Şimdi Ara

Sizce İsveç'e gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben lise 2'ye gidiyorum.Babam uzun süredir çalışmıyordu.Birde üstüne kredi borçları vs vardı.Son umut olarak amcamla beraber İsveç'e gitti.Gittikten 5 ay sonra annem ve kardeşimide oraya aldırdı.Bende okul sebebiyle babaannemin evinde kalmaya başladım.Ancak babam İsveç'e gitmemi ve lise 3-4. sınıfları orada okumamı söyledi.sizce kabul edip gitsem mi yoksa üniversiteyi mi bekleyeyim?

• Gitme dil öğren üniyi orda oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur. bu ülkeye umutlarını bağlarsan yarı ölü gibi bişey oluyorsun otomatikman
  • Cidden bunu soruyormusun yoksa csb mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squfield

Gitme dil öğren üniyi orda oku

Orta derece İngilizce var.ama İsveççe hiç yok .belkide böyle yapmalıyım
  • isveç şu aralar karışık. yeniden seçime gidilecekken gidilmedi, müslümanlar ve faşistler baya birbirine giriyor. ama tabi ki türkiye'den git de nereye gittiğin önemli değil artık
  • Kurtul bu ülkeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Cidden bunu soruyormusun yoksa csb mu?

Sende Türkiye'den ümidi kesmişlerdensin galibaYok kardeşim csb değil.fikirlerinizi almak istiyorum.
  • genç nüfusa ihtiyacımız var, genç beyinlere ihtiyacımız var. sen gidersen o giderse ne olacak vatanın hali??
    şaka şaka kaç git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leif Erikson -- 27 Aralık 2014; 13:52:40 >
  • Zamanında benimde almanyaya gitme şansım vardı orda okuyabilirdim ama korktum gitmedim şimdi türkiyede sürünüyoruz diyebilirim tekrar sınava hazırlanıyorum mal gibi

• kendine bi sor. seni tr de tutan şey ne ? isveçe gitme nedenlerin neler .sonra bi karşılaştır ve mantıklı olanı seç. sana yardım edeyim . mesela isveçe gitme nedenlerin arasından biri ailenin orda olması.. devamını sen getir

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

genç nüfusa ihtiyacımız var, genç beyinlere ihtiyacımız var. sen gidersen o giderse ne olacak vatanın hali??
    şaka şaka kaç git

Vallahi artık vatan,millet umrumda değil.şu ülkenin halini gördükçe bu vatanı biz mi kurtaracağız diyorum kendi kendime.
  • sorman hata

• Git Git Git.Benim imkanım olsa giderim.Gidecektim zaten de gidemedim.Nasip değilmiş.

Hiç olmadı toplum baskısından kurtulursun kendi benliğini bulursun.

Sosyal konulara ve maddi konulara girmiyorum bile.Eeeyyyyyyyyyyyyy diye hitap eden bir adam var ülkede.
  • kendine bi sor. seni tr de tutan şey ne ? isveçe gitme nedenlerin neler .sonra bi karşılaştır ve mantıklı olanı seç. sana yardım edeyim . mesela isveçe gitme nedenlerin arasından biri ailenin orda olması.. devamını sen getir . bana kalsa direk basıp giderdim isveçe ..

• KARDES BAK BUYUK HARFLE YAZIYORUM!! SU AN BILE HAYATININ GUZEL GUNLERINI YIYORSUN TURKIYE'DE. KAC GIT, SADECE KENDIN ICIN DEGIL BENIM ICIN DE KAC GIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 27 Aralık 2014; 13:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamarink

quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

genç nüfusa ihtiyacımız var, genç beyinlere ihtiyacımız var. sen gidersen o giderse ne olacak vatanın hali??
    şaka şaka kaç git

Vallahi artık vatan,millet umrumda değil.şu ülkenin halini gördükçe bu vatanı biz mi kurtaracağız diyorum kendi kendime.

şaka yaptım zaten. git şansını dene derim. ama biz git dedik diye de gitme. çünkü o hayat senin, bizim değil. bu yüzden kararlarını kendin ver derim. başarılar
  • Böyle bir imkanım olsa buraya soracak kadar çelişkide olmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamarink

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Cidden bunu soruyormusun yoksa csb mu?

Sende Türkiye'den ümidi kesmişlerdensin galibaYok kardeşim csb değil.fikirlerinizi almak istiyorum.

Benim bildigim hayal-mayal hatırladıgım eski sınıf arkadasim Umit vardı?

Gozunun capagina ekmek banıp yiyeyim git buradan ve tum enerjini orada egitime harca univ sonrasinda bir okulda kalmaya bak. Adamlar ne diller ogreniyor su dunyada, sen onlarin dillerini ogrenemezsen zaten hic yasama.

• Senin seçimin, İsveç te pek yabancı hissetmezsin de sanırım,Türk dönerciler var yer yer,ama bir Stockholm de var onlar diye biliyorum. Nüfus 10 milyon zaten,çok rahat edersin o açıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 27 Aralık 2014; 14:02:37 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.