Şimdi Ara

hilemi değilmi karar verin komediyi arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler biraz +18 dir ama hak etmiyorda değil bunlar böyle MM klasik nasıl profosyonel aç kapat yapıldığını görün
    en kötüsüde ban yemicek olması pre hack kingin:D
    4 bin saati var büyük ihtimal 3 bini publicte :D:D haftalık 2 mac atıp kapatıyor neden acaba :D:D:D 4 bin saat adamda sıfır değerli envanter eşya:D izleyip siz karar verin ama sonuna kadar izleyin ve yorum lütfen
    https://www.youtube.com/watch?v=8_eDzSOTY3c&feature=youtu.be
    http://steamcommunity.com/id/florqu1n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogancs1 -- 27 Nisan 2017; 17:23:41 >

• Hile. Ruslardan sonra en kanser ikinci milletiz şu oyunda.
  • çok bariz wallhack, geçmiş olsun kafana takma

edit: bir şey olacağından değil ama steam'den report attım yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 27 Nisan 2017; 20:3:21 >
  • 4k saati olduğuna bakmayın sonuçta hesabı birinden satın almış falan olabilir
  • İlk 1 dakikasını izledimde orda geri yapıyo çakal diyonda o adamın geri koştuğunun sesini ben burdan duydum. Bi zahmet adamda duysun. Şimdi kalanını izlicem editlerim.

Edit: 3 dakika izledim ama hiç olağanüstü bir vuruş filan göremedim belki hiledir ama baya düşük elo sanırım.

Edit: 6dk izledim owde görsem suçsuz verririm yads oy vermeden bırakırım. Saldım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0at -- 27 Nisan 2017; 22:34:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben 3 güne global oluyom zaten eseada üst sıralardayım o maçta oynadığım hesapta smurf hesabımdan birisi supreme eloda yani keleşlere biri gelirde 35 40 vurur onu öyle cekip atacak kadar cahil değilim
    biraz eğlenelim yorum yapalım bu diye buraya açtım konuyu
    her roundu çekmemin sebebi her round timing tesadüfü olması bunun oyunla alakası yok yani senin ses kastığı yer dediğin adamın geriye dönmesi saliselik bi olay onu duyup :DD:D zaten ilklerde timing için çektim hile diye değil son anları izle anlarsın zaten neyin ne olduğunu hadi 3 4 5 6 7 kere tesadüf olsun maç boyumu tesadüf tahmin ?:D:D
  • Sonunu izlemedim eseada üst sıra demektense rankını söyleseydin bi fikrim olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bariz hile dostum

• M0at'a katılıyorum bende hile dediğin adamın shortta adamı ölüyor t devam ediyor shorta sen diyorsunki neden bu shorta döndü. Shorttan mide secure gidiyor middeki adam long yakındakiyle catısıyor onu arkalıyor diyorsunki nerden biliyor bu. Zaten devamınıda izlemedim. İzlediğim kadarıyla tek şüphelendiğim 2. Round sanırım adam t basedeki adamı tünelde bekliyor onunda infosu gelmiş olabilir longtaydı short mid gelmedi t base döner bekle ki beklemeside mantıklı eco iken b yi retakelemek çok zordur

• supreme elo fakat aim leş.
  • Neboland kullanıcısına yanıt
    dostum bende zaten ilk roundlardan beri çektim ilk round burası hile diye çekmedim ilk rounddan ele alarak bütün roundları çektim hepsimi timing diye son 4 5 pozisyonu izlemen yeterli sora sağlıklı karar verirsin :))
  • izlemedim videoyu da bu eleman eseade de oynuyor 3numara olması lazım yine nicki değiştirmediyse. orada da garip garip vuruyordu ama bariz hile diyebilecek bir şekilde maçıma denk gelmedi. bu hile konusunda 1-2 bilgili kişiye denk geldim şans eseri. artık hiç bir şekilde bu oyunda kimseye güven olmayacağını anladım. o yüzden size tavsiyem çok ciddiye almayın bu oyunu. bu kadar yozlaşmış bir oyun daha yok herhalde dünyada.(gerçi dünyanın kendisi yozlaşmış.) landa bile hile yapabiliyorsa adamlar düşünün mmde faceitte eseade neler yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 1 Mayıs 2017; 3:28:41 >
  • Saat kasma hileleri de oluyo , yüksek saatli hesaplara itibar edilmez artık .

hilemi değilmi karar verin komediyi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frier90 -- 2 Mayıs 2017; 1:28:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabilir
  • 3Numara hile değil.
  • Tamamını izledim bariz wh. Movement ve aim zaten silver gibi. Profilinden report edicem simdi

• bana pek hile gibi gelmedi açıkçası. çoğu yerde sessiz giden kimse yok, tünelde shortta herkes sürekli koşup durmuş, ses vermiş.

izledikten sonra 3 numara gözlük aldım bu arada artık hipermetropum, teşekkürler

edit: son 4-5 round bayağı şüpheli. kararsız kaldım ne yalan söylim pro hileci olan anlar bu adamı hile mi değil mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 2 Mayıs 2017; 13:11:48 >
  • demo linkini verir misin halen duruyorsa?
  • malesef kardeşim son maçlardan gitti link onla beraber reportladım ben zaten ama sanmıyorum birşey olacagını zaten olsada olmasada umrumda değil benim trol hesabımla eşleşiyor ondada supreme oynuyo
    ben zaten ilk rounddan beri hepsini çektim ilk roundda burayı hileyle oynuyor diye çekmedim her pozisyonunda hile yok ilk elden beri çekmemin sebebi bütün maç boyunca her zamanlamanın denk gelmesini göstermekti zaten hile oldumu adam öküz gibimi açacak ilk round vursa çekse 1 2 el adamlar eco takım halinde vururlar 4. elde 2 3 vursa yine kapatır salak olmaya gerek yok şu roundda şöyle hile açtı diye koymadım zaten tek tek her roundu çektim nasılda denk geliyor yani :D:D
    zaten son roundlarda maç gidiyor ya birden noluyosa olanlar orda oluyo bazıları ilk roundları izleyip yorum yapıyolar ama +2+2 =4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogancs1 -- 2 Mayıs 2017; 14:12:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.