Şimdi Ara

Sizce Jinekomastri varmı [SS] li Lütfen ciddiler gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum kilodan da olabilir ama kilo olsa aşağıya sarkık olurdu seninkisi dimdik duruyor belki hormonaldir belki bir hastalığı vardır veya yaşın genç vücudun sarkmadığı için kilodandır. İlk bir aile hekimine git o seni bölüm olarak yönlendirir ve belkide o birazcık anlar bişeyin yok filan der. Ama bir doktora danış için rahatlasın en azından. Ayıp bişe yok bunda senin elinde olan birşey yok çünkü. Millet o kadar serefsizlikler yaparken utanmayı bırak yüzü bile kızarmıyor. Sen direk git bir doktora için rahatlasın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Burada 15 lik hekimleri dinlemektense git koş kilo ver.
    Az göğüs çalış.Geçer.

Jinekomasti varsa ameliyat sart, duzelmez baska yolla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilodan gibi duruyor,spor destekli kilo ver (Özellikle koşmak göğüs yağlarını yakar) küçülme oluyorsa değildir.
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tartun

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Erkek hormonu azlığından veya kadın hormonu fazlalığından oluyo. Buraya sormak yerine doktora gidip test yaptırabilirsin.

açıkçası gitmeye çok utanıyorum yani ne biliyim çevremde çok iyi birisi mert cesur birisi olarak taniniyorum ama böle bi olay beni deli edio işte

ne alakası var kardeşim mertlikle cesurlukla hastalık sonuçta senin seçimin değil ki
  • quote:

quote:

Erkek hormonu azlığından veya kadın hormonu fazlalığından oluyo. Buraya sormak yerine doktora gidip test yaptırabilirsin.

açıkçası gitmeye çok utanıyorum yani ne biliyim çevremde çok iyi birisi mert cesur birisi olarak taniniyorum ama böle bi olay beni deli edio işte

Hocam ne mertliği ne cesurluğu. Hastalık bu dinler mi onları. Benim kasık bölgemde mantar çıkmıştı geçer dedim geçmedi hemen gittim doktora gösterdim. Sünnetten sonra kimsenin görmediği yeri 8 sene sonra doktor görmüştü. Doktorda bayandı bu arada öğlen gidince bir tek onda sıra kalmıştı

• gereğinden fazla büyük kilo ve yağa göre ama spor yaparsan mutlaka azalacaktır %100 garantisini veriyorum dostum sporla içli dışlı biri olarak belki hastalıkta var ama orda bayağı yağ birikmiş onları yok etmenin yolu spor
  • abilerim 1997 doğumluyum bende de böyle bi sıkıntı var sizce beklemeden doktora gideyim mi yoksa ergenliğin bitmesini mi bekliyim? geçen sene daha fazlaydı ama bu sene biraz daha azaldı
  • 3 sene önce banada doktor geçer demiştide geçmedi.Bir ara gitçem doktora inş.Üşeniyorum lan.Sizden önce gidersem söylerim.
  • Bir plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanına git ve muayene ol.

O gerekli testleri yapar, sana beklemen mi gerektiğini; ameliyat olman mı gerektiğini veya ne yapılması gerektiğini söyler.

Sağlıkla ilgili böyle ciddi bir meseleyi foruma konu açarak fikir alman çok gereksiz.

Diyelim ki çok başarılı bir plastik cerrah bu konuyu okudu, o bile sadece fotoğrafına bakıp teşhis koyamaz, bu riske girmez.

Girse bile, senin içinde "ya gerçekten doktor değilse" diye bir şüphe de mi oluşmayacak?

Probleminin çözümü burası değil.

Sanal ortam yerine annene babana danışman daha iyi olurdu....
  • quote:

16 yaşindayim boy 1.83 falan 93-95 kg yum memelerim büyük acaba bu fazla kilo ilemi alakali yoksa jinekomastri mi var lütfen dalga geçmeyin beyler ciddi olun. Bide eyer varsa jinekomastri bunun ameliyati falanmi var

Sizce Jinekomastri varmı [SS] li Lütfen ciddiler gelsin

arkadaşım.. bunun için çok çalışıcaksın... sende jinekomasti değil lipomasti var...

vücut yağ oranını bir diyetisyen ya da özel yerlerde ölçüyorlar ölçtürmen lazım...

vücut yağ oranını %6 ya indir spor yap... göğüs egzersizleri, şınav, kardio her türlü çalış...

p90x fitness programı da yabalirsin..

eğer baktın hala geçmiyor o zaman doktora git...

