Şimdi Ara

Sizce Recep İvedik Gora'yı Geçebilecek mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce Recep İvedik Gora'yı Geçebilecek mi???

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2021)
Giriş
  • Ewt arkadaslar bugün recep ivedike gittim ve çok beğendim.en azından goradaki gibi çok küfür yok.ben recep ivedik diorum.

YA SİZ....

• gorayı kaç kişi izledi bi bilginiz varmı???
  • Bence geçer.Bugün büyülü fenerde izledim,en tırt sinema bütün seanslar dolmuş.Gora'da bile böyle değildi...
  • ankmall da bi hafta doluu
  • quote:

Recep İvedik Gora'yo Geçemez

gora'yo geçemez nedir abi
  • Acayip derecede kuyruk vardı İzmit - Outlette hatta millet yarın için bilet alıyorlardı .. Sweeney Todd'a zar zor bilet alabildik .

Baya bi fark atar gibime geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 23 Şubat 2008; 22:11:46 >
  • bende serettim haytımda b filimde bu kadar gülmedim herkese tavsiye ederim super ötesi
    konusma lenn
    anather kardeş nasıl buldnz orda bilet helal walla biz ncityde izledik orasıda az deildi yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunesbagdunes -- 23 Şubat 2008; 22:13:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recep İvedik 3'te ..........
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Acayip derecede kuyruk vardı İzmit - Outlette hatta millet yarın için bilet alıyorlardı .. Sweeney Todd'a zar zor bilet alabildik .

Dolphin'de gösterime girmeden 1 gün önce kuyruk vardı tıklım tıklımdı. Mecbur NCity gittik ki en rezil sineması İzmit'in, orası da full doluydu gene bulduk bilet Allah'tan
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Acayip derecede kuyruk vardı İzmit - Outlette hatta millet yarın için bilet alıyorlardı .. Sweeney Todd'a zar zor bilet alabildik .

Dolphin'de gösterime girmeden 1 gün önce kuyruk vardı tıklım tıklımdı. Mecbur NCity gittik ki en rezil sineması İzmit'in, orası da full doluydu gene bulduk bilet Allah'tan

aynn ha en gusel yerde bzmdi demi

• quote:

Orjinalden alıntı: savageness

bende serettim haytımda b filimde bu kadar gülmedim herkese tavsiye ederim super ötesi
    konusma lenn
    anather kardeş nasıl buldnz orda bilet helal walla biz ncityde izledik orasıda az deildi yane

Valla hocam Recep İvedik'e girmeye kalksam Burger'a kadar kuyruk vardı millet artık cafe'm de oturuyordu

@radyasyo_N
    Hocam Outlette Recep ivedik ek koymuşlar akşam için rahatlıkla yer bulunurdu.

Millet Zaten akşam geç diye yarın için alıyorlardı sohbet ettikte beklerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 23 Şubat 2008; 22:19:01 >

• ncityde rezalet ama ya ne kadar bekledik girmeden önce ama değdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunesbagdunes -- 23 Şubat 2008; 22:19:19 >
  • quote:

quote:

bende serettim haytımda b filimde bu kadar gülmedim herkese tavsiye ederim super ötesi
    konusma lenn

Valla hocam Recep İvedik'e girmeye kalksam Burger'a kadar kuyruk vardı millet artık cafe'm de oturuyordu

@radyasyo_N
    Hocam Outlette Recep ivedik ek koymuşlar akşam için rahatlıkla yer bulunurdu.

Millet Zaten akşam geç diye yarın için alıyorlardı sohbet ettikte beklerken

O ne sıraymış arkadaş

@savage

En arka iyiydi de sen tam köşedeydin ayakları uzatabildin mis gibi biz ne yapalım 2 büklüm seyrettik desek yeri Sıkıntı bastı gülemedim Sıra araları bu kadar mı az olur yahu

• @radyasyo_N

alper uzattım ayaklarımıda mustinin ayaklarını kırdım hergülüşümde ayağına vurdum ccğun hele b yerde kafa kafaya carpıstığımız bile oldukb de gusel yanı yanda duvarlara vurmak
  • quote:

@radyasyo_N

alper uzattım ayaklarımıda mustinin ayaklarını kırdım hergülüşümde ayağına vurdum ccğun hele b yerde kafa kafaya carpıstığımız bile oldukb de gusel yanı yanda duvarlara vurmak

• şahan galasında demişki eğer tutarsa film serisini yapmayı düşünüyorum gelsin gelsinn
  • ne çok izmitli varmış forumda bnde 1 hafta önce ordaydım Outlette center a hayran kaldım süper şeyler vardı orda
  • öleee izmitli cook warr
  • bence cok rahat gecerr
  • yorumlar için teşekkürler.bi yeerde kız ama recep dioo recep de konuşma leyn dioo orda millet koptu bide recepin yanında duran recep abi diyen çocuk en sonunda müdüre küfür ediyoo koptuk orda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.