Şimdi Ara

SİZCE SEVGİLİ YAŞI KAÇTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet soru başlıkta yazıyor sizce birisi kaça gidiyoken biriyle çıkabilir,sevgili olabilir?
    ben lise diyorum szin görüşlerinizi de alalım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgili Yaşı: Bilmeniz Gerekenler

Sevgili edinmek için doğru yaş sorusu, kişisel tercihlere ve bireysel durumlara bağlı olarak değişen karmaşık bir sorudur. Ancak, bu konuyla ilgili bazı genel hususlar ve hukuki düzenlemeler mevcuttur.

Yasal Düzenlemeler

Çoğu ülkede, reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye girmek yasa dışıdır. Reşit olma yaşı ülkeden ülkeye değişmekle birlikte, genellikle 18 yaş olarak kabul edilir.

Fiziksel ve Duygusal Gelişim

Ergenlik dönemi, hem fiziksel hem de duygusal gelişim açısından önemli bir dönemdir. Bu dönemde gençler, yetişkinliğe doğru geçiş yaparlar ve ilişkiler konusunda daha fazla ilgiye sahip olmaya başlarlar. Ancak, tüm gençler aynı oranda gelişmezler ve bazıları sevgili edinmek için diğerlerinden daha hazır olabilirler.

Kişisel Tercihler

Sevgili edinme yaşı, kişisel tercihler ve olgunluk seviyesiyle de ilgilidir. Bazı insanlar genç yaşlarda sevgili edinirken, bazıları ise daha geç yaşlarda tercih edebilirler. Doğru yaşı belirlemek için kendine zaman tanımak ve hazır hissettiğin zaman karar vermek önemlidir.

İlk Sevgili Yaşı

İlk sevgili yaşına gelince, bu konuda kesin bir kural yoktur. Bazı gençler ilk sevgililerini ortaokulda ederken, bazıları ise lisede veya üniversitede bu deneyimi yaşarlar. Önemli olan, kendini hazır hissettiğinde ve duygusal olarak olgunlaştığında bu adımı atmaktır.

En Erken Sevgili Yaşı

Yukarıda belirtildiği gibi, yasal düzenlemelere göre reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye girmek yasa dışıdır. Bu nedenle, en erken sevgili yaşı ülkenin yasal düzenlemelerine göre değişir.

Sonuç

Sevgili edinmek için doğru yaş, kişisel tercihler, fiziksel ve duygusal gelişim ve yasal düzenlemeler gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Genel olarak, kendine zaman tanımak, hazır hissettiğin zaman karar vermek ve yasal düzenlemelere uymak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 12.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

12.5
    lise bittiği an.
    lisede kimseyle sevgili olunmaz.
  • 19-20
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

19-20

19 dan erken olmamalı bencede . Millet daha neyin ne olduğunu bilmiyo, ortalık çipten geçilmiyo sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: cn.gates

quote:

19-20

19 dan erken olmamalı bencede . Millet daha neyin ne olduğunu bilmiyo, ortalık çipten geçilmiyo sonra

Alıntıları Göster
    Lise bittikten sonra en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN*

Alıntıları Göster
    19 20 diyenler daha 16 17 yaşındadır hiç sevgilisi olmamıştır gelecege umutla bakıyordur buna eminim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN*

Alıntıları Göster
    Banane istediği zaman olsun isteyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Banane istediği zaman olsun isteyen.

Alıntıları Göster
    16
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngokayg

lise bittiği an.
    lisede kimseyle sevgili olunmaz.

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

19 20 diyenler daha 16 17 yaşındadır hiç sevgilisi olmamıştır gelecege umutla bakıyordur buna eminim:)

aksine 20 den büyük olduğumuz için öyle diyoruz , amaca bağlı tabi yemek yalamaksa olsun 16 - 17 yaşında bizimde oldu . Ha adam gibi takılırım diyorsan 19-20 ideal
  • quote:

19-20

+1
  • quote:

quote:

aksine 20 den büyük olduğumuz için öyle diyoruz , amaca bağlı tabi yemek yalamaksa olsun 16 - 17 yaşında bizimde oldu . Ha adam gibi takılırım diyorsan 19-20 ideal

+1
  • Bana göre de 19-20.

Anket eklesen daha iyi olurdu.
  • quote:

16-17 yaşında çıkıpta sebepsiz ayrılan bir dünya kız var. Adam gibi sevgili isteniyorsa biraz büyük olması daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

16-17 yaşında çıkıpta sebepsiz ayrılan bir dünya kız var. Adam gibi sevgili isteniyorsa biraz büyük olması daha iyidir.

Alıntıları Göster
    aynen eğer gerçekten ciddi olacaksa en iyi 19 yaştan itibaren olmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

aynen eğer gerçekten ciddi olacaksa en iyi 19 yaştan itibaren olmalıdır.

Alıntıları Göster
    20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

20

Alıntıları Göster
    zaten uzun sürmüyor ilişkiler bu sıralar. 20 yaşında çıksan biriyle 1 sene sonra ayrılsan yine birini arayacaksın 21 inden sonra. başa saracak herşey. Düzgün birini bulana kadar diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

20

Alıntıları Göster
    ben 13 yaşında çıkmaya başlamıştım o zamandan beri boş değilim ama artık bıktım Çıkmak ayrı sevmek ayrıdır , şimdiki sevgilimi çok seviyorum ki ilk defa seviyorum birisini diğerlerinden hoşlanmamıştım bile

Şimdi yaşı soran çıkar 18.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 13 Temmuz 2011; 16:09:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

ben 13 yaşında çıkmaya başlamıştım o zamandan beri boş değilim ama artık bıktım Çıkmak ayrı sevmek ayrıdır , şimdiki sevgilimi çok seviyorum ki ilk defa seviyorum birisini diğerlerinden hoşlanmamıştım bile

Şimdi yaşı soran çıkar 18.

Alıntıları Göster
    Bunu yaşı yoktur.Kimi tanıdıklarım var liseden beri çıkıyorlar,lise bitti hala gül gibi geçiniyorlar.Kimi var 20 küsür yaşlarında hafta da bir sevgili değiştiriyor.Şans işi biraz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.