Bildirim
Sizce hangisini seçmeliyiz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tercihim leon St olurdu tasarımı daha cok etkiliyor beni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarım olarak en güzeli bence Megane. Ama konfor ve donanım bakımından tercihim Octavia olurdu. -
Megane. -
Leon ST yakın geliyor. Megane'ın artık eskidiğini düşünmeye başladım. -
Passat variant
Biraz pahali
Ama yukarıdaki 3 luden
Konfor icin Skoda
Tasarım icin Seat
2. El icin Megane
quote:
Orijinalden alıntı: zgbayraktar
Passat variant
Biraz pahali
Ama yukarıdaki 3 luden
Konfor icin Skoda
Tasarım icin Seat
2. El icin Megane
Passat Variant'a pahalı ve çok büyük, hantal kalıyor. -
renoyu ele kardeş.
ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum çok sert ve konforsuz iç tasarını yüzünden en arkaya koltuğu çekince bile dizler ön konsola değiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 5 Ağustos 2014; 2:07:29 > -
Uzun süre kullanılacaksa octavia
2. El değeri önemliyse megane, otomatik olacaksa yine megane
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Megane
sebep: satış esnasında değer kaybetmez, zor para kzananlar için en makul seçenektir. -
2.el telasınız var ise sport tourier megane
çogu kisinin aksine ben de leon st'in tasarimini begenenemedim.sanziman da muhtemelen dsg.
Octavia cadde ve sokaklarda neredeyse hic rastlamadigim bi model.piyasasi ilerde insanlarin kafasinda soru isareti yaratir ama bana kalirsa en alinasi octavia ama o da dsg sanzimanlidir.
Verilerini bilmedgmden yorumum biraz magazinsel kaldi ama yine de benim tercihim megane olurdu.beyazi cok şık.octavia'yi isterdim ama hem daha agir duruyor dgerlerinden. Sehiriçi yakitta uzebilir hem de şu şanzimanin yaydigi korku
Megane candır.
Fiyatlar ne alemde ?
Muhtemelen leon en az 10 bin lira daha ucuzdur bunlardan. Benim tercihim leon olurdu. Dizel manuel olursa gt line 130 luk düşünürdüm tabi hala satiliyorsa.
Megane a bir oyda kullanıcısından. Toros ve kartaldan sonra ikinci eli olan tek station olmayı başardı. Kronik hiç bir problem yok. Motor taş gibi. Privilege + opsiyon ile sahip olduğu donanım ne octide var ne leonda (eller serbest, elektronik park freni vb). Tasarım daha akıcı.
Tek sıkıntı 2015te kasa değiştirecek.
Geçenlerde bakmıştım hocam leon ucuz değil. Liste fiyatı 72 falan ama baya boş. Donanım ekleyince çok rahat 80 i geçiyor. Mst ve octide aynı fiyat leonla.
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
Geçenlerde bakmıştım hocam leon ucuz değil. Liste fiyatı 72 falan ama baya boş. Donanım ekleyince çok rahat 80 i geçiyor. Mst ve octide aynı fiyat leonla.
Seatta indirim vardı ama st de varmı bilmiyorum. Style paket varsa eğer pek de boş sayılmaz hocam.
Sadece tipe göre seçsem megane derdim,ama genel düşündüğümde leon diyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Renault Megane Sport Tourer neden dizel aldığınızı hatırlarsınız her tüketim ekranına baktığınızda.
Az yakması gibi artıları var ama bence sıfır değil 2.el alınmalı.
Sıfır alacaksanız Octavia öneririm. -
-
Hocam emeğine sağlık. Benim için ana fikir su yönde oldu. Üçünede o para verilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- suzuki vitara alınır mı
- skoda octavia optimal yorum
- nissan qashqai 1.5 dci tekna
- opel astra yorumlar
- suzuki vitara hibrit
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X