Sizcede tek sorumlu(suz) Dia değil mi? Dia'nın sorumsuzluğu yüzünden kaybettik bence şampiyonluğu. Bugüne kadar hiçbirşeyi tek bir kişinin üstüne yıkmam ama bence bu sefer tek suçlu Dia. Maçı baştan sona izledim, 65. dkya kadar acayip sakindi maç, GS full defansta zaten, bizde çok yoğun baskı kurmuyoruz ama zaman zaman geliyoruz yani. Ki en önemli yarım saate girerken, bence baskıyı baya bi arttırcakken sorumsuz Dia şımarıklığından durduk yere olmadık bi hareket yaptı. Hayır ne yani, senin kartı var biraz düşün be adam. Bide maç gergin olsa, tansiyon yüksek olsa hadi yine anlıcam, çocuk gerildi yaptı dicem. Yok, hiçbişey yok ortada, sakin giden maçı aldı kaosa dönüştürdü resmen. İşte tam o dakka şampiyonluk gitti, son yarım saat top oynandığını gördü mü kimse? Acayip gerildi ortam, doğru düz atağa bile çıkamadık. Bence Dia o hareketi yapmasa en az 80e kadar maç sakin giderdi, belkide maç sonuna kadar. Evet atamasak bikaç ufak gerginlik olurdu saha içinde ama bence bu kadar büyümezdi. Bizim taraftarda sahaya girip bu kadar olay yapmazdı bence. Ts maçında da kaybettik, ama herşeyi denemiştik. Bu maçtada belki son yarım saat ts maçı gibi olucaktı, belki atıcaktık belki atamıcaktık ama Dia yüzünden göremedik. Bence tek sorumlu Dia'dır. Şampiyonluğun böyle gitmesine daha çok üzüldüm. Sonuna kadar deneyip olmasa gene böyle üzülmezdim.
Birader Dia o pozisyonda elini sürmedi yanılmıyorsam Hakan Baltaydı.Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim,faul ile uzaktan yakından alakası yok.Ama gel gör ki ŞL Yarı Finalini yöneten adam buna faul çaldı,kırmızı kart doğru ona bişey diyemem ama olay başından yanlış bir kere ona faul çalmaması gerekiyordu.Ujfalusiyi de zaten boş yere attı sırf fenerbahçeliler adam atmadı demesinler diye,resmen kontrolü kaybetti.Bizim hakemlerden bir cacık olmaz ben size söyleyeyim.Şampiyonluk gitti diye suçlamıyorum emin olabilirsiniz gayet objektifim şuan.
Doğru ulfaliji zoraki attı bencede, Dia topa vurdu diye atılmadı mı ya? Her ne kadar yanlış karar versede hakem o hareketi yapmıcaktı bence ya, kartın var zaten, resmen hepimiz o an şamp. gittiğini farkettik yani. Bide neden mehmet topuz oynamaz, yani bu dia ne zaman doğru düz 90 dakka oynadı, kartıda var, keşke çıksaydı her zaman olduğu gibi. Topuz formsuz olsa anlıcamda, bence topuz daha bi saldırgan oynardı bu maçta. En azından bi devre oynamayı haketmişti, ah ah, zaten musleranın çıkardığı top, biraz üstüne geldi gerçi, o an başımıza bişey gelceği belliydi.
Bencede faul yoktu ama hakem verdi. Dia profesyonel adam(dı) sarı karttı olduğunu bile bile o topa vuramayacağını da bilen adam(dı). Onun yüzünden eksik kalkmak ister istemez etkiledi oyunu. Aykut hoca o pozisyon sonrası Alex'i ve Bienvenuyu alacaktı ama nasıl sezdiyse Dia Aykut hocayı bile bile kırmızı kart gördü. Son 20 dk boğacağımız takıma tek adam eksik saldırdık. Tek sorumlu Dia değil tabi ama önemli maçlarda kasti hatalar adamın başına bela olur...
