Şimdi Ara

Sizce ne alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 2022 ford courier tit plus ile yolculugumun sonuna gelmemle beraber, daha önceki araçlarım piyasası olan, mantıklı, sorunsuz araclardan ziyade daha cok duygusal bag kurabilecegim, az cok keyif veren bir araç satın almaya karar verdim. Butcem max 1700 civarı.

Baktığım araçlar: mazda mx5, bmw 3.18i, bmw 3.18d, hyundai i20N

Bmw 320ied serisi cok problem okudum o yüzden vazgeçtim.

Mx5 piyasası ozellikle 2.5-3 aydır çok yükseldi.

3.18i hakkında motorun çekmediğini yazan ve cok yaktığını belirten yorum okudum. Lakin 40 bin km de hatasız alinabilinir olması ve de arkadan tahrikli olması beni cok cezbediyor.

İ20N seceneginde ise motor ve egzos sesi beni cok cezbediyor lakin karadeniz yolunda nerede hız yapacagimya da hakkını vereceğim benim icin soru isareti.

Sizin fikir ve önerilerinizi merak ettim.

Iyi gunler dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Surekli lux spor arabaya bindim. Ama son 3 4 yilda artan trafik denetimleri 25km de 5 radar vs, yaaadigim yerde yaya nufusunun fazla olmasi vs diyince bu keyfin de icine ettiler. Aeac artik benim icin a noktasindan b noktasina ceza yemeden goturen bir vasita halini aldi. Bu yuzden de keyifli ama ekonomik bir arac bulabilmenizi diliyorum.

• Mx5'de, İ20N'de Tr'de yeni model sürücü otomobillerinde tek tabanca kaldılar. Bu yüzden gerçekten satmak isteyen değil, yüksek fiyatta olta atıp bekleyen dolu. İyi takip edip piyasayı gerçek satıcısından almak lazım, bu yüzden aşırı acele etmeyin.

MX5'in en ama en güzel tarafı düşük hızlarda bile çok eğlenceli olması. İster üstü açık ağır ağır gez, ister hafif yanlamalar, virajda eğlenmeler. Çok hızlı olmayabilir ama çok tatlı, 1-2. viteste 7500 devir sıkıp bırakıyorsun o keyif yetiyor zaten. Çok da dayanıklı bir araç. Üstteki arkadaş haklı, artık özellikle bomboş dağ yollarına falan gitmediğin sürece birazcık hız limitini aşmak bile sıkıntı, denetimiydi, hız kulesi, radar, Eds ve dahası yoğunluk çok fazla yollarda artık, işin tadı kaçtı.. İ20N çok güzel ama eğlenmek için hep bir tepesine çıkmak lazım, hız yapmak, limitleri görmek lazım. Öteki türlü 5 kapı normal İ20 sonuçta.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Hocam 2018 mx5 30 binde hatasız 1.5 tu simdi 1900 istiyorlar. Mx5 bulmak cok zorlasti.

I20N icin dedikleriniz cok doğru, rizede oturuyorum ve pist gibi bir secenek maalesef yok.

Bmw 318i hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Butcem dahilinde beni cok uzmeyecek sanayiye cok sokmayacak arac oneriniz var mı ?

318i hakkinda ne düşünüyorsunuz hocam ? 1700 para vermek mantkli midir

• Uppp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    12 ay önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.