Şimdi Ara

Sizce kötü günler ne kadar uzakta?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten içerisindeyiz diyenler olacaktır ama benim kastettiğim bu işin en zirvesini ne zaman göreceğiz? Ne kadar vaktimiz kaldı çok merak ediyorum açıkçası. Doların Euronun çok ciddi bir şekilde zirve yapacağı ekonomik ve sosyal olarak meydana gelecek olan çöküş için ne kadar süremiz var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2019-2020 diyebiliriz tüm olayların zirvesi için.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Ve o tarihlerde başta olan, sıkıyönetimi aratmayan yetkileri ile olası protestoları rahatlıkla bastıracaktır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19u işaret ediyorum. Herşey üstüste gelicek.

• beterin beteri var misal hindistanda biri bir kıza tecavüz etmiş ceza olarak mahkeme tecavüzcünün kız kardeşine toplu tecavüz cezası vermiş. ve bu normal bir olay haline gelmiş artık orada kanıksamış insanlar.

brezilyada misal insanlar çok kolay birbirilerini öldürebiliyor polisin çoğu zaman haberi bile olmuyor.

amerikada hastalandınmı yandın sağlık sistemi çok kötü sigortan yoksa basit bir diş çekimi için bile 5000$ dolar fatura çıkıyor. paran yoksa öl diyorlar.

dünyada da hayat toz pembe değil dünyanın her yerinde binlerce evsiz var hırsızlık var suç var geçim derdi var..

o yüzden akp'nin gitmesi gerekiyor..
  • Maksimum 1 sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Maksimum 1 sene

O kadar az mı ya? Daha üniversite bitmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef yeteri kadar süremiz yok artık herşey için çok geç. Tek şans 2019 seçimleri ama halkın tutumu belli maalesef

İşsizlik artacak. Bilgisayar bölümü olarak KPSS 88 puan (branşta 100 lerdeyim) ve geçtiğimiz 2 alımda 100 bilgisayarcı bile alınamadı (En çok ihtiyaç olan bölümlerden biridir tekniker-işletmen)

Enflasyon tavan yapacak , dolar ve euro 2019 a doğru 6-7 TL arasını görebilir

Biz 1 arabayı şu an 20 maaşla alıyorsak , 2019 da aynı arabayı 45-50 maaşla alabileceğiz

Zor günlere hazırlanın kısacası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antlion

Maalesef yeteri kadar süremiz yok artık herşey için çok geç. Tek şans 2019 seçimleri ama halkın tutumu belli maalesef

İşsizlik artacak. Bilgisayar bölümü olarak KPSS 88 puan (branşta 100 lerdeyim) ve geçtiğimiz 2 alımda 100 bilgisayarcı bile alınamadı (En çok ihtiyaç olan bölümlerden biridir tekniker-işletmen)

Enflasyon tavan yapacak , dolar ve euro 2019 a doğru 6-7 TL arasını görebilir

Biz 1 arabayı şu an 20 maaşla alıyorsak , 2019 da aynı arabayı 45-50 maaşla alabileceğiz

Zor günlere hazırlanın kısacası

Hocam peki bu durumundan etkilenmemek adına herhangi bir çaba gösteriyor musunuz? Yurtdışına gitme durumları vs gibi.

• Herkes ekonomist gibi konuşuyor. Ekşide her yıl açılan 20.. ekonomik krizi konuları gibi. Madem herkes ekonomist ben de tahminimi söyliyim ilerleyen zamanlarda çok daha kötü dönemler olabilir. Tarih veremiyorum ama yakın. Gidişat onu gösteriyor.

• işlerin perde arkasında neler döndüğünü anlamadan enseyi karartmayın.

ulusalda başkent kulisi 11 ekim 2017 de emin gürses in konuştuğu proğramı bir izleyin derim.

bir kere beklenen abd türkiye kırılması beklenmediği biçimde yaşanıyor. türkiye abd aleyhine çok net deliller ele geçirmiştir. sizin sandığınız gibi kötü durumda olan türkiye değil abd dir.

bakın tayyip erdoğan yüksek sesle abd ye " size ihtiyacımız yok, siz pkkya açıkça destek veren bir ülkesiniz" diyor ve cnn de bu yayınlanıyor. kısa sürede incirlik kaldırılır natodan çıkılırsa kimse şaşırmasın.

kimse de bunların kötü olduğunu sanmasın gayet güzel şeyler oluyor...
  • Her konuda 2021 diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

işlerin perde arkasında neler döndüğünü anlamadan enseyi karartmayın.

ulusalda başkent kulisi 11 ekim 2017 de emin gürses in konuştuğu proğramı bir izleyin derim.

bir kere beklenen abd türkiye kırılması beklenmediği biçimde yaşanıyor. türkiye abd aleyhine çok net deliller ele geçirmiştir. sizin sandığınız gibi kötü durumda olan türkiye değil abd dir.

bakın tayyip erdoğan yüksek sesle abd ye " size ihtiyacımız yok, siz pkkya açıkça destek veren bir ülkesiniz" diyor ve cnn de bu yayınlanıyor. kısa sürede incirlik kaldırılır natodan çıkılırsa kimse şaşırmasın.

kimse de bunların kötü olduğunu sanmasın gayet güzel şeyler oluyor...

Hocam Emin Gürses i takip ediyorum gerçekten çok değerli ve isabetli tespitleri olan bir akademisyen. Yalnız şu sıralar internete erişimim pek yok. Konu içeriği neydi tam olarak neden bahsediyordu konuşmasında?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.