Şimdi Ara

Sizce suçlu muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Işıklarda 3 şeritli yolda ben orta şeritteyken yeşil yandı sağımdaki daha önünde bişey yokken ufaktan kendini önüme atmaya çalışıyordu yol müsait değil zaten, biraz daha gelince kornaya bastım kendi şeridine geçer geçmez sağ şerit birden durdu dolmuş yolcu indirip bindiriyor arkasındakiler durunca sağımdaki araçta kurtaramadı önündekine vurdu. Sizce benim bir hatam var mı?

Edit: anlatım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La voiture noire -- 29 Nisan 2020; 2:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağdaki minibus durdu, soldaki araba patladi ?

Önüne gecse yine patlamayacak miydi ?

• Anlamayanlar like 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağdaki minibüs durunca soldaki araba nasıl patladı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 29 Nisan 2020; 0:38:20 >
  • Orta şeritteki araç yolunda gidiyomuş. Sağ şeritteki araç hatalı sollama yapmış. Ama sol şeritteki araç kaza yapmış.
  • 3 kere okudum. Hayal ettim. Olayı anlamadım. Sanırım arkadaş yanındaki arabaya yol vermemiş, o da önünde aniden duran minübüse vurmuş.

• Sağ sol kavgası çıkacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu olayda sizce haklı taraf kim
    8 yıl önce açıldı
    SİZCE BU KAZADA KİM HAKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yönleri karıştırmışım tüm olay sağda gelişiyor düzelttim

• Sağınızdan geçip önünüze kırmak isteyen sürücüye müsade etmediğiniz için kendi önündekilere vurdu anladığım kadarıyla.
    Teoride sizin suçunuz yok gibi ama benzer durumlarda ben genelde geçmesine müsade ederim.

• Ben de genelde geçsin bakalım bu aceleyle kime çarpacak derim yavaşlarım.

Sizin olayda direkt aklıma gelen olmuş.

Bazen yok ulan bu sefer yol vermiyorum, yol benim geriden gelip önüme kıracak uyuz, beklesin diyorum, nadiren.

Suçlu belli.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Hocam sinyalini verse usul usul geçmeye çalışsa izin verirdim ancak inada bindirince müsaade etmedim

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam trafik zaten kalabalık şerit değiştirmek sıkıntı önümde boşluk olsa neyse ama oda yok. Bende bazen yapıyorum ama seri ve dikkatli bir şekilde yapmak lazım

• Genellikle sağ şeritte gitmeyi sevdiğimden çok karşılaştığım bir durum. Çarpan arkadaş size iyi sövmüştür yol versen ölür mü diyerek ancak yine de bu tarz durumlar için bir ayak frende olmalı baktın sollayamıcan hemen durabilmelisin.
  • Frank W. kullanıcısına yanıt
    Millet trafiği çocuk oyuncağı zannediyor çok rahat davranıyorlar böyle de acısını çeksinler.

• Parmağınının ufak hareketiyle sinyal vermeye üşendiği için şimdi günlerce servis, sigorta, toplu taşıma uğraşacak salgın günlerinde, ders olmuştur umarım.

• Kağıda çizme şansınız var mı? 🍀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder46 kullanıcısına yanıt
    Maalesef.

Daha açık anlatim ben orta şeritteyim sağdakine yol vermedim, sağ şerit durunca yol vermediğim araç önündekine vurdu.

• Sonraki durumlar nasıl gelişti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatan yok yetişemeceği yerden girmeye çalışmaması lazım. Ama durum müsait olursa, aracı dolmuş arkasında bırakmak yerine yol vermek incelik olur.
  • Belli ki vicdani bir problem var, evet teoride suçun yok ama inatlasma ya da seridini namus gibi korumaya da gerek yok.

Hani kornaya basmak yerine frene basabilirdin ya da ayagini gazdan cekebilirdin çekmemissin o adam da bir anda ne oluyoruz derken ondekine toslamis.

Burada suçlu değilsin ama biraz da cezalandirmayi tercih etmissin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.