şu an doktora gidip ameliyat bile olsan beslenme düzenin ve spor yapmadığın için kilo verdiğinde aynı problemle karşılaşman oldukça muhtemel.. o yüzden güzel bir diyet yap...

örneğim karbonhidratlı yiyecekler yerine daha çok salata ve proteine yönelebilirsin...

hadi şimdiden kolay gelsin...

sana bol kardiolu günler diliyorum.... sıkılıp bırakmazsan tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

abilerim 1997 doğumluyum bende de böyle bi sıkıntı var sizce beklemeden doktora gideyim mi yoksa ergenliğin bitmesini mi bekliyim? geçen sene daha fazlaydı ama bu sene biraz daha azaldı

Geç olmadan git hemen.Doktor alışkanlığı az olan bir milletiz zaten erteme sende bunu
  • quote:

quote:

ne utanıyosun sağlık sonuçtadoktorun eline verenler var parayı

• evet var panpa. bi doktora görünmelisin.
  • Kesin bilgi için doktor şart
  • önce zayıfla, body ile biraz topla vücudunu

jinekomasti bende de var ama fit vucutta çok sırıtmıyor. Ameliyat en son çare bu işte.

Jinekomasti en çok şişman kilolu vucutta sırıtır. Fit vucutta kasla beraber çok sırıtmaz.

Ayrıca yaşın erken şuan için, sadece zayıfla fit olmaya bak , kas yap. Kesin değil henüz masti olup olmadığı yinede doktoruna danış.

edit : biri çıkıpta kas mastiyi engellemez demesin, engellemez biliyorum aksini savunmuyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 21 Haziran 2012; 17:05:39 >
  • bende de vardı en önceleri pek farketmiyodum fazla değildi zaten göbeğim falan da vardı 86 kiloydum ondandır diyodum aldırmıyodum pek. geçen yaz vücut geliştirmeye gittim işte kilo verdim falan baktım göbek eridi ama bunlar daha fazla belli olmaya başladı - yine de bu kadar fazla değil benimkisi - doktora gittim bi elledi önce sonra ultrasonla bakıldı işte doktor dedi alttaki kas yapı gelişince daha belirgin ortaya çıkmış dedi ama boyutu çok fazla değil dedi (rapor duruyo hala da boyutu vs neydi hatırlamıyorum) eğer istersen bi estetik cerraha yönlendiriyim aldırabilirsin ama sana bi zararı olmaz çok da belli değil vs vs dedi. ben kas olayı işe girince bıraktım vücut geliştirmeyi (belki yanlış yaptım bilmiyorum) yürümeye başladım işte. okullar açılınca yürüyüşü falan da kestim şu sıralar yine başlıycam. her neyse çok uzattım kas geliştirmeyi bıraktığımdan mıdır kilo verdiğimden midir ( 72 kiloyum şimdi tartıldım ) çok az belli oluyo ve ben gayet mutluyum vücudumla hatta kız arkadaşlarım arasında dalgasını bile geçmişliğim olmuştu senden çok var gibilerinden ama tabii fazla olmadığından ya da benim içime siniyo böyle durması ondan. ilk doktora gittiğimde daha belirgindi seninki daha da belirgin bence doktora görün bi ameliyat olayını ben baya araştırmıştım zor olabiliyomuş görüntü vs kötü durabiliyomuş sonra korseyle durmak var 2 hafta bu sıcaklarda vs. yine araştır tabi ama sen bi doktorla görüş. bunu zayıflayarak vs en aza indirebildiğin kadar indirmeye çalış. yani en azından o beze bi etkin olmasa da oradaki yağları eritsen yine daha küçük gözükür. ameliyat son tercihin olsun.

baya uzun yazdım yalnız

• fatoş kız sen misin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.