi sorun çıktığında montajı yapan yer garanti şartlarının bozulmasından bahsedebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme