Şimdi Ara

Sizcede tek sorumlu(suz) Dia değil mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • akşamki maçta kızılacak 2 kişi var ama bu dia değil biri baroni biri selçuk. adam sanki öndeymişiz gibi hala defansa pas veriyor olda sokakta denk gelse suratına tükürürüm bu selçuk'un. eger bizde kalırsa bu adam fb tv'ye mail atacam bu adamla röportaj yapmasınlar diye gördükçe, aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor elimi incittim dolaba yumruk atmaktan
  • Bilemiyorum, bence tek sorumlu dia, o son yarım saatte nolcağını gercekten bilemezdik, baroniye hayran değilim ama belki gene ts maçındaki gibi bişeyler yapıcaktı, olmadı alex girip bişeyler yapardı yada başkası ama elbet bişeyler olurdu, yani 4-5 net gol poz. girerdik, o da en az yani. Ama dia sorumsuzu atıldı, maç o an bitti...
  • Dia suçlu olabilir ama sonuçta bir insan maçı izledim diaya girilen kasıtlı hareketin hesabı yok e adam da biryerde tak dedi sonuçta insan ilk sarı karttan sonra oyundan almayan aykut hocada dia kadar suçlu çünkü dia sürekli oynuyordu ve diaya oynuyorlardı resmen kırmızı geliyorum diyordu aykut hocada suçludur..
  • son şansıydı kullanamadı, büyük ihtimal gönderilecek
  • Beyaz yada siyah olması farketmez, orada onu yapanın aklından şüphe ederim...
  • Faul yanlış olabilir , Cüneytten beklenmeyecek bir düdük olabilir ama,

Dia kenarda ısınan oyuncuları gördüğü halde , o topa vurup hem takımın hem tribünün havasını direk bozdu. Dia o topa öyle vurmasa , Aykut hoca o dakika o değişiklikleri yapıp belki de takımı kurtaracaktı.

Hayır gayet iyi gidiyorduk, 2. yarı herkes inanmıştı herkes . Ortam gergin olabilir ama sen profesyonelsin son maçta nasıl yaparsın böyle dandik bir hareket.

Topa vurmak sarı kartlık bir hareket ama maçın başından beri Gs'li futbolcuları uyarıp bizimkilere çatır çatır sarı kartları bastı adam. Tribünden etkilenmedim imajı vermek için.

Sonuç olarak , en az üzüldüğüm şampiyonluk bu oldu. Şuan tek istediğim Türkiye Kupası'nı alıp ondan sonra da Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek.
  • Dia maçın başında hakan baltanın ön bağlarını yırttığında kırmızı almalıydı. Bizde bu kadar heyecn yapmazdık, en büyük hakem hatası bu bence.
  • Beyler konuyla alakasiz ama muslera'nin topu dikerken semih'in araya girip gol attigi pozisyon icin ne diyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Beyler konuyla alakasiz ama muslera'nin topu dikerken semih'in araya girip gol attigi pozisyon icin ne diyosunuz ?

faul
  • quote:

Beyler konuyla alakasiz ama muslera'nin topu dikerken semih'in araya girip gol attigi pozisyon icin ne diyosunuz ?

Ortaya bomba bıracaktınız herhalde ama direk cevabı gelmiş :) zaten ortamın gerginliği hala devam ediyor aynı konuları açıp açıp durmayalım bence, sonra başka arkadaşlar birbirine giriyor.

Konuya gelirsekte dia olsun bizim urfalı olsun gereksizdi 2. sarı kartlar.Aynı şekilde bizde başımıza birşey gelseydi çok eleştiri alırdı çünkü gereksiz yere kart gördü ujfalusi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Ortaya bomba bıracaktınız herhalde ama direk cevabı gelmiş :) zaten ortamın gerginliği hala devam ediyor aynı konuları açıp açıp durmayalım bence, sonra başka arkadaşlar birbirine giriyor.

Konuya gelirsekte dia olsun bizim urfalı olsun gereksizdi 2. sarı kartlar.Aynı şekilde bizde başımıza birşey gelseydi çok eleştiri alırdı çünkü gereksiz yere kart gördü ujfalusi.

yoo oyle bi niyetim yoktu , arkadaslarla izlerken faul degil diye konusmustuk ama buraya bi sorayim dedim.

• Dia'nın yaptığı büyük sorumsuzluk tamamda maşallah herkes bütün suçu üstüne yıkmış peki

Mutlak gol atman gereken maçta tek forvet oynayan ama rakibine beraberlik yetmesine rağmen çift forvet sahaya çıkarken, rakip takımın ceza sahasına gitmeyi yük gibi gören ve maç boyunca doğru düzgün pozisyona giremeyen bir takımda sadece sorumlu Dia demek asıl sorumlu ve sorumlulaları kurtarmaktan öte değildir.
  • Henüz 15. dakikada elmander çıktıgında tamam dedim forvette başlayan 1. bölgeye kadar devam eden takım defansı allak bullak olucak dedim. Ama çok şükür 2-3 pozizyonla deplasmanda maçı bitirdik kendi adımıza rakibi iyi kitledik.

Bu takımın elmandersiz oyununu oynayabilmesi lazım. Ama buna rağmen ben Dia'nın 2 kişiyi çalımlayarak ceza sahasına pasını atmasına anlam veremedim, hakan balta gereksiz çalımlar yiyor bazen uyuz oluyorum.

Kartlara gelince, 2 side doğru. Ujfalusi'nin vurusuyla Dianın vurusu arasında da dağlar kadar fark var onuda belirtmek lazım. Ama neticede atılmalıydı Ujfalusi ve öyle oldu.
  • Dia suçludur ama şampiyonluğunun gitmesini bu adama yıkamayız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.