Şimdi Ara

Sizce N11 de dün ne oldu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
3.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden dün ortalama 6 ayda yapacağı indirimleri çekleri kuponları bir günde dağıtma kararı aldılar? Sizce ne olduda 1 nisanı bahane edip böyle güzel birşey yaptılar?

• N11 dün bir sürü hesap üyeliğini iptal edip hesaptaki kuponları sildi. Hem kupon verip teşvik edip sonra da hesap silen silmediği hesabın içinden kupon silen saçma sapan bir site haline geldi.
  • Daha önce benimde üyeliklerimi silmişti ama ben uyanıklık edip hesap isimlerini birbirinden farklı açıp, farklı kullanıcı adları kullanıp telefon numarasını sallayıp ve modem resetleyerek hesap açtım. Dün hiç biride ban yemedi, ticaret amaçlı açtığım hesaplarda değil hepsinide kendim kullandım..
    Asıl sorum yukarıdaydı; bayram değil seyran değil yıl sonunda kota doldurmak için benzer bi kupon çek indirim çalışması yapmışlardı şimdi neden yaptılar bilen varmı..
  • hesap silmesi aslında bunlara avantaj sağlamıyor insanları daha çok kızdırıp sadece işleri düşünce alışveriş yapacakları bir site haline getiriyor kampanyalar müşteri toplamak için yapılır müşterinin asabını bozmak için değil he satanların hesabını kapatıyorlarsa o zaman bir şey diyemem sonuna kadar haklılar ama ben çek satmıyorum benimde hesabımı kapatmışlar akrabamın kredi kartı yok yaşlı başlı adam , ben aldım neymiş farklı kişiler kullanıyormuş hesabı sadece adımıza alcağız kapatılmasın diye bu kafayla sende kapatırsın zamanı gelince

• dün bir tane kupon alabildim,saat alışverişi yaptım,mağaza bugün tutmuş,tedarik edemiyoruz satışı iptal edin diyor,ben neden iptal edeyim ki,sözde kuponla indirimli aldık,al buyur hem satışı iptal edecek,hemde kupondan olduk,böyle bir durumda kampanya yapsa ne olur yapmasa ne olur...
  • Arkadaşlar hepiniz haklısınız hesabı iptal edilenler, siparişi iptal edilenler yerden göğe kadar ama ben yine sorumun cevabını bulamadım..
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Sen ne düşünüyorsun neden olabilir? Bizim aklımıza bişey gelemiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N11.com'da satıcıyım. Nedense 2 haftadır doğru düzgün ödeme yapmıyor elemanlar. İçerde 2000 lira varsa 150-200 tl gönderiyorlar 2-3 günde bir.
    Çoğu zaman yaptıkları bir şey aslında bu. %20 komisyon yetmezmiş gibi birde parayı faizde bekletiyorlar :) Müşteri siparişi geçtiği andan itibaren günlük faizi düşünürsek. Ve binlerce satıcının ve ürünün satıldığını varsayarsak.
    Maşallah
  • arkadaş 3500 tl lik lg tv aldı 333 tl kupon kullanarak, gece satıcı firma mesaj atıp ürün stokta kalmadı diyerek alışverişi iptal etmesini istemiş. ve şuan ürün satışa kapalı
  • Dün 3 tane hesap açıp her indirim kuponundan yararlanıp telefon mu alsam laptop mu alsam modem mi alsam kıyafet mi alsam deyip gitgeller yaşadım

Sonra incelemekten araştırmaktan kafam şişti yemişim indirimini deyip hiç bişey almadım

Bi almaya başlasaydım 4.000 TL cepten para çıkıcaktı iyki kredi kartı kullanmıyorum yoksa bi sürü şey satın alıcaktım

Düzenleme:

Biraz araştırma yaptım n11 en az %15 komisyon alıyomuş duyunca şok oldum zaten yukarıda bi arkadaş %20 diye belirtmiş kimi ürünlerde

Şimdi işin kaynağı anlaşıldı %10 kırıp %5 kar yapsa yine iyi

Artı satıcının parasını faizde tutar bundanda para kazanır

İşin aslı havadan sebep %20 komisyon vermek satıcıyada alıcıyada koyar ikisinide etkiler

