Şimdi Ara

Sizce o kız benden etkilenmiş miydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 sene önce evde bunalıp biraz ders çalışmak ve karı kız kesmek için avm’deki starbucksa gitmiştim. Yan masamda 3 kız vardı. Yüzü bana dönük olanla 2 3 kez göz göze geldik. Bi ara konuşmalarını dinledim yüzü bana dönük olanın göbeğiyle dalga geçtiler. Kız hafif balık etli ama şişman değil güzeldi. İşte onlar göbeğine laf edince bu kız da bana baktı. Sizce benden etkilendiği için mi öyle bir şey yaptı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazık ya :/
  • Yalvarırım bana yardım edin

• Belki olabilir
  • Çok çirkin birini görünce bende bakıyorum istemsiz olarak. Normal seviyenin üstünde çirkinse, çirkinlikte dikkat çekiyor, ondan bakmıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş kusura bakma ama kimsenin umrunda değilsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ne demek istedi sizce?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kahraman rolünü oynayıp ayağa kalkıp masalarına gitmeli ve kıza dans teklif etmeliydin bunu gören hemcinsleri kiskanirdi kızda sana kahramanım deyip anın büyüsü ile boynuna atlardi

Her zamanki gibi yine fırsatı kacirmissin dostum
  • Peşlerinden bakıp ulan gidip konuşsam mı diye düşündüm de bunu ilk 15 sn içinde yapmak lazım sonra sapık gibi gözüküyon

• evlenmek istiyor 

• Şaşırmadım zaten tecrübeli olduğunu biliyordum
  • eğer gözgöze geldiyseniz kesin olarak söyleyebilirim, kız sana aşıkmış. bahanesi yok, kaçırmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

eğer gözgöze geldiyseniz kesin olarak söyleyebilirim, kız sana aşıkmış. bahanesi yok, kaçırmışsın

Göz göze geldik diye değil, göbeğiyle dalga geçilince bana baktı

Kudur

• hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-457D3B66B

hayır

kudur hahah

• Bu bakma mevzusuna ben de çok şaşırıyorum yaşadığım oluyor açıkçası neden bakıyorlar bilmiyorum

• bi kıza bakakalmıştım ben de böyle aşırı tipsizdi harbi çirkindi dudağı anan reyizinki gibiydi o zamanlar kaş aldırma bıyık aldırma küçük yaşlarda çok yaygın değildi kaşlı bıyıklı bi kızdı sonra o da bana baktı ben bakarken hoşlandım sandı beni inceledi falan arklarıyla konuşurken duydum beğenmemiş beni  

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

bi kıza bakakalmıştım ben de böyle aşırı tipsizdi harbi çirkindi dudağı anan reyizinki gibiydi o zamanlar kaş aldırma bıyık aldırma küçük yaşlarda çok yaygın değildi kaşlı bıyıklı bi kızdı sonra o da bana baktı ben bakarken hoşlandım sandı beni inceledi falan arklarıyla konuşurken duydum beğenmemiş beni  

yuh be

• Belki de göbeğiyle dalga geçilince seni bir test aracı olarak kullandı usta bakalım şu çocuk bana bakıp kesmeye devam ederse şişman değil balık etliyim gibisinden.. 

• Yine mi sen bro daha yetmedi mi bugün kac posta oldu  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.