Şimdi Ara

SİZCE İNTERNETTEN DERS ÇALIŞMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi sınav var teknofemden çalışıyorum adam anlatıyor ben dinliyorum anlamazsam geri sarıyorum falan iyi güzelde sizce yararlı mıdır kitaptan çalışırken açıp bakıyorum sadece.

• Hangi ders?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknofem belesmi

• Dershaneden tek farkı soru soramazsın niye yararlı olmasın güzel kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Teknofem belesmi

Üye olana 20 kredi veriliyor her video 3 kredi ama fake tc ile falan hesap açabiliyorsun yani beleş diyebiliriz
    Ders geometri
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

quote:

Teknofem belesmi

Üye olana 20 kredi veriliyor her video 3 kredi ama fake tc ile falan hesap açabiliyorsun yani beleş diyebiliriz
    Ders geometri

Gecen bana femden cd verdiler icinde 250 kredi varmis. Videolari indereyim bari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geometri ve matematiği öyle dinlemeyle yapamazsın. O soruları deftere yazıp çözeceksin çözemezsen dinleyip bir daha çözmeye çalışacaksın. Diğer dersler için işe yarar o yaptığın.
  • quote:

quote:

Teknofem belesmi

Ders geometri

Ben geometri hocasını hiç beğenmiyorum. Mat hocası iyi bayağı. Geometri başka yerden çalış. Hangi konu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Geometri ve matematiği öyle dinlemeyle yapamazsın. O soruları deftere yazıp çözeceksin çözemezsen dinleyip bir daha çözmeye çalışacaksın. Diğer dersler için işe yarar o yaptığın.

Adam anlatırken zaten çozüyorum şunu şöyle yapsa falan işlemleri yapmıyorum ama doğru çıkarsa geçiyorum değilse sarıp izliyorum geriye birazdan bunlar bitince de desfterden basam yeter sanırım.
  • Cok yararli. Sinavlara oyle calisiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SealCon

Cok yararli. Sinavlara oyle calisiyorum

mesela geometri sadece izleyerek ondan sonra da defterden tekrar edilerek anlanabilir mi
  • youtube da teknofem in bütün videoları var boşuna siteden girip kredinizi tüketmeyin.istediğiniz konuyu yazın direk çıkıyor zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SealCon

Cok yararli. Sinavlara oyle calisiyorum

mesela geometri sadece izleyerek ondan sonra da defterden tekrar edilerek anlanabilir mi

Matematigi oyle anlamistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi sorularda adam soruyu anlatmiyor ikna ediyor ama genel olarak yararli

• Ben Hepsini indirmiştim 70 gb falan var Teknofem arşivim
  • Sevgili arkadaşlar size bir alternatif sunacağım hem de ücretsiz.
    Önceliklewww.ozelogrenci.com web sitesine giriyorsunuz. Üstte bulunan videolu ders linkine tıklayarak matematikten hangi konuya çalışmak istiyorsanız o konunun adının yazdığı linke tıklıyorsunuz ve açılan pencerede üstte Döküman indir linki var ona tıklıyorsunuz ve el yazısı ile hazırlanmış olan bu eşsiz ve ücretsiz ders notunun yazıcıdan çıktısını alıyorsunuz. Bu kısmı çok önemli. Ders notu olmadan izlenilen video, hem kendi başınıza çalışmanız için yetersiz hem de okulda veya dışarıda tekrar yapmanız için anlamsız olacaktır. Bu ders notunu aldıktan sonra Döküman indir linkinin hemen altındaki Video penceresine tıklıyorsunuz. Sıralı ve düzgün bir şekilde elinizdeki ders notunun videosunu izliyorsunuz. size tavsiyem videoyu sık sık durdurarak soruları kendiniz çözmeye çalışınız. Ayrıca sitenin forum bölümünde de yapamadığınız soruları yine ücretsiz olarak sorabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir platform bulunmaktadır. Şuanda tamamlanmış olan sadece lise seviyesinde matematik ve geometri konularıdır. Herkese başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.