Şimdi Ara

SİZCE KİLO FAZLAMI OT GİBİ YAŞAMAK İÇERİR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi az evvel açtığı konuda yorumları görünce birşey sormak istedim simdi ben 8 sınıfta 1 kez kaldım lisede 2 kalıp atıldım açıktan okumaya başladım okul günlerim boyunca kitap yüzü açmadım devamsızlığım filan gırla bugüne kadar hiç çalışmadın hiç spor yapmadım ye iç yat ve mast ile geçiyorum peder banktan para çekip marketten ne bulursam eve stok yapıp 1 aydan fazla idare ediyor evden sadece markete gitmek için çıkıyorum ayda 1 onun dışında birşeyler yiyip aralıksız pc başında oturuyorum uyku düzen sıfır hiç yok ne zaman uykum gelirse ozaman yatıyorum bazen gece 3 te yatıp öğlen birde kalkıp pc başına geçiyorum bzen yarım saat uyuyorum pc başına geçiyorum birşeyler yiyorum pc yi zaten hiç kapatmıyorum araklıksız çalışıyor

yaş 17 kilo 98 boy 1,80 1,85 arası tam ölçemediim ama killarım ile son derece mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 12 Kasım 2015; 3:47:42 >

• ..
  • Kardeşim böyle hayat mı geçer ? Düzene sokman lazım hayatını ne kadar daha babandan geçineceksin ki?
  • Okumadım ama Allah hidayet versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolut.

Kardeşim böyle hayat mı geçer ? Düzene sokman lazım hayatını ne kadar daha babandan geçineceksin ki?

hocam kaçınılmaz son gelince yani ailem vefat edinde kira gelirleri ile yaşarım
  • Bende böyle yaşardım 16 yaşımda, 1 yıl yaşadım sonra sorguladım kendimi, küfürler ettim moron 1 yıl için.
    Hemen liseye geri döndüm açıktan, 2.5 yılda bitirdim, bitirene kadar muhasebe bürosunda calıstim, sonra Üniversiteye gittim.
    Felsefe, psikoloji, bilim dallarıyla ilgilenmeye başladım bu süreçte. Ufkum açıldı, daha bi işe yarar insan oldum. Okuyorum, satış danışmanlığı yapıyorum. Bu yoğunluğun arasında sürdürdüğüm mükemmel bi ilişkimde var.
    Eve çoğu zaman 10da gelirim ama huzurluyum, mutluyum.

Hayatı şu an boş yaşıyorsun bu seni mutlu etse bile kardeşim.
    Tamam hayatımızın aşamaları elbet olacak ama sana önerim tadında bırak ve ömrünü güzel yaşa, fazla uzatma :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekil hayat mı geçer hani pc'yi hepimiz seviyoruz , saatler harcıyoruz ama bir süre sonra sıkılıyor insan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Bu şekil hayat mı geçer hani pc'yi hepimiz seviyoruz , saatler harcıyoruz ama bir süre sonra sıkılıyor insan.

doğru hocaö beni 7 yaşında tanıştım pc ile o günden beri aralksız başındayım ihtiyavalar haricinde
  • Şu konuya bir göz at...

http://forum.donanimhaber.com/m_111804593/tm.htm

Dünkü açtığın konunda yapman gerekeni söylemiştim... Abi tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Okumadım ama Allah hidayet versin.

Amin, herkese.

• Aslında ben de isterdim yemek PC
    sorumluluk yok dert yok ama işte arkadaşlarınla 10 dk yaptığın sohbetin zevkini veremez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.