Şimdi Ara

Sizde sıkılıyomusunuz oyunsuzluktan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana bi oyun lazım ya sıkıldım artık

crysis oynadım bıktım cod4 sarmadı bıraktım, test drive unlimited sarmadı , pes arada bir, dirt berbat geldi

artık başka oyun arıyorum bulamadım güzel bi oyun tavsiyesi yapsanız

burdan yapımcılarada bir not, şöyle şehirde dolaşmalı bir araba oyunu neden yapmıyosunuz midtown madness 1 gibi, bıktık artık sürekli yarış yarış ben gezmek istiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 6 Nisan 2008; 13:05:04 >

• Arkadasım resmen icimi okumussun.. :) Bugün evde oturmaya mahkumum ve bi tane bile oyunum yok..Bende senin istedigin gibi bi oyun istiyorum..Güzel arabalar olsun trafik olsun bazen makas atalım falan ne süper olurdu..

Orjinalden alıntı: cashinsoft
    burdan yapımcılarada bir not, şöyle şehirde dolaşmalı bir araba oyunu neden yapmıyosunuz midtown madness 1 gibi, bıktık artık sürekli yarış yarış ben gezmek istiyom

o zaman gta san andreas oyna...hard truck oyna...

hardtruckta sıktı sürekli dümdüz yollar aynı şeyler

Orjinalden alıntı: thesplash

Cod 4 sarmadıysa sana oyun bulamayız birader.

hakikatten o ne öyle ya.
    ben yeni sistem için para biriktiriyorum.cafede oynadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e madem şehirde dolaşmalı bi oyun bulamıyosunuz half life 2 nin garry's modunu yükleyin kendi şehrinizi yaratın kendi arabanızı kendiniz yapın çok zevkli oluyo

• bende de aynı dert vardı.. ve malesef biraz daha arttı.. artık oyun alıyorum, yüklüyorum.. 2 gün bile oynamadan siliyorum..
    hiç zevk alamaz oldum oyunlardan.. artık farklı bişey istiyorum.. sürekli bi yarış hali, elde silah adam-yaratık vurma, şehir-devlet yönetme...
    hakikaten çok değişik bi tarz lazım bana

walla napıcam bilmiyorum..
  • yaşlandıkmı ya yoksa artık oyunlar sarmıyo

Orjinalden alıntı: cashinsoft

yaşlandıkmı ya yoksa artık oyunlar sarmıyo

yok canım!! ne yaşlanması!! ben çok zevk alıyorum ya, büssürü alıyom.. dolu..

YAŞLANMAYALIM YA
  • Mirror's Edge fps'de yeni bir sayfa açacağa benziyor inşallah hayal kırıklığına uğratmaz.
  • Valla bende sıkılıyordum gittim xbox aldım. şimdi hangi oyunu oynayacağımı şaşırıyorum.
    PC ye şimdiki aklım olsa o kadar parayı vermezdim yok ekran yok kartı bilmemne.
    Ama genede pc de bazı oyunların tadı başka oluyor misal the witcher.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 7 Nisan 2008; 12:09:16 >

Orjinalden alıntı: özzer

quote:

Orjinalden alıntı: thesplash

Cod 4 sarmadıysa sana oyun bulamayız birader.

hakikatten o ne öyle ya.
    ben yeni sistem için para biriktiriyorum.cafede oynadım.

Vaay özzer sen gelirmiydin buralara ?

• quote:

Driver / Parallel Lines...
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • sıkıntı için ideal http://www.net-games.biz/internet-games-online/Redline-Rumble-.html kesinlikle tavsiye ederim...

street legal racing redline eski ama yeni buldum gayet eglenceli çok değil 765mb cık...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

sıkıntı için ideal http://www.net-games.biz/internet-games-online/Redline-Rumble-.html kesinlikle tavsiye ederim...

street legal racing redline eski ama yeni buldum gayet eglenceli çok değil 765mb cık...

bu oyunu biliyorum zevkli fakat bilmem kaç kere bitirdikten sonra oda sıkıyo
    ayrıca 765kb yazcaktın snaırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.