|
Yoldaşlar, uzun zaman sonra bir AMD sistem toplamak niyetindeyim ve aşağıda belirttiğim detaylara tutuldum, lakin sizin de fikrinizi almak isterim. Ben şu an Almanya’dayım ve benim oğlan için toplayacağım. Şımartmak istemiyorum ama beklentisinden de çok geri olsun istemiyorum. 13 yaşında bir velet nihayetinde. Oğlan, Volarant hastası. Belki Apex, CS:GO olayına girer ilerde. Ben eskimiş biri olarak artık sizin kadar anlamam. O yüzden size danışmak istedim. Sistem şöyle: ASUS TUF Gaming B850-PLUS WIFI AMD Ryzen 5 7500X3D -kule tipi soğutuculu- sıvı soğutucuya bilerek girmedim ASUS AMD Radeon RX 9060 XT 16GB - çift ya da 3 fanlı olması sürpriz 32GB (16x2) DDR5-6000 CL30 Kingston-rgb olmayan dümdüz model 2TB M.2 SSD (NVMe) 850W Be Quiet! SYSTEM POWER 11 M 80+ Gold(bu namıssızı sevdim nedense) Kasayı sallayın, yeteri kadar fan var. Sistem soğutması ile ilgili problem yaşamam. Bunları tamamı kdv dahil 1646 € ~ 85.592 TL Sizce değer mi? Beni gaza getirmeyin. Ya burada kalın yada buna ne gerek var yea diyin 😂😂😂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfu420 -- 9 Nisan 2026; 21:38:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler