Şimdi Ara

Sizde de tedarik süresi çok değil mi ? (Kitapyurdu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce D&R'den pazartasi akşamı siparis vermistim kitap persembe öğlen gelmişti.

Şimdi kitapyurdundan sipariş verdim ( 2 kitap) tedarik süresi+kargo 5 gün yazıyor. Haftasonunu saymazsak yaklaşık olarak haftaya Cuma gelecek kitabım. Çok geç değil mi sizce de tedariğin 4 gün sürmesi ?

• Satın aldıgın kitap gündemdeki kitaplardan mı ?
  • Ben geçtiğimiz cumartesi 4 kitap siparişi verdim, salı sabahı kitaplar elimdeydi. Orada maksimum süre yazıyor olabilir.
  • Genelde 2 günde yollanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwer

Satın aldıgın kitap gündemdeki kitaplardan mı ?

Evet Tess Gerrıtsen'ın 2 kıtabını aldım. Cırak ve Gunahkar.

Yalnız sımdı dıkkat ettım. Kıtaplardan bırısınde tedarık suresı aynı gun yazıyor dıgerınde 3 gun yazıyor.

Herhalde ondan bu kadar bekletıyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş hızında D&R'ı tek geçerim ama kargo şirketlerine güven olmuyor. D&R'ın 1 günde tedarik edip yolladığım kitaplar 1 haftada zor ulaşıyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: alwer

Satın aldıgın kitap gündemdeki kitaplardan mı ?

Evet Tess Gerrıtsen'ın 2 kıtabını aldım. Cırak ve Gunahkar.

Yalnız sımdı dıkkat ettım. Kıtaplardan bırısınde tedarık suresı aynı gun yazıyor dıgerınde 3 gun yazıyor.

Herhalde ondan bu kadar bekletıyolar.

aynen hocam kitap üzerindeki tedarik süresine dikkat etmelisin bende 1 kere bakmadan almıstım 5 gün tedarik süresi cıktı + kitabı temin edemediler onun için beklettiler 8-9 gün sonra geldi kitaplar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 5 kitap almıştım.3 tanesinin tedarik süresi 5 gündü.Fakat 2 gün sonra elimdeydi kitaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurayalp

Sipariş hızında D&R'ı tek geçerim ama kargo şirketlerine güven olmuyor. D&R'ın 1 günde tedarik edip yolladığım kitaplar 1 haftada zor ulaşıyor bazen.

Aynen, D&R iyidir. Bir keresinde 6 kitap siparişi vermiştim bir tanesi ingilizceydi diğeri de gündemde olmayan bir kitaptı. Ellerinde olan 3 kitabı hemen yolladılar, ardından 1 tane daha yolladılar en son 2 kitap daha geldi. 3 kere kargo gelmiş oldu ama diğerlerinin tedarik edilmesini beklemeden ellerinde olanı hemen yollamaları hoşuma gitmişti.

• Son dönemde kitapyurdu işleri iyice boşlamış görünüyor. Stokta olmayan ancak baskısı olan kitapların tedarik süreleri dünyanın neredeyse her yerinde 3-5 gündür. Bunun ötesine pek rastlanmaz (kitaplar Afrika'dan gelmiyorsa).

Bugün birkaç kitaba bakarken dikkatimi çekti. Aynı kitaplar; idefix'de 1 gün, Pandora'da 2-3 gün, D&R'da 3 gün, kitapyurdu'nda "15 GÜN". Şaka değil, 15 gün yazmışlar!

Birçok yerde de bu garip durum hakkında eleştiri görmeye başlıyorum. Şikayet siteleri vb. baktığınızda, hizmet kalitesini arttırmak yerine, garip bir şekilde gittikçe kötüye götüren bir profil var ortada.

Ve böyle bir devirde, hemen herkes hizmet kalitesini yükseltirken, tam tersine yol alan bir garip kurum var karşımızda

• Kapıda Ödeme meselesi kötü olmuş. Eskiden 5 liralık kitap alsan da kapıda ödeyebiliyordun. Gerçi 5 liralık kitap 15 lira oluyordu ama olsun. Şimdi 200 lira sınır koymuşlar. Allah aşkına 200 lira ne demek?
  • Pazartesi sabah 17 tane kitap siparişi verdim Cumartesi Sabahı hepsi elime geçti kitaplarda bi sıkıntı filan yaşamadım ama daha erkende gönderebilirlerdi.. Tedarik süresini uzatmışlar

• o kadar olsun internetin dezavantajı
  • Hepsiburada'nın 1 aylık tedarik süresini görünce 1 hafta falan kısacık geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasarsız gelsin de uzun sürmesi abartılmadıkça sorun değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar bende Kitapyurdu'nun herşeyinden memnunum ama benimde siparişlerim çok geç geliyor. Öyle ki hesapladım 2 yılda 2900 liralık kitap almışım. Son bir sipariş verip biriken 6000 puanımı da kullanıp Kitapyurdu'na elveda! D&R'a geçiş yapmayı düşünüyorum hem mobil uygulaması da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamze Gencer

Son dönemde kitapyurdu işleri iyice boşlamış görünüyor. Stokta olmayan ancak baskısı olan kitapların tedarik süreleri dünyanın neredeyse her yerinde 3-5 gündür. Bunun ötesine pek rastlanmaz (kitaplar Afrika'dan gelmiyorsa).

Bugün birkaç kitaba bakarken dikkatimi çekti. Aynı kitaplar; idefix'de 1 gün, Pandora'da 2-3 gün, D&R'da 3 gün, kitapyurdu'nda "15 GÜN". Şaka değil, 15 gün yazmışlar!

Birçok yerde de bu garip durum hakkında eleştiri görmeye başlıyorum. Şikayet siteleri vb. baktığınızda, hizmet kalitesini arttırmak yerine, garip bir şekilde gittikçe kötüye götüren bir profil var ortada.

Ve böyle bir devirde, hemen herkes hizmet kalitesini yükseltirken, tam tersine yol alan bir garip kurum var karşımızda

Sen de idefix'e çalışıyorsun herhalde.

Kitapyurdunda benim gördüğüm 15 gün tedarik süresine sahip tek yayınevi TDK'nınkiydi. Ki zaten TDK'nın kendi satış sitesi de sorunlu ve idefix aracılığıyla satabiliyor ancak. Bu tip yayınevleri daha ziyade kendi mağazalarında(TTK&TDK Mağazaları) ya da kısıtlı bir okuyucu kitlesine hitap ettikleri için ancak amaca yönelik kitabevlerinde satış yapabiliyorlar. Gayet normal.

Onun dışında ben genelde her ay çok sayıda kitap alırım. Ayın birinde siparişi verdiğimde genellikle onunu doldurmadan gelir. Üstelik benim aldıklarımın arasında tek bir popüler ya da çok satan bile yok.

Süresi uygun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.