Ben şahsen yeni Microsoft Edge tarayıcısını beğendim adamlar uzun bir aradan sonra bu sefer başarmışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizce Yeni Edge, Chrome, Opera Hangisi?

-
-
Brave
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Opera çöp edge pek kullanmadım Chrome kullanıyorum şimdilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki de Chrome; çünkü Windows ortamında Chrome kadar eklenti desteği veren başka bir tarayıcı yok.
Android telefonumda ise Mozilla Firefox kullanıyorum; çünkü eklenti desteği veriyor.
-
Masaüstün de elbette Chrome dan zaten mobilde Chrome eklentisi yok denecek kadar az vazgeçmek zor ama chrome inanılmaz bir cpu harcıyor bu yüzden sistem kasılıyor maalesef 😐 ama mobil de Edge gayet başarılı Opera da iyi çöp demiş biri ama kesinlikle çöp olduğunu düşünmüyorum. Mobilde de Chrome mu tercih ediyorsunuz? Bu arada Edge nin logosu çok berbat 😐
Edit: Mobilde mozilla kullandığınızı belirtmiştiniz görmemişim sorry.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Conqueror_ -- 27 Mart 2021; 20:26:12 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0
Brave+1
Bat toplayabilmek de artısı
-
Explorer 8 kullanıyorum
Chrome.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0
Brave+1
chrome'daki gibi sync isteyenler icin de syncmarx eklentisini onerebilirim(sadece yer imleri icin).
-
Pc üzerinde Edge kullanıyorum ve arayüz olarak beğeniyorum. Chrome kadar hızlı çalışıyor. Mobilde ise Samsung Internet kullanıyorum, mobilde kullandığım en hızlı tarayıcı ama tek tük eklenti desteği vardı en son kontrol ettiğimde.
Tabi ki Edge.
PC de Chrome kullanıyordum. Edge'i denedim. 3 güne alıştım. Enfes.
Özellikleri fazla. Tasarımı Windows ile uyumlu. Chrome gibi de hızlı.
Alışkanlıktan dolayı pc de chrome kullanıyorum.
Bir tarafta Brave öbür tarafta sıradan çinko karbon tarayıcılar.
pc güzelse edge iyidir. benimki biraz patates olduğu için opera kullanıyorum daha az bellek yiyor.
-
chrome belleği emüklüyor. opera iyidir. edge brave falanfisman bunlar heves işleri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X