Şimdi Ara

Sizce Recep İvedik Gora'yı Geçebilecek mi??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce Recep İvedik Gora'yı Geçebilecek mi???

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2021)
Giriş

ben geldiimmm kocaelie izdiham war izdiham böle giderse geceni,lmeyecek rekora ulşacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslanAtta

quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Goramı komik gerçekçi olalım biraz.

Gorayı ona katlar.

kesinlikle gorada bişi yok ki adamın her sözünde küfür vrdı.herkes o küfürlere gülüyodu.recep ivedik te son bi müdüre edilen küfürler var bşka küfür duymadım varsada hatırlamıyorum.

Kamyoncuya küfür ediyor.Sonra arabadaki metalcilere.

Pislikten k.çınız yosun tutmuş.

artık bunlarda küfür deil ya cem yılmazın her lafında a**** k***** lafı vardı.

afedersiniz..

• Valla ben ilk çıktığı gün arkadaşlarla dersi kırıp 12.20 seansına AFM Migrosda izlemeye gitmiştik.

Süper bir film ya. Çok güldük arkadaşlarla çoook.

69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 24 Şubat 2008; 19:01:54 >

• full dolu ne demek ya?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

full dolu ne demek ya?

aşırı dolu demek
  • Arkadaşlar kaç dakika Recep İvedik? 45 dk diye duymuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *bu**rock

Arkadaşlar kaç dakika Recep İvedik? 45 dk diye duymuştum.

yok daha neler reklamlarla birlikte 90 dakika
  • quote:

Orjinalden alıntı: savageness

o dilini koparırım seni ding,l

ben geldiimmm kocaelie izdiham war izdiham böle giderse geceni,lmeyecek rekora ulşacak

bncede.ztn bana göre film bitmedi.çocuk recep motel açtı. kız recep dedi. devam eder bnce.

• 2.si ve 3.sü çekilecekmiş daha uzatılmayacakmış
  • geçer bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

2.si ve 3.sü çekilecekmiş daha uzatılmayacakmış

eğer onlarıda çok izleyen olursa çekilir bnce...
  • hiç sevmiyorum şahanı ama filmi gülmek maksatlı komedi filmi olarak izlemeye giderseniz kesinlikle yanınızda evybaby götürün derim filmi izledim verdigim paraya degdi arkadaşım filmin başından sonuna kadar güldüm imkanım olursa 2. bidefa bu sefer başka arkadaşlarımla gidecem herkese tavsiye edilir cem yılmazın sucuk tarlaları espirilerinden daha güzel oldugu için gorayı geçecegini düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: katü

hiç sevmiyorum şahanı ama filmi gülmek maksatlı komedi filmi olarak izlemeye giderseniz kesinlikle yanınızda evybaby götürün derim filmi izledim verdigim paraya degdi arkadaşım filmin başından sonuna kadar güldüm imkanım olursa 2. bidefa bu sefer başka arkadaşlarımla gidecem herkese tavsiye edilir cem yılmazın sucuk tarlaları espirilerinden daha güzel oldugu için gorayı geçecegini düşünüyorum

cem yılmaz şahanın yanında çömez kalır(bnce).filme 10 biletim olsa 10nada giderim vlla.bizim bütüh hocalar gitmiş ya.derste hep bunu konuştuk.dersler kaynadı.

• ee bşka gideen yok mu yaa
  • evet arkadaşlar açıklıyorum Recep ivedik filmi 22-24 şubat tarihlerindeki toplam izleyici sayısı
    3 GÜNDE 791.536
    kaynak
    http://www.sinemalar.com/boxoffice.php
  • bazı arkadaşlar için sesleniyorum lütfen recep ivedik 3 günde bu kdr kişi izledi gibi konuşar açmayın lütfen burdan devam ediniz.
  • Emmeli gömmeli.

Ya bir de, bu facebook esprisi, bir de iki tane bayanla oturup "perdelirimi kaldırdığımda da kedi gibi bir insanım." dediği sahneler fragmanda vardı ama filmde yoktu :S.
    "perdelirimi kaldırdığımda da kedi gibi bir insanım." dediği yer vardı ama fragmandaki sahne değildi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Emmeli gömmeli.

Ya bir de, bu facebook esprisi, bir de iki tane bayanla oturup "perdelirimi kaldırdığımda da kedi gibi bir insanım." dediği sahneler fragmanda vardı ama filmde yoktu :S.
    "perdelirimi kaldırdığımda da kedi gibi bir insanım." dediği yer vardı ama fragmandaki sahne değildi :S

o bölüm film bittikten sonra filmde oynayanların adının geçtiği yerde oynadı.
  • gora zamanında geneceterekecelele yoktu ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: canvaio

gora zamanında geneceterekecelele yoktu ama

olsun olmasın bence genede recep ivedik alır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.