Şimdi Ara

SİZCE ÖSS SINAVI KALKAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SİZCE ÖSS SINAVI KALKAR MI ?

(En Son Oy Tarihi: 30.12.2014)
Giriş
  • Geçen milli eğitim bakanı 2010 gibi üniversiteye direk geçiş olacağını söyledi, olabilir mi?

• %10 ihtimal veriyorum
  • imam hatip ve meslek liselerinden direk 4 yıllık bölümlere geçişi serbest bırakıp ortamı da bu dengelere alıştırabilmek için 2010'a kadar zamana ihtiyaçları varmış demek , az kalmış,sıksınlar dişlerini!
  • ben hiç ihtimal vermiorm öle bi şi olduğu zaman üniversiteye gitçek öğrencileri falan hocalar seççekmiş

başkaları seçsede yine araya torpil girer zaten bugünlerde bile sınıf ayrılıkları oluo öle bi şi olursa parası olan

gider öbürkünler üniwersite okuyamaz böle giderse sınıf ayrılıkları aşırı derecede artar öss tmm zor bi sınav

kötü yönleri var ama ii yönleri de çok bence o olmasa çok kötü şeler olabilir bence
  • kalkmaz, kalkmasın da
  • bu kadar az kontenjanla mümkün değil
  • herkes iyi üni ister o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

%10 ihtimal veriyorum

çok fazla bi ihtimal olmuş bu
  • öyle birşey olmasını hayatta istemem bunu da belirteyim. belirli bi altyapı var mı ki görünürde bunu yapmaya söz veriyorlar. ayrıca bu türk eğitim sistemini çöküşe sürükler daha da. benden söylemesi.
  • kalkarsa bütün üniversiteler paralı olur memlekette kavga gürültüden geçilmez, korkunç bir yer olur valla cehennem.

türkiyede kalkmaz merak etmeyin.
  • (KALKTI)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenci secme sinavi sinavi

• Kalkmaz,kalkmamalı.Sınava 1 milyon kişi giriyor bu ülkede neye göre yerleştireceksin.Sonra doktora gitmeye korkarsın yeminle!
  • Sınavsız seçme olmaz, sınav illaki şart. Belki isimleri değişebilir, nasıl ki oks sonra sbs oldu sonra teog oldu onun gibi.
  • Kalktı

edit: yapmışlar yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 30 Aralık 2014; 8:06:13 >
  • Cabuk kalktı dikkat edersen

• Horta bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.