O maç atmosferinde Dia değil kim olsa o topa vururdu.
Haksızlığa uğrayınca her insan kendini kaybedebilir.Dia'ya kızmak gereksiz ki gayet iyi oynadı bence maç boyu.
2. Yarı başladı , stadda herkes havaya girmişti bağırıyordu meşaleler felan yandı tam bir şampiyonluk havası.
Tek sorumlu Gsnin sampiyonlugu hak etmesidir. Dia ya atmayin sucu.
Aynen hic Dia konusulmuyor forumda...
Tek Suclu Dia... Kirmizi Karti gorunce takimin morali bozuldu. Hickimse sampiyonluga imanmadi
sabaha kadar gözümün önünden gitmedi o pozisyon .adam rakip ceza sahasında topu kapıyor rakip defans kendini yere atıyor,belki gol gelicek o dk de ama hakem dütt faul. kim olsa o atmosferde o pozisyonda vururdu topa. sonrasında olanlar malum oyunun hakimiyken oyun bir anda döndü.futbolcular sinirine hakim olamadı. her pozisyonda faul yaptı.
hakan balta'ya iyice sinir oldum.
Dia'nın ne suçu var ulan. Sen dakika 70'e gelmişsin. Oyuncu değişikliğine dair hiçbirşey yok kenarda, ne futbolcuların şutu var kaleye, hiçbirşey yok, sonra Dia o atmosferde o tepkiyi verdi diye kırmızı kart görsün, günah keçisi Dia ? Görende sanır ki, Dia penaltıya sebebiyet verdi, yada kritik yerde top kaptırdı ve gol yedik.
tamam faul değildi ama bütün takım böyle gergin maçta bile sakinken niye ortalığı o kadar kızıştırıyorsunz topa vurarak..
FB cok iyi basladi, GS direncliydi, baski arttikca GS moralman coktu, ilk yarida 5 dk. daha olsa FB kesin golu bulurdu. GS'yi devre arasi kurtardi fakat cezali olan, tribunde olmasi gereken hocalarinin motivasyonu ile yine GS ikinci yariya iyi basladi, hoca bu macta cezasini cekiyor olsa GS ikinci yariya bu sekilde cikamazdi. Dia'nin pozisyonunda da bir hakem nasil tek bir dudukle bir maci katleder, hekes bunu anlamistir umarim. O pozisyon yan hakemin onunde, hadi orta hakem gormedi yan hakem Dia'nin butun uzu
FB cok iyi basladi, GS direncliydi, baski arttikca GS moralman coktu, ilk yarida 5 dk. daha olsa FB kesin golu bulurdu. GS'yi devre arasi kurtardi fakat cezali olan, tribunde olmasi gereken hocalarinin motivasyonu ile yine GS ikinci yariya iyi basladi, hoca bu macta cezasini cekiyor olsa GS ikinci yariya bu sekilde cikamazdi. Dia'nin pozisyonunda da bir hakem nasil tek bir dudukle bir maci katleder, hekes bunu anlamistir umarim. O pozisyon yan hakemin onunde, hadi orta hakem gormedi yan hakem Dia'nin butun uzuvlarini gorecek bir yerde, neresi ile nasi faul yapti, bunu nasil gordu bunu anlamak imkansiz... O dakikada mac bitti, zaten Ujfalusi kartindan sonra ise 1 dk. Bile futbol oynanmadi ve hakemler buna goz yumdu. Bu mac bu sekilde olmasa GS kupayi ayakta kazansa, o statta alkislanir, kupasini da eline alir cikardi, bu kadar olay olmaz bu kadar kisinin de canina, malina zarar gelmezdi...
Playoff'lar dan başlamadan önce puan kaybettiğimiz maçlar yüzünden kaybettik şampiyonluğu, Adamlar zaten 9 puan önde girdiler,puanları yarıya böldüler falan yine iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Final maçında Dia'ya çok kızdım yalnız.. Kendini hazırlaması gerekirdi..
