Şimdi Ara

Sizce savunma icin Chedjou doğru isim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savunmaya seviye atlatabilir mi? Ne düsünüyorsunuz bu konu hakkinda?

• Önlerine Meloyu alın,sol bekede eli ayaği düzgün birini alın Chedjou-Danny Avrupada işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ismi ilk çıktığından beri ilgili videolarını izliyorum , bende şu izlenimi verdi Dany tarzında bir stoper ancak daha emniyetli oynuyor hava hakimiyeti çok iyi hücumda özellikle kornerlerde etkin...

Stoper'e göre topla oyunu da iyi , savunmaya seviye atlatır mı bunu net söylemek zor çünkü sadece stoper kaynaklı sorunumuz yok sol bek konusunda da kaliteli bir isim gelirse en azından orada rahatlatan bir isim olarak görüyorum...

Bu arada 90 dakika maçını bir kere izledim onun dışında videolarını çok izledim yinede 90 dakika maçlarını daha çok izleyenleri dinlemek lazım
  • Lescott alınabiliyorsa ilk trcihim o olur fakat; Chedjou gelirse de çok çok sevinirim.
    Tam aradığımız niteeliklerde bir stoper. Bonservisi de çok uygun.
    İbrahimoviç'e bacak arası attırmış bir adamdan bahsediyoruz.
  • bu elemanı alıp dany yi sol beke çeksek nasıl olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

bu elemanı alıp dany yi sol beke çeksek nasıl olur acaba ?

Matheus vardi gençler bilmez adam 30 yaşinda sol ayağininada kullanmaya başlamişti.dany bence mukemmel bir bek olur fizik ve hiz var.stoper olarak bana tam güven vermiyor. Daha uzun ve daha sağlam bir stoper almaliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

bu elemanı alıp dany yi sol beke çeksek nasıl olur acaba ?

Matheus vardi gençler bilmez adam 30 yaşinda sol ayağininada kullanmaya başlamişti.dany bence mukemmel bir bek olur fizik ve hiz var.stoper olarak bana tam güven vermiyor. Daha uzun ve daha sağlam bir stoper almaliyiz.

bende danyi izledikçe bu adamın kesinlikle mevkisinin ön libero olduğunu düşünüyorum.ft melonun yerine bir kaç maçta denemeliydi bu sene bence.

çünkü ön liberonun en önemli özelliklerini taşıyor adam.hız desen süper kesicilik var az çok tekniğide var oyun iyi sokuyor topu hatta abartıp kale sahasında çalım bile atmaya kalkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoca röportajında stoper ve sol bek üzerinde ısrarla durdu. Bence en az 1 adet kanat oyuncusu da gerekli. 3 tane nokta transfer yapmak için bütçemiz vardır sanırım. Tabii melo ya da onun yerine bir adam almak ta şart.
  • Bir urfalı değil...

• gelmesini en çok istediğim oyuncu. çok tarz bi oyuncu stili var. level atlayabilir. urfalı da iyileşirse ondanda bişeyler öğrenmesiyle değme keyfine 15 gol yeriz sadece
  • Böyle cedjouymus carlinhosmus bos bos adamlarla cl kupası alınabilirmi ? Burdakilerin yarısı chedjouya iyi iyi der ama 1 maçını görmemistir milletin gazına gelip aa çok iyi olyuncu der. Bize vidic terry kalitesinde stoperler lazım. Carlinhos kimdir adammı kalmadı al ekottoyu aly sissokoyu adrianoyu daha cokk isim varda cok zor olmayanları soyleyeyim stoperde dünyada chedjoudan baska adammı yokmus saçma sapan adamlar sonra clde kupa bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Crouch

Böyle cedjouymus carlinhosmus bos bos adamlarla cl kupası alınabilirmi ? Burdakilerin yarısı chedjouya iyi iyi der ama 1 maçını görmemistir milletin gazına gelip aa çok iyi olyuncu der. Bize vidic terry kalitesinde stoperler lazım. Carlinhos kimdir adammı kalmadı al ekottoyu aly sissokoyu adrianoyu daha cokk isim varda cok zor olmayanları soyleyeyim stoperde dünyada chedjoudan baska adammı yokmus saçma sapan adamlar sonra clde kupa bekleriz

bu sezon yine çeyrek final başarı olur, mevcut şartlarda bizim kurabileceğimiz en iyi kadro da o hedefe yönelik olacaktır zaten.