İlk çeyrek hedeflerini tutturmak için yapılmış olaiblir

Sonuçta zararı yok 333 TL lik kupon %10 a tekavül ediyor %5 de net kar taş attıda kolu mu yoruldu n11 in

Gittigidiyordan sonra n11 dende soğudum ufak çaplı e ticaret sitelerine yönelmek lazım

Zaten böyle giderse orta çaplı satıcılar %15 %20 gibi komisyon vericeğime gider kendi sitemi kurar direk %20 indirimli satarım diye düşünür

Bu arada sanalpazar iyiydi kıymetini bilemedik %5 komisyon iyidir miğde bulandırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 2 Nisan 2016; 11:48:32 >

• bence dünkü indirim ahım şahım bir indirim değildi..çok alışveriş yapan ben boş geçtim mesela..nedenini sorarsanız;
    1- verdiği indirimler birleşmiyor
    2-kredi kartı kampanyası 55 tl veriyor..80 olması için yok twıtter yok facebokk vs. ugrasmaya değmiyor
    3-zaten gittigidiyor da yaklaşık %5-10 larla aynı fiyata mal satıyor
    4-hepsiburadada 150/600 tl çekler elde kuzu gibi yatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

N11.com'da satıcıyım. Nedense 2 haftadır doğru düzgün ödeme yapmıyor elemanlar. İçerde 2000 lira varsa 150-200 tl gönderiyorlar 2-3 günde bir.
    Çoğu zaman yaptıkları bir şey aslında bu. %20 komisyon yetmezmiş gibi birde parayı faizde bekletiyorlar :) Müşteri siparişi geçtiği andan itibaren günlük faizi düşünürsek. Ve binlerce satıcının ve ürünün satıldığını varsayarsak.
    Maşallah

baktılar sanalpazar paraların üstüne yatıyor haftalarca isletiyor ve devlet cıkıpta bu işe bir dur demiyor ee o zaman bende yaparım aynısını dedi.. işin suyunu cıkartıyorlar cünkü devlet devlet degil...

• gittigidiyordan şaşmayın bence
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz doğruysa n11 patlayabilir bir bomba şuan.

Yılların sıcak fırsatçısıyım. 10-12 yıldır netten al-sat öyle çok yapmışımdır ki, işlem hacmi iki bini geçmiştir.

Tecrübelerim derki n11 batabilir. Batma ihtimali olan ve yeni açılmayan firmalar hunharca çek ve indirim dağıtırlar. Tabi sitenin satılması önceside satışlar şişirilmesi ihtimalide çok oldu.

Hep böyle olmuştur.

Tabi bunlar tahmin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çeyrek hedefi için yapmış olacaklarını sanmam ilk çeyrek hedefini kimse çeyreğin son ayına bırakmaz..
    Mart ayı boş geçti şubat aynı.. Yukarıdaki satıcı arkadaş diyene kadar haberim yoktu; eğer koskoca n11 2000 lirayı parça parça ödüyorsa sonu sanalpazar gibi olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Kupon açısından çok fantastik bir gün oldu geceden ilanı koydular milletin beyni bulandı tükenmiştir yazınca sonra o ilan kalktı sitede gezilen ilgili bölüme göre kupon yolladılar, öğleden sonra bitmek bilmeyen bol bol kupon verdiler hepsi aynı gün olmasa daha güzel olurdu ama yinede güzel bir gün oldu
  • n11 de komisyonlar benim bildiklerim %6-%8-%10-%12-%15-%20

Ürün grubuna göre değişiyor.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Evet genel olarak fiyatlar şişikti ama yine de 100/25 100/20 125/33 50/11 ile epey bi alışveriş yaptım.. yinede uygun olan birsürü ürün vardı
  • yapsa ne olacak ?
    misal benim takip ettiğim tv. 70- 80 tl. arası fiyatı artmış
    hb. dahi ondan daha ucuza satıyordu (en ucuz satandan)
    en fazla 20-30 tl. kazancım olacağı için hiç uğraşmadım
    tv. kategorisi için % 5 indirim dese dahi yine o fiyatı bulacak
    şimdilik beklemeye devam :)
  • Ben zaten alacaktım diye kullandım, yoksa çok umrumda değil. Zaten topu topu 25tl lik ürünü 17 ye aldım.

İndrim olmasa da zaten alacaktım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.