VAY BE MAÇ BOYUNCA HELAL DİA KİM TUTAR SENİ ÇALIMLARA BAK FALAN. KIRMIZI GÖRÜNCE ASILSIN. ZİHNİYETE BAK
Diaya çalınan o faulden sonra haklı yere yediği kırmızı kart eğer dün bir Galatasaraylı oyuncunun başına gelseydi ve daha sonrasında fenerbahçe şampiyon olsaydı bütün basın ve Galatasaray camiası şuan şu saatte bile hakem şampiyonluğumuzu çaldı diye ağlıyordu ama Fenerbahçenin başına gelince kimsenin sesi çıkmıyor.
Hakkımızı savunmayan taraftarın arkasında durmayan başta Nihat Özedemir olmak üzere birçok yönetici ile yollarını ayırmalı Aziz Yıldırım.
Ben Aziz başkanın bu sene harika bir kadro kuracağını ümit ediyorum.
Orhan Şam (Galatasaray maçında çok beğendim ve ıyundan çıktıktan sonra saha kenarında sürekli dua ediyordu, yürekliydi) Bekir Zigler Gökhan Gönül Emre Yobo Stoch Caner Volkan
gibi bize yürekleri ile oynayacak Futbolcular lazım, Lugano gibi hırslı oyuncular lazım, Apiah gibi adamlar lazım.
Bana senede 1-2 milyon euro versinler ayağımı kıran adama laf söylemem valla
Böyle bir pozisyonda ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim diyen arkadaşlar, halı sahada yapsanız ağzımı açmam ama o parayı alıp milyonları ekrana kitliyorsan yapmayacaksın. Gerekirse sürekli psikolağa gideceksin, sakinleşeceksin, yapmayacaksın. Dünyanın neresine gidersen git, her maçta illaki yanlış faul,taç kararları olacaktır. Futbolcu buna gerekli tepkiyi vermelidir. Vurma topa sadece faul değil de. Biz bu futbolculara gerekli tepkileri vermezsek yine yaparlar.
Mesela şu yazacağımı Galatasaray forumunda yazmaya çekiniyorum. Hepsi Melo aşığı. Ama ben kesinlikle bu takımda önümüzdeki sene görmek istemiyorum. İnşallah Juve bonservisi yüksek tutarda başka birini alırız. Zaten çok net söylüyorum Galatasaray seneye iki tane adam gibi kanat alır, onlar Engin ve Emre nin orta sahaya verdiği katkıyı veremez, Melo yine aynı bu şekilde sürekli hücumu düşünürse görürürm ben Melo cuları
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
Diaya çalınan o faulden sonra haklı yere yediği kırmızı kart eğer dün bir Galatasaraylı oyuncunun başına gelseydi ve daha sonrasında fenerbahçe şampiyon olsaydı bütün basın ve Galatasaray camiası şuan şu saatte bile hakem şampiyonluğumuzu çaldı diye ağlıyordu ama Fenerbahçenin başına gelince kimsenin sesi çıkmıyor.
Hakkımızı savunmayan taraftarın arkasında durmayan başta Nihat Özedemir olmak üzere birçok yönetici ile yollarını ayırmalı Aziz Yıldırım.
Ben Aziz başkanın bu sene harika bir kadro kuracağını ümit ediyorum.
Orhan Şam (Galatasaray maçında çok beğendim ve ıyundan çıktıktan sonra saha kenarında sürekli dua ediyordu, yürekliydi) Bekir Zigler Gökhan Gönül Emre Yobo Stoch Caner Volkan
gibi bize yürekleri ile oynayacak Futbolcular lazım, Lugano gibi hırslı oyuncular lazım, Apiah gibi adamlar lazım.
Hakan Baltaya yaptığı hareketi gördün mü sen, toptan çok daha önde olan hakan ın ayağına basıyor direk Dia nın 3 sarı 1 kırmızı kartlık hareketi var maçta, oyuncuyu savunmayı bırakın artık