sezon başından şl'de final oynayacağım diye yola çıkmak çok mantıklı değil, çeyrek finali hedeflersin sonrası allah kerim...
  • quote:

Böyle cedjouymus carlinhosmus bos bos adamlarla cl kupası alınabilirmi ? Burdakilerin yarısı chedjouya iyi iyi der ama 1 maçını görmemistir milletin gazına gelip aa çok iyi olyuncu der. Bize vidic terry kalitesinde stoperler lazım. Carlinhos kimdir adammı kalmadı al ekottoyu aly sissokoyu adrianoyu daha cokk isim varda cok zor olmayanları soyleyeyim stoperde dünyada chedjoudan baska adammı yokmus saçma sapan adamlar sonra clde kupa bekleriz

Bak kardeş , seneye şl kupasını almamız mümkün değil.
    şimdi yavaşça klavyeni yere bırak ve olayları mantıklı açıdan değerlendirmeye başla.
    şlde hedefimiz çeyrek final.
    geçen sene gruplardan çıkmaktı.
    bir sonraki sene yarı final
    3-5 sene sonra final hedefi koyarız.
    tabii hiç aksilik çıkmazsa.
    vidiç dediğin adamlar terry dediğin adamlar semih kaya gibiydi.semihler terrylere dönüşemezse sen kupayı ancak üstün açık uyuduğunda görebilirsin

• Chedjou kesinlikle doğru bir isim. Fransa ligini az da olsa izlerim dedikoduları çıktıktan sonra maçlarını izledim kesinlikle level atlattırabilecek bir adam. Dany ile uzaktan yakından alakası yok gelişmiş bir Semih diyebilirim. Sorumluluk alabilen, özgüvenli bir stoper.
  • quote:

Neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum.Sevilla Daniel Alves'i brezilyadan getirtirken bu kadar büyük bir futbolcu olacağı biliniyor muydu ? Adam orda Barcelona'ya sıçradı.Sevilla'ya gelmeden önce Daniel Alves'i alabilirdin ama ondan sonra artık alamazsın, çünkü kendini Avrupa'da ispatladı.

Carlinhos'da da böyle.Adam avrupaya gitti diyelim, kendini gösterdikten sonra mümkün değil alamazsın.Scouting, Taffarel falan derken alacaksın, koyacaksın takımına.Ondan sonra o oyuncuyu sivriltip ŞL standartlarına yükseltirsin.

Chedjou'ya gelince kimse maçını izlememiş, sallıyor kötü adam diyorsun.Peki sen hiç Chedjou'nun maçını izledin mi de boş bir adam olduğu kanısına varıyorsun.Ha diyeceksin iyi adam olsa bizden önce kaparlar.Hatırlarsan Ribery'de bize gelmeden önce gelecek vaad eden ortalama bir oyuncu profili çiziyordu ama biz onu alabilmiştik.Büyük takım olmak istiyorsak bu ekonomik şartlarda olmuş oyunculara büyük paralar ödemek yerine(15-20m), potansiyelini ispatlamış bir üst seviyeye hazır oyunculara yatırım yapmamız gerekiyor. (Chedjou, Carlinhos...)

• İyi oyuncu ama son zamanlarında çok formsuz ve sık sakatlanıyor soru işaretleri var...
  • İbra da gülüyor yedikten sonra bacak arasını
  • Chedjou için iyi stoper, mükemmel defans gibi benzetmeler yapan 10 kişiden 9'u adım gibi eminim hayatında hiç izlemedi bu adamı. Ben de izlemedim. Fransa Ligi çok sıkıcı geliyor açıkçası, CL'de de izlemedim. Kendisi bence tam bir kapalı kutudur. Öyle youtube'dan izlediklerimizle yorum yapmamız doğru olmaz.
  • Chedjou defansta aradığımız oyuncu kesinlike, Dany'nin kafa topu + liderlik özelliğine sahip versiyonu bu